Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skiferie i Berchtesgaden

Pistefakta
21 km
25 km
4 km
1800 m (Top) 600 m (By)
Destinationsfakta
Byens højde:
600 m
Højeste skiløb:
1800 m
Længste nedkørsel:
6 km
Total pistelængde:
50 km
Langrend:
100 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
30
Kabinelifte:
2
Stolelifte:
7
tallerkenlifte:
21
Liftkap. pr. time:
17000

Berchtesgaden er et super godt alternativ til Norge/Sverige eller Polen/Tjekkiet. Det består af 6 forskellige ski områder med i alt 47 km pister, som byder på godt skiløb for både børn, begyndere og øvede skiløbere. Berchtesgaden er en hyggelig by med blandt andet gågade, saltmine, stort badeland og meget mere.

NYHED 2019/2020. Den nye gondol ved Jennerbahn liften er nu helt færdig og tilbyder hurtig transporttid til toppen i 1800 meters højde. Flere pister er ligeledes blevet gjort bredere og mere familievenlige.


Super hyggelig by, saltmine, svømmehal og meget andet

Berchtesgaden består af 6 ski områder og byder på fantastisk skiløb for især børnefamilier og begyndere. Selve Berchtesgaden er en utrolig hyggelig by. Byen ligger meget smukt, med udsigt til bjergene. Berchtesgaden byder blandt andet på en lækker svømmehal, saltmine, Hitler's Ørneborg og meget mere. Der er mange hyggelige restauranter og en flot gågade. Skal du have børnene med på skiferie, så er det oplagt at tage til Berchtesgaden. Området er et perfekt alternativ til de nordiske destinationer, hvor man nemt kan sende de mindste af sted på egen hånd, og samtidig opleve den hyggelige sydtyske mentalitet.


Skiløbet

Skiområderne i Berchtesgaden består af 6 mindre skiområder med i alt 47 km pister. I områderne er der flest blå og røde pister, men også og et par sorte nedfarter til de mere øvede skiløbere. Da pisterne i Berchtesgaden er fordelt på 6 områder, betyder det også at der meget sjældent er køer ved lifterne og man får fornemmelsen af, at man kommer til et nyt område hver dag, da områderne ikke hænger sammen. Man vil på den måde heller ikke føle, at man kun køre op og ned af de samme 2 pister hele ferien. Er man til langrend findes der også her gode muligheder i Berchtesgaden med nogle flotte løjper og naturoplevelser. Mere end 75 km præparerede langrends løjper ligger og venter.

 

Badeland

I Berchtesgaden er der en lækker "Therme" som betyder badeland/svømmehal. Har kan I svømme inde eller ude i opvarmet bassin mens sneen falder. Eller nyde thermen´s wellness afdeling og et stort udvalg af behandlinger.


Skiområderne

Obersalzberg er et rigtig godt sted til den første dag i Berchtesgaden, hvor de mindst krævende pister ligger. Pisterne ligger på solsiden af bjerget, og der er 4 træklifter og 4 nedfarter. 3 blå og en rød, så der er nok til en dag på ski. Her er ganske enkelt det perfekte skiområde for begyndere eller folk der har været af sted et par gange før.


Götschen
vil være et super sted for de lidt bedre skiløbere der ønsker mere fart og spænding. Her findes en god lang blå ”skovtur” samt en stejl rød piste som de professionelle kvinder bruger ved Super G løbet, som afholdes hvert år i januar. Under stoleliften findes der ligeledes en sort nedfart som er for de øvede og modige skiløbere. To gange om ugen er der aften skiløb med lysløjpe (Mod betaling).


Hochschwartzeck
er et skiparadis for både små og store. Der findes en del blå nedfarter gennem skoven, og for de mere øvede er der røde nedfarter. Der er ligeledes en lille kælkebakke, hvor de helt små kan hygge sig. Der er rigtig gode parkeringsmuligheder ved liften.


Jennerbahn området er for de mere rutinerede skiløbere, og det er også her de længste nedfarter i Berchtesgaden findes. Nedfarten fra midterstationen er delvis blå og rød, så hele familien kan stå på ski ned herfra. Området er renoveret med blandt andet helt ny gondol lift i 2019/2020. Flere steder i området er der også gode afmærkede langrendsløjper. I bunden af Jennerbahn er der et børneområde, som er rigtig godt for børn og nybegyndere på ski. Der er en træklift og en meget flad piste, hvor alle kan være med. Her findes også mulighed for at nyde sin frokost i den hyggelige bjælkehytte.


Rossfeld/Zinken
er uden tvivl det område som er mest snesikkert i Berchtesgaden. Fire lifter trækker dig op til de gode pister. Der findes også en separat snowboardpiste samt mulighed for boardercross og funpark. Fra bjergtoppen er der en utrolig flot udsigt over hele Berchtesgaden opland, og man kan faktisk se helt til Salzburg. Det kan klart anbefales at stille bilen i Oberau og hoppe på bussen op til toppen af Rossfeld. (bus er inkluderet i liftkortet) Herfra kan man tage den lange nedfart tilbage til bilen om eftermiddagen. Fra Rossfeld er der mulighed for at stå på ski til Zinken, som ligger lige på den anden side af den østrigske grænse. Her er der en stolelift og en del røde nedfarter. Rossfeld og Zinken skal helt sikkert nok give et par rigtig gode dage på ski.

Liftkortet der udleveres er et Key Card som er forsynet med en chip. Det betyder at du ikke skal have det op af lommen hver gang du skal igennem en lift, men blot have det på dig i venstre side af dit tøj. Liftkortet kan benyttes frit i alle områder hver dag. Liftkortet giver også rabat til Watznamm Therme badeland.

 

 

Wednesday

11 °
8 °
06
12
18
24

10°
10°

Suedwest
6.3 t
15 m/s
0 mm

The day starts sunny, but will be partly cloudy in the afternoon.

Thursday

7 °
4 °
06
12
18
24


West
8.9 t
15 m/s
0 mm

Rather sunny weather during the day with clouds mainly in the morning and towards the evening

Friday

8 °
6 °
06
12
18
24


Suedwest
10.6 t
10 m/s
0 mm

Dry and sunny throughout the day with hardly any clouds.

Saturday

6 °
0 °
06
12
18
24


West
4.9 t
15 m/s
8,3 mm

Sunny in the morning, but increasingly cloudy during the day. Showers will be possible towards evening.

Sunday

7 °
0 °
06
12
18
24


Sued
9.3 t
10 m/s
0,2 mm

Early clouds will gradually clear to leave the region with a dry and sunny day.
© ZAMG

Populære hoteller i Berchtesgaden

Hotel Seimler, Berchtesgaden

Halvpension
 • Perfekt til børnefamilier
 • Stort legerum
 • Pool og wellness
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Halv pension
 • Liftkort
 • Skileje
 • BILLIGERE hvis du har egne ski !!

Hotel Bergheimat, Berchtesgaden

Halvpension PLUS
 • Lige ved liften
 • Lækkert hotel
 • God mad
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Halvpension PLUS
 • Liftkort
 • Skileje
 • BILLIGERE hvis du har egne ski !!

Pension Brandtnerhof, Berchtesgaden

Halvpension
 • Bayersk hotel
 • Fantastisk beliggenhed
 • Personlig betjening
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Halvpension
 • Liftkort
 • Skileje
 • BILLIGERE hvis du har egne ski !!
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki