Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Jermann Lejligheder - Berchtesgaden Tyskland

Ingen pension
Fakta
Afstande
 • Lift: 2500 m
 • Piste: 2500 m
 • Skibus: Ingen
 • Centrum: 4000 m
 • Indkøb: 500 m
 • Skiudlejning: Ingen
Faciliteter
 • Internet
 • Skikælder
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Parkering
Destinationsfakta
 • Byens højde: 600 m
 • Højeste skiløb: 1800 m
 • Længste nedkørsel: 6 km
 • Total pistelængde: 50 km
 • Langrend: 100 km
 • Off-piste: Ja

Dette hyggelige lille lejlighedskompleks med blot 4 lejligheder er bygget i traditionel bayersk stil og har en smuk beliggenhed blandt rolige omgivelser i den mindre by Schönau i Berchtesgaden Land. Her får man virkelig den sydtyske atmosfære at føle og i er her garanteret et virkelig hyggeligt ophold.

Beliggenhed:

Ligger ca. 4 km fra Berchtesgaden centrum og 500 m til restauranter og et mindre supermarked. Fra huset er der ca. 2,5 km til nærmeste lift Jennerbahn.

Lejligheder:
4 pænt indrettede, lyse 2-4 og 4-6 personers lejligheder med soveværelse, badeværelse m. toilet og bad, stort køkkenalrum, køkken med kogeplade, kaffemaskine, ovn og nødvendigt service. I køkkenet er en hyggelig spisekrog og sovesofa i stuen. Alle lejligheder med balkon/terrasse.

Lejlighed 4-6 Personer: Ca. 40 m2 med 2 soverum med plads til ialt 4-6 personer. Badeværelse m. toilet og bad, stort køkkenalrum, køkken med kogeplade, kaffemaskine og nødvendigt service. I køkkenet er en hyggelig spisekrog og sovesofa i stuen. Alle værelser med balkon/terrasse.

Sengelinned samt håndklæder skal IKKE medbringes.

Pension:

Opholdet er uden pension, men der er mulighed for levering af morgenbrød foran døren.

Øvrigt:
Gratis parkering udenfor huset.
Hund ikke tilladt.Skiområdet:
Berchtesgaden er et super godt alternativ til Norge/Sverige eller Polen/Tjekkiet. Her kan man spare op til 50 % af prisen i forhold til Østrig. Det består af 6 forskellige skiområder med i alt 47 km pister, som byder på godt skiløb for både børn, begyndere og øvede skiløbere. Berchtesgaden er en hyggelig by med blandt andet gågade, saltmine, stort badeland og meget mere.

NYHED 2019/2020. Den nye gondol ved Jennerbahn liften er nu helt færdig og tilbyder hurtig transporttid til toppen i 1800 meters højde. Flere pister er ligeledes blevet gjort bredere og mere familievenlige.

Se webcams, pistekort og mere info om Berchtesgaden her.


Afstand til de 6 skiområder i bil fra Grünstein: Jennerbahn 5 min, Obersalzberg 8 min, Götschen 15 min, Hochschwartzeck 17 min, Zinken 17 min, Rossfeld 18 min.

Kør selv eller fly til Berchtesgaden ?

Berchtesgaden egner sig bedst til kør selv gæster, da liftkortet giver mulighed for 50 km pister, fordelt på 6 mindre skiområder. Flygæster anbefales at leje en bil, da skibusforbindelserne ikke er optimale på baggrund af de diverse skiområder, og selve byen samt Berchtesgaden området er stort.


Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et mere udfordrende skiområde, kan vi anbefale at hoppe i bilen og besøge evt. Lofer, som ligger 30 min kørsel fra Berchtesgaden. Et par andre alternativer er Flachau og Wagrain, som ligger 40-45 min kørsel fra Berchtesgaden.
(Liftkort til de beskrevne skiområder er IKKE inkluderet i prisen)

En dag UDEN skiløb i Berchtesgaden:
Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, kan Salzburg klart anbefales. Dette er en rigtig hyggelig by med gode shopping muligheder. Det er også anbefalelsesværdigt, at lægge besøg forbi Watzmann Therme i Berchtesgarden, som er en svømmehal med masser af wellness muligheder. Andre gode muligheder er et besøg i skøjtehallen eller et besøg i Salzbergwerk, hvor I kører med minitog ind i en saltmine – dette er også garanti for en god og sjov oplevelse for hele familien.


Turistskat/Kurtaxe:

I Berchtesgaden skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 2,30 euro. pr. dag for voksne. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Fam Christensen

Lejligheden var fin og levede fuldt ud op til mine forventninger

 

⭐⭐⭐⭐

Grethe

Lejligheden var en fin størrelse til det antal personer vi var. Der var det vi skulle bruge og alt fungerede. Dog var der lidt beskidt i krogene.

⭐⭐⭐⭐

Børge Rasmussen

Gammel men ok bortset fra bjælke i hovedhøjde i det ene værelse, flenke værtsfolk.
⭐⭐⭐⭐

Niels Ove 

Den var okay og fin størrelse, måske lidt manglende rengøring i krogene • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki