Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Pfingstlerlehen Lejligheder - Berchtesgaden Tyskland

Ingen pension
Fakta
Afstande
 • Lift: 4000 m
 • Piste: 4000 m
 • Skibus: Ingen
 • Centrum: 2500 m
 • Indkøb: 1000 m
 • Skiudlejning: Ingen
Faciliteter
 • Internet
 • Skikælder
 • Spabad
 • Dampbad
 • Bad / Toilet
 • Parkering
 • Solarium
Destinationsfakta
 • Byens højde: 600 m
 • Højeste skiløb: 1800 m
 • Længste nedkørsel: 6 km
 • Total pistelængde: 50 km
 • Langrend: 100 km
 • Off-piste: Ja

Pfingstlerlehen er et dejligt lejlighedskompleks beliggende midt i det smukke landskab i rolige omgivelser imellem Jennerbahn-liften og tæt på Berchtesgaden by. Her føler man sig virkelig velkommen af de venlige indehavere, som vil stå på pinde for dig, og gøre alt for, at du for en rigtig dejlig ferie.

Beliggenhed:
Lejlighederne ligger ca. 2,5 km. fra Berchtesgaden centrum, samt ca. 4 km til Jennerbahn liften.

Lejlighederne:

Alle lejligheder er med terrasse eller balkon, indeholder eget bad og toilet samt har gratis adgang til internettet. OnlineSki tilbyder følgende lejligheder: .

Lej 2 - 3 personer: Ca. 40 m2 med et separat soverum. Soverummet har en dobbeltseng, og i stuen er der mulighed for en 3. opredning på en sovesofa. Separat køkken med service, opvaskemaskine, brødrister, kaffemaskine, køleskab, elkedel og 4 kogeplader. Der er også en spisekrog og stue med sofa og tv.


Studio 2 - 3 personer: Ca 30 m2. Dette er en et værelses lejlighed hvor der er kombineret køkken, stue og sovemulighed i et og samme værelse. I lejligheden er der en dobbeltseng, samt mulighed for en ekstra opredning på en sovesofa.
Mindre køkken med service, 2 kogeplader, køleskab, brødrister, kaffemaskine og el-koger.
Separat toilet og bad.


Lej 2 - 5 personer:
Ca. 70 - 80 m2 med 2 separate soverum og 1 badeværelse. Hvert soverum med hver en dobbeltseng, samt mulighed for ekstra opredning til en personer i et af soveværelserne eller på en sovesofa i stuen.
Køkken med service, kogeplader, køleskab, kaffemaskine, brødrister og opvaskemaskine.
Hyggelig spisekrog og stue med sofa og tv.


Lej 2 - 5 personer: Ca. 70 - 80 m2 med 2 separate soverum og 2 badeværelser. Hvert soverum med hver en dobbeltseng, samt mulighed for ekstra opredning til en personer i et af soveværelserne eller på en sovesofa i stuen.
Køkken med service, kogeplader, køleskab, kaffemaskine, brødrister og opvaskemaskine.
Hyggelig spisekrog og stue med sofa og tv.


Sengelinned samt håndklæder skal IKKE medbringes.

Faciliteter:

Sauna, dampbad, spa, infrarød kabine og solarium mod betaling. Gratis internet.

Pension:

Opholdet er uden pension, men man kan tilkøbe morgenmad på stedet (pris ca. 8 Euro pr. person) eller vælge at få morgenbrødet leveret til døren.

Øvrigt:

Skikælder. Gratis parkering udenfor huset.
Hund ikke tilladt.Skiområdet:
Berchtesgaden er et super godt alternativ til Norge/Sverige eller Polen/Tjekkiet. Her kan man spare op til 50 % af prisen i forhold til Østrig. Det består af 6 forskellige skiområder med i alt 47 km pister, som byder på godt skiløb for både børn, begyndere og øvede skiløbere. Berchtesgaden er en hyggelig by med blandt andet gågade, saltmine, stort badeland og meget mere.

NYHED 2019/2020. Den nye gondol ved Jennerbahn liften er nu helt færdig og tilbyder hurtig transporttid til toppen i 1800 meters højde. Flere pister er ligeledes blevet gjort bredere og mere familievenlige.

Se webcams, pistekort og mere info om Berchtesgaden her.


Afstand til de 6 skiområder i bil fra Pfingstlerlehen: Jennerbahn ca 5 min, Obersalzberg 8 min, Götschen 15 min, Zinken 16 min, Hochschwartzeck 19 min, Rossfeld 21 min.

Kør selv eller fly til Berchtesgaden ?

Berchtesgaden egner sig bedst til kør selv gæster, da liftkortet giver mulighed for 50 km pister, fordelt på 6 mindre skiområder. Flygæster anbefales at leje en bil, da skibusforbindelserne ikke er optimale på baggrund af de diverse skiområder, og selve byen samt Berchtesgaden området er stort.


Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et mere udfordrende skiområde, kan vi anbefale at hoppe i bilen og besøge evt. Lofer, som ligger 30 min kørsel fra Berchtesgaden. Et par andre alternativer er Flachau og Wagrain, som ligger 40-45 min kørsel fra Berchtesgaden.
(Liftkort til de beskrevne skiområder er IKKE inkluderet i prisen)

En dag UDEN skiløb i Berchtesgaden:
Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, kan Salzburg klart anbefales. Dette er en rigtig hyggelig by med gode shopping muligheder. Det er også anbefalelsesværdigt, at lægge besøg forbi Watzmann Therme i Berchtesgarden, som er en svømmehal med masser af wellness muligheder. Andre gode muligheder er et besøg i skøjtehallen eller et besøg i Salzbergwerk, hvor I kører med minitog ind i en saltmine – dette er også garanti for en god og sjov oplevelse for hele familien.


Turistskat/Kurtaxe:

I Berchtesgaden skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 2,60 euro. pr. dag for voksne. Børn 6-16 år 1,30 euro pr dag. Ved søskende er der kun betaling for de 2 første. Efterfølgende er gratis. Børn til og med 5 år er gratis.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Teddy Jørgensen

Pæn og ren lejlighed i tysk/ østrisk stil. Der er de fornødne ting som kan forventes og der var styr på tingene.

⭐⭐⭐⭐

Vibeke

lejligheden var hyggelig.

⭐⭐⭐⭐

Fam Lønborg

Det hele var sådan set fint og aldeles godt nok i frhold til pris. Vi manglede et sted at tørre skitøj. Vi havde det på radiator, men det er meget tøj at tørre hver dag for 5 personer.

⭐⭐⭐⭐⭐

Pia Hansen

Rigtig fin og rent og lækre nye badeværelser • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki