Berchtesgaden

De biligste skirejser for familier - meget børnevenligt

18 km   19 km   4 km

Total piste længde: 41 KM

Skjul søgning

Skiferie i Berchtesgaden

Super billige skirejser. Kåret flere gange i træk til Europas billigste ski destination. Berchtesgaden har mange stamgæster, da man får rigtig meget til prisen og man ikke bliver overrendt på pisterne. Børnepris 0-11 år kun kr. 599,- kr.* inkl. indkvartering samt 6 dages liftkort og skileje. *Enkelte hoteller og værelses typer indgår ikke i den faste børnepris. Inkl. i alle priser er 6 dages liftkort og skileje.

 

Berchtesgaden er et super godt alternativ til Norge/Sverige eller Polen/Tjekkiet. Det består af 5 forskellige ski områder med i alt 41 km pister, som byder på godt skiløb for både børn, begyndere og øvede skiløbere. Berchtesgaden er en hyggelig by med blandt andet gågade, saltmine, stort badeland og meget mere.


Super hyggelig by, saltmine, svømmehal og meget andet

Berchtesgaden består af 5 ski områder og byder på fantastisk skiløb for især børnefamilier og begyndere. Selve Berchtesgaden er en utrolig hyggelig by. Byen ligger meget smukt, med udsigt til bjergene. Berchtesgaden byder blandt andet på en lækker svømmehal, saltmine, Hitler's Ørneborg og meget mere. Der er mange hyggelige restauranter og en flot gågade. Skal du have børnene med på skiferie, så er det oplagt at tage til Berchtesgaden. Området er et perfekt alternativ til de nordiske destinationer, hvor man nemt kan sende de mindste af sted på egen hånd, og samtidig opleve den hyggelige sydtyske mentalitet. (NB NB - Vær opmærksom på at Jennerbahn lukker 6. Marst 2017 og først åbner igen maj 2018 - De bygger en helt ny gondol lift og der kommer et større børneområde)


Skiløbet

Skiområderne i Berchtesgaden består af 6 mindre skiområder med i alt 41 km pister. I områderne er der flest blå og røde pister, men også og et par sorte nedfarter til de mere øvede skiløbere. Da pisterne i Berchtesgaden er fordelt på 5 områder, betyder det også at der meget sjældent er køer ved lifterne og man får fornemmelsen af, at man kommer til et nyt område hver dag, da områderne ikke hænger sammen. Man vil på den måde heller ikke føle, at man kun køre op og ned af de samme 2 pister hele ferien.
Er man til langrend findes der også her gode muligheder i Berchtesgaden med nogle flotte løjper og naturoplevelser. Mere end 75 km præparerede langrends løjper ligger og venter.


Badeland

I Berchtesgaden er der en lækker "Therme" som betyder badeland/svømmehal. Har kan I svømme inde eller ude i opvarmet bassin mens sneen falder. Eller nyde thermen´s wellness afdeling og et stort udvalg af behandlinger.
Se mere her: http://www.watzmann-therme.de/


Skiområderne

Obersalzberg er et rigtig godt sted til den første dag i Berchtesgaden, hvor de mindst krævende pister ligger. Pisterne ligger på solsiden af bjerget, og der er 4 træklifter og 4 nedfarter. 3 blå og en rød, så der er nok til en dag på ski. Her er ganske enkelt det perfekte skiområde for begyndere eller folk der har været af sted et par gange før.


Götschen
vil være et super sted for de lidt bedre skiløbere der ønsker mere fart og spænding. Her findes en god lang blå ”skovtur” samt en stejl rød piste som de professionelle kvinder bruger ved Super G løbet, som afholdes hvert år i januar. Under stoleliften findes der ligeledes en sort nedfart som er for de øvede og modige skiløbere. To gange om ugen er der aften skiløb med lysløjpe (Mod betaling).


Hochschwartzeck
er et skiparadis for både små og store. Der findes en del blå nedfarter gennem skoven, og for de mere øvede er der røde nedfarter. Der er ligeledes en lille kælkebakke, hvor de helt små kan hygge sig. Der er rigtig gode parkeringsmuligheder ved liften.


Rossfeld/Zinken
er uden tvivl det område som er mest snesikkert i Berchtesgaden. Fire lifter trækker dig op til de gode pister. Der findes også en separat snowboardpiste samt mulighed for boardercross og funpark. Fra bjergtoppen er der en utrolig flot udsigt over hele Berchtesgaden opland, og man kan faktisk se helt til Salzburg. Det kan klart anbefales at stille bilen i Oberau og hoppe på bussen op til toppen af Rossfeld. (bus er inkluderet i liftkortet) Herfra kan man tage den lange nedfart tilbage til bilen om eftermiddagen. Fra Rossfeld er der mulighed for at stå på ski til Zinken, som ligger lige på den anden side af den østrigske grænse. Her er der en stolelift og en del røde nedfarter. Rossfeld og Zinken skal helt sikkert nok give et par rigtig gode dage på ski.

Liftkortet der udleveres er et Key Card som er forsynet med en chip. Det betyder at du ikke skal have det op af lommen hver gang du skal igennem en lift, men blot have det på dig i venstre side af dit tøj. Liftkortet kan benyttes frit i alle områder hver dag. Liftkortet giver også rabat til Watznamm Therme badeland.

Total piste længde: 41 Km

18 KM

19 KM

4 KM

1600 M (TOP) 600 M (BY)

Vejret i Berchtesgaden lige nu

-3
Vis fakta Skjul fakta

Fakta om Berchtesgaden

Antal lifter : 19

Antal kabinelifter : 0

Antal stolelifter : 3

Antal træklifter : 16

Højeste skiløb i meter : 1600

Længste nedfart i meter : 5600

Byens højde i meter : 600

Langrend i km : 75

Snekanoner : Ja

Offpiste : Ja

Funpark : Ja

Skibus : Nej

Svømmehal : Ja

Km fra Kolding : 1040

Nærmeste lufthavn : Salzburg 25 km

Gæsternes favoritter

Andre hoteller

Haus Sonnenschein

Priser fra

kr. 3.993,-

Gasthof Priesterstein

Priser fra

kr. 4.044,-

Klausner Lejligheder

Priser fra

kr. 4.269,-

Kastner Lejligheder

Priser fra

kr. 3.569,-

Pension Brandtnerhof

Priser fra

kr. 4.344,-

Gästehaus Sonnenköpfl

Priser fra

kr. 4.044,-

Weiherbach Lejligheder

Priser fra

kr. 3.919,-

Pfingstlerlehen Lejligheder

Priser fra

kr. 3.460,-

Vi oplevede Rossfeld og Götschen og var begejstret for begge områder. Rossfeld er især super for helt nybegyndere og vi havde sol hele dagen. Götschen fungerer rigtig godt når man er nybegynder og øvet sammen.

Finn

31 maj - 2017

Katrine

31 maj - 2017

Vi er nybegyndere og stod rigtig meget på Rossfeld. Vi havde en super flink skiinstruktør Niki.

Henrik

31 maj - 2017

Ikke særlig stort skiområde men passede godt til vores behov og de kom godt igang.

Claudia

31 maj - 2017

Vi var en nybegynderfamilie og derfor passede Berchtesgaden perfekt til os.

Lene

31 maj - 2017

Vi oplevede Rossfeld og Götschen og var begejstret for begge områder. Rossfeld er især super for helt nybegyndere og vi havde sol hele dagen. Götschen fungerer ri...

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri !

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Man-Tor kl. 9-19, Fre-Søn kl. 9-17

Hvad siger vores kunder

Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk

Jens Nielsen