Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Pension Brandtnerhof - Berchtesgaden Tyskland

Halvpension
Fakta
Afstande
 • Lift: 200 m
 • Piste: 200 m
 • Skibus: Ingen
 • Centrum: 5000 m
 • Indkøb: 100 m
 • Skiudlejning: Ingen
Faciliteter
 • Internet
 • Skikælder
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Parkering
Destinationsfakta
 • Byens højde: 600 m
 • Højeste skiløb: 1800 m
 • Længste nedkørsel: 6 km
 • Total pistelængde: 50 km
 • Langrend: 100 km
 • Off-piste: Ja

Skiløb til døren!!!
I Schönau, ikke langt fra Berchtesgaden by, finder man dette hyggelige hotel. Brandtnerhof ligger i et roligt nabolag, blot 150 m fra den nye lift ved Jennerbahn der tager jer med op i det nye område med pister til jer der ønsker gode udfordringer. Hotellet er kendt for sin gode gæstfrihed og imødekommenhed fra værtsparret, som vil gøre alt for at hjælpe og ikke mindst at sørge for, at I får en rigtig god ferie. På hotellet hærger en hyggelig og afslappende atmosfære, så ferien rigtig kan nydes.

Beliggenhed:

Hotellet ligger ca. 5 km fra Berchtesgaden centrum, samt 150 m til Jennerbahnliften.

Værelserne:
På alle værelser finder du TV, eget badeværelse med toilet og bad. På mange af værelserne er der balkon/terrasse. OnlineSki tilbyder dobbeltværelser samt 3-sengsværelser:

Dobbeltværelse: Ca. 22 m2 med dobbeltseng.

Dobbeltværelse 2-3 personer: Ca. 25 m2 med dobbeltseng, samt ekstra opredning på sovesofa eller ekstra seng.

Håndklæder og linned er inkluderet i prisen.

Pension:
Prisen er inklusiv 1/2 pension, som omfatter morgenmad og 3 retters aftenmenu.

Øvrigt:

Hund ikke tilladt.


Turist skat / Kurtaxe : I Berchtesgaden skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 2,30 euro. pr. dag for voksne. Børn til og med 14 år er gratis. 


Skiområdet:
Berchtesgaden er et super godt alternativ til Norge/Sverige eller Polen/Tjekkiet. Her kan man spare op til 50 % af prisen i forhold til Østrig. Det består af 6 forskellige skiområder med i alt 47 km pister, som byder på godt skiløb for både børn, begyndere og øvede skiløbere. Berchtesgaden er en hyggelig by med blandt andet gågade, saltmine, stort badeland og meget mere.

NYHED 2019/2020. Den nye gondol ved Jennerbahn liften er nu helt færdig og tilbyder hurtig transporttid til toppen i 1800 meters højde. Flere pister er ligeledes blevet gjort bredere og mere familievenlige.

Se webcams, pistekort og mere info om Berchtesgaden her.


Afstand til de 6 skiområder i bil fra Brandtnerhof: Jennerbahn kun 2 minutters gåafstand, Obersalzberg 9 min, Götschen 16 min, Hochschwartzeck 19 min, Zinken 20 min, Rossfeld 23 min, Jennerbahn ca. 14 minutter.

Kør selv eller fly til Berchtesgaden ?

Berchtesgaden egner sig bedst til kør selv gæster, da liftkortet giver mulighed for 47 km pister, fordelt på 6 mindre skiområder. Flygæster anbefales at leje en bil, da skibusforbindelserne ikke er optimale på baggrund af de diverse skiområder, og selve byen samt Berchtesgaden området er stort.


Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et mere udfordrende skiområde, kan vi anbefale at hoppe i bilen og besøge evt. Lofer, som ligger 30 min kørsel fra Berchtesgaden. Et par andre alternativer er Flachau og Wagrain, som ligger 40-45 min kørsel fra Berchtesgaden.
(Liftkort til de beskrevne skiområder er IKKE inkluderet i prisen)

En dag UDEN skiløb i Berchtesgaden:
Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, kan Salzburg klart anbefales. Dette er en rigtig hyggelig by med gode shopping muligheder. Det er også anbefalelsesværdigt, at lægge besøg forbi Watzmann Therme i Berchtesgarden, som er en svømmehal med masser af wellness muligheder. Andre gode muligheder er et besøg i skøjtehallen eller et besøg i Salzbergwerk, hvor I kører med minitog ind i en saltmine – dette er også garanti for en god og sjov oplevelse for hele familien.


Turistskat/Kurtaxe:

I Berchtesgaden skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 2,60 euro. pr. dag for voksne. Børn 6-16 år 1,30 euro pr dag. Ved søskende er der kun betaling ved de 2 første. Efterfølgende er gratis. Børn til og med 5 år er gratis.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Carsten Gotborg

Der var rent og pænt - venlig personale. Kan varmt anbefales til andre. God beliggenhed jf. lift mv..

⭐⭐⭐⭐⭐

Jette Frost

Pænt og rent familiehotel. God service og behageligt personale

⭐⭐⭐⭐

Christina Hagemann

Det var et rigtig hyggeligt pensionat, hvor der var en rigtig dejlig stemning. Værtsparret og personalet var utrolig gæstfrie og hjælpsomme.

 

⭐⭐⭐⭐

Manja Madsen

Rigtig fin stand, det ene værelse pænere end det andet. Men badeværelser var tydeligt moderniseret og det var rigtig pænt!

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki