Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Rejser til Berchtesgaden, Tyskland Tyskland

Berchtesgaden hotel

Skal du på skiferie i Tyskland i år? Med OnlineSkis hjælp kan du finde hyggelige og billige hoteller i Berchtesgaden. Vi kan tilbyde skønne overnatningssteder i byen, som kan imødekomme alle dine ønsker og behov. Selvom vi tilbyder billige hoteller, så kan vi hos OnlineSki stadig garantere dig, at kvaliteten er i top.

Find billige hoteller i Berchtesgaden

Når du booker din rejse hos os, så kan vi hjælpe dig med at finde overnatningssteder, som dækker dine behov. Skal du for eksempel rejse med dine børn? Eller tager du afsted med en større gruppe venner? Og vil du gerne bo tæt på centrum? OnlineSki vil forsøge at imødekomme dine ønsker for en skiferie. 

Hos OnlineSki kan du finde skønne hoteller helt tæt på liften og centrum. Det betyder, at du vil have alt det vigtige lige indenfor rækkevidde. Vi kan også tilbyde overnatningssteder, som har alt fra wellness og pool til halvpension. På den måde kan du nyde et dejligt måltid med familien, inden børn og voksne bevæger sig ud på pisterne, samt slappe af i wellness-afdelingen efter en lang dag på ski. 

Vores populære hoteller i Berchtesgaden er placeret forskellige steder i byen. Det betyder, at du kan vælge at bo tæt på byen og den gode stemning, men du kan også bo i mere rolige omgivelser. Du bestemmer helt selv, hvilken form for skiferie, du foretrækker, og uanset hvad du er til, så kan OnlineSki hjælpe dig med at få en dejlig ferie i sneen, præcis som du drømmer om.

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier. Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige skiferie, så kontakt os herunder.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Når rejsen overstiger 10 personer, bedes du ringe til os på 97 32 44 40 eller udfylde nedenstående informationer, så vi kan lave det bedste tilbud til dig.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Find børnevenlige hoteller i Berchtesgaden

De fleste af vores hoteller ligger tæt på liften. Dermed kan du hoppe på skiene og være ude på pisterne i løbet af ingen tid. Det er især nemt, hvis du er på skiferie med dine børn, for på denne måde slipper de yngste for at gå langt med deres tunge skistøvler. Så kan børnene i stedet bruge deres energi på at stå på ski.  

Nogle af vores hoteller har endda også sjove legerum for børnene, så der er rig mulighed for at finde på hyggelige børneaktiviteter. Og vælger du et af vores overnatningssteder med pool, så vil det helt sikkert også være et stort hit blandt de mindste. 

Det kan være hårdt for de yngstes ben at stå på ski en hel uge, og derfor kan det være nødvendigt med en pause midt på ugen. Med disse børneaktiviteter kan de små få et velfortjent hvil fra skiene, hvis de har brug for det en af dagene. 

Hos OnlineSki er et billigt hotel stadig lig med god kvalitet, så book dit hotelværelse i Berchtesgaden i dag. Så kan du allerede begynde at glæde dig til en fantastisk skiferie, hvor der kan blive skabt gode minder. 

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki