Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Hollereben Lejligheder - Berchtesgaden

Ingen pension
Tilføj til favoriter
Fakta
Afstande
 • Lift: 8000 m
 • Piste: 8000 m
 • Skibus: 0 m
 • Centrum: 4000 m
 • Indkøb: 700 m
 • Skiudlejning: 0 m
Faciliteter
 • Internet
 • Skikælder
 • Wellness
 • Legerum
 • Bad / Toilet
 • Parkering
 • Sauna
 • Solarium
Destinationsfakta
 • Byens højde: 600 m
 • Højeste skiløb: 1600 m
 • Længste nedkørsel: 5600 km
 • Total pistelængde: 50 km
 • Langrend: 100 km
 • Off-piste: Ja

Det er ikke uden grund, at Hollereben har fået rigtig fine anmeldelser. Lejlighedshuset er en rigtig god og hyggelig indkvartering til en overkommelig pris. Her bor du i rummelige lejligheder i den mindre by Engeday. Du vil på Hollereben blive mødt af et meget venligt personale, som vil gøre alt for, at du føler dig velkommen og får en dejlig ferie.

Beliggenhed:
Lejlighederne ligger ca. 4 km fra Berchtesgaden centrum.

Lejligheder:
Pæne og lyse lejligheder, som alle er med soveværelse, badeværelse m. toilet og bad, stort køkkenalrum, køkken med kogeplade, kaffemaskine og nødvendigt service. I køkkenet er også en hyggelig spisekrog og sovesofa i stuen. Nogle lejligheder har ovn og andre har mikroovn. Alle lejligheder er med balkon/terrasse.

OnlineSki tilbyder følgende lejligheder:

2 vær. lejlighed 2-4 personer: Ca. 35-40 m2 med ét separat soveværelse med dobbeltseng. Derudover er der to opredninger på sovesofa i stuen. Der er badeværelse med WC og bruser. Alle lejligheder har balkon/terrasse og nogle af lejlighederne har ovn mens andre har mikroovn. Der er også gratis internetadgang i lejlighederne.

3 vær. lejlighed 2-4 personer: Ca. 40-50 m2 med to separate soveværelser med hver en dobbeltseng. Derudover er der to opredninger på sovesofa i stuen. Der er badeværelse med WC og bruser. Alle lejligheder har balkon/terrasse og nogle af lejlighederne har ovn mens andre har mikroovn. Der er også gratis internetadgang i lejlighederne. 

Lejlighed 2-6 personer: Ca. 75-80 m2 med 3 soveværelser. Ét værelse er med dobbeltseng, de to andre er med to enkelt senge. Der er 2 badeværelser samt køkken med ovn, mikroovn og opvaskemaskine. Derudover gratis internet adgang.

Sengelinned samt håndklæder skal IKKE medbringes.

Faciliteter:
Lille wellnessafdeling med sauna(gratis) og infrarød kabine, der er åbent dagligt i tidsrummet 15-21.00. Legerum med bl.a. bordfodbold

Pension:

Opholdet er uden pension.

Øvrigt:

Skikælder. Gratis parkering udenfor huset.
Gratis internet.
Hund er tilladt mod betaling - bestilles hjemmefra hos OnlineSki.


Turist skat / Kurtaxe :
I Berchtesgaden skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 2,30 euro. pr. dag for voksne. Børn 6-16 år 1,10 euro pr dag. Børn til og med 5 år er gratis. 

Skiområdet:
Berchtesgaden er et super godt alternativ til Norge/Sverige eller Polen/Tjekkiet. Her kan man spare op til 50 % af prisen i forhold til Østrig. Det består af 5 forskellige skiområder med i alt 41 km pister, som byder på godt skiløb for både børn, begyndere og øvede skiløbere. Berchtesgaden er en hyggelig by med blandt andet gågade, saltmine, stort badeland og meget mere.
Se webcams, pistekort og mere info om Berchtesgaden her.


Afstand til de 5 skiområder i bil fra Hollereben: Obersalzberg 9 min, Götschen 13 min, Hochschwartzeck 12 min, Rossfeld 20 min, Zinken 17 min.


Kør selv eller fly til Berchtesgaden ?

Berchtesgaden egner sig bedst til kør selv gæster, da liftkortet giver mulighed for 41 km pister, fordelt på 5 mindre skiområder. Flygæster anbefales at leje en bil, da skibusforbindelserne ikke er optimale på baggrund af de diverse skiområder, og selve byen samt Berchtesgaden området er stort.


Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et mere udfordrende skiområde, kan vi anbefale at hoppe i bilen og besøge evt. Lofer, som ligger 30 min kørsel fra Berchtesgaden. Et par andre alternativer er Flachau og Wagrain, som ligger 40-45 min kørsel fra Berchtesgaden.
(Liftkort til de beskrevne skiområder er IKKE inkluderet i prisen)

En dag UDEN skiløb i Berchtesgaden:
Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, kan Salzburg klart anbefales. Dette er en rigtig hyggelig by med gode shopping muligheder. Det er også anbefalelsesværdigt, at lægge besøg forbi Watzmann Therme i Berchtesgarden, som er en svømmehal med massere af wellness muligheder. Andre gode muligheder er et besøg i skøjtehallen eller et besøg i Salzbergwerk, hvor I kører med minitog ind i en saltmine – dette er også garanti for en god og sjov oplevelse for hele familien.


Turistskat/Kurtaxe:

I Berchtesgaden skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 2,30 euro. pr. dag for voksne. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Thomas Lauritsen

Rigtig fint og vi kunne godt finde på at ville bo der igen

⭐⭐⭐⭐

Morten H

Ren og indbydende. godt og tilstrækkeligt udstyr

⭐⭐⭐⭐

Morten Holmegaard

Lejligheden var god, rummelig med de faciliteter der skulle være. Sofaen blev slået ud som seng, den kunne godt være lidt mere behagelig at ligge i.

⭐⭐⭐⭐

Pia Poulsen

Beksrivelsen af Hollereben Lejligheder er meget passende. vi boede 2 voksne 2 teenagere og 1 under 10 i familielejlighed, godt og rummeligt. Eneste anke er at der var et tæt indeklima.

 

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen


 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet