Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Hotel Bergheimat - Berchtesgaden Tyskland

Halvpension PLUS
Fakta
Afstande
 • Lift: 100 m
 • Piste: 100 m
 • Skibus: Ingen
 • Centrum: 5000 m
 • Indkøb: 200 m
 • Skiudlejning: Ingen
Faciliteter
 • Internet
 • Skikælder
 • Spabad
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Telefon
 • Parkering
 • Børnemenu
 • Solarium
Destinationsfakta
 • Byens højde: 600 m
 • Højeste skiløb: 1800 m
 • Længste nedkørsel: 6 km
 • Total pistelængde: 50 km
 • Langrend: 100 km
 • Off-piste: Ja

På Hotel Bergheimat spiser man rigtig godt og kendt i lokalområdet for dit gode køkken, hvor de lokale ofte kommer forbi for at spise.  Hotellet er opført i ægte alpestil, hvor der emmer af hygge. Hotellet ligger smuk placeret i naturskønne Königsee. Blot 100 m fra liften. Du bliver her altid mødt af en afslappet stemning og af et særdeles serviceminded, imødekommende personale, der vil gøre alt for, at deres gæster virkelig føler sig hjemme, får en god betjening og ikke mindst en god ferie. Grundet disse (forudsætninger) har vi valgt at give Bergheimat 4 stjerner.

Beliggenhed:
Hotel Bergheimat ligger i rolige omgivelser i Schönau, med kun 100 meter til Jennerbahn-liften som i 2018 er helt ny og der er i dette område lavet en masse nye ting i form af pister og lift. Jenner er et super område for dem der gerne vil udfordres. Her bliver du også mødt af en fænomenal udsigt til de omkringliggende bjerge. Hotellet ligger ca. 5 km. fra Berchtesgaden centrum.

Værelserne:
Pænt indrettede værelser med bad, toilet, telefon, kabel-tv og de fleste har ligeledes balkon.

OnlineSki tilbyder følgende værelser:

Dobbeltværelse:
Ca. 24 m2 med en dobbeltseng.

Dobbeltværelse 2-3 personer: Ca. 35 m2 med dobbeltseng samt ekstra seng

Dobbeltværelse 2-4 personer: Ca. 38 m2 med dobbeltseng samt ekstra seng til 2 personer.

Der er håndklæder og linned på værelserne.

Faciliteter:

Sauna, solarium, massage, samt spabad og infrarød kabine mod betaling.

Pension:
Prisen er inklusiv 1/2 pension PLUS. Det omfatter morgenmad, madpakke til frokost, 3 retters aftenmenu samt 2 drikkevarer pr. pers. pr. dag. Alm. størrelse. (lokal øl, vin, vand) Børnemenu efter valg.

Øvrigt:
Skikælder. Gratis parkering udenfor huset. Internet mod betaling, ca 10 euro pr enhed. Hund ikke tilladt.


Turist skat / Kurtaxe : I Berchtesgaden skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 2,30 euro. pr. dag for voksne. Børn til og med 14 år er gratis.  

Vignette – Motorvejsafgift :
I Østrig skal man have en Vignette for at kunne køre på motorveje i Østrig. Denne kan købes på alle tankstationer fra München og mod Salzburg. Pris for 10 dages vignette er ca. 8 € eller 50 kr.

Snemeldinger / Webcam / Vejrudsigt :

Live Webcams - http://www.onlineski.dk/berchtesgaden/webcam/
Vejrudsigten & snemeldinger : http://www.onlineski.dk/berchtesgaden/vejrudsigten

INFO OM BERCHTESGADEN
Læs mere om alle relevante informationer omkring Berchtesgaden + skiområder
http://www.onlineski.dk/berchtesgaden/infomappe/ 


Skiområdet:
Berchtesgaden er et super godt alternativ til Norge/Sverige eller Polen/Tjekkiet. Her kan man spare op til 50 % af prisen i forhold til Østrig. Det består af 6 forskellige skiområder med i alt 47 km pister, som byder på godt skiløb for både børn, begyndere og øvede skiløbere. Berchtesgaden er en hyggelig by med blandt andet gågade, saltmine, stort badeland og meget mere.

NYHED 2019/2020. Den nye gondol ved Jennerbahn liften er nu helt færdig og tilbyder hurtig transporttid til toppen i 1800 meters højde. Flere pister er ligeledes blevet gjort bredere og mere familievenlige.

Se webcams, pistekort og mere info om Berchtesgaden her.


Afstand til de 6 skiområder i bil fra Bergheimat: Jennerbahn i 1 minuts gå afstand, Obersalzberg 9 min, Götschen 16 min, Hochschwartzeck 19 min, Zinken 20 min, Rossfeld 23 min.

Kør selv eller fly til Berchtesgaden ?

Berchtesgaden egner sig bedst til kør selv gæster, da liftkortet giver mulighed for 47 km pister, fordelt på 6 mindre skiområder. Flygæster anbefales at leje en bil, da skibusforbindelserne ikke er optimale på baggrund af de diverse skiområder, og selve byen samt Berchtesgaden området er stort.


Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et mere udfordrende skiområde, kan vi anbefale at hoppe i bilen og besøge evt. Lofer, som ligger 30 min kørsel fra Berchtesgaden. Et par andre alternativer er Flachau og Wagrain, som ligger 40-45 min kørsel fra Berchtesgaden.
(Liftkort til de beskrevne skiområder er IKKE inkluderet i prisen)

En dag UDEN skiløb i Berchtesgaden:
Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, kan Salzburg klart anbefales. Dette er en rigtig hyggelig by med gode shopping muligheder. Det er også anbefalelsesværdigt, at lægge besøg forbi Watzmann Therme i Berchtesgarden, som er en svømmehal med masser af wellness muligheder. Andre gode muligheder er et besøg i skøjtehallen eller et besøg i Salzbergwerk, hvor I kører med minitog ind i en saltmine – dette er også garanti for en god og sjov oplevelse for hele familien.


Turistskat/Kurtaxe:

I Berchtesgaden skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 2,60 euro. pr. dag for voksne. Børn 6-16 år 1,30 euro pr dag. Børn der er søskende er der kun betaling ved de 2 første. Efterfølgende er gratis. Børn til og med 5 år er gratis.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

⭐⭐⭐⭐

Frank

Hotellet var hyggeligt og rent og pænt. Værelset var af en god størrelse til 2 voksne og var også rent og pænt

⭐⭐⭐⭐⭐

Christian

Hotel Bergheimat var et hyggeligt hotel, med god service og en overraskende god menu både aften og morgen. Hotellet lå perfekt i forhold til afhentning af ski og Jennerbahn. Alt i alt meget anbefales værdigt til prisen.

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Fam Erfurth

fine store værelser

 

⭐⭐⭐⭐

Maria W.

hyggeligt familiedrevet hotel

 

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki