Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Waldhauser Lejligheder - Berchtesgaden Tyskland

Ingen pension
Fakta
Afstande
 • Lift: 2500 m
 • Piste: 2500 m
 • Skibus: Ingen
 • Centrum: 4000 m
 • Indkøb: 500 m
 • Skiudlejning: Ingen
Faciliteter
 • Internet
 • Skikælder
 • TV
 • Parkering
Destinationsfakta
 • Byens højde: 600 m
 • Højeste skiløb: 1800 m
 • Længste nedkørsel: 6 km
 • Total pistelængde: 50 km
 • Langrend: 100 km
 • Off-piste: Ja

Her går man ikke på kompromis med charmen og panoramaudsigterne. Lejlighederne er idyllisk beliggende blandt de smukke Berchtesgaden bjerge og ikke langt fra det romantiske område Königsee, som klart er et besøg værd. Det mindre og ikke mindst hyggelige lejlighedskompleks ligger 4 km fra Berchtesgaden centrum og kun 2,5 km fra Jennerbahn. Waldhauser er den perfekte feriebase for familier, som gerne vil bo flere sammen.

Beliggenhed:
Lejlighederne ligger 4 km fra Berchtesgaden centrum.

Lejligheder:
Alle lejligheder har eget bad og toilet. De indeholder køkken kombineret med hyggelig spisekrog og stue med sofa + tv. Køkkenet er udstyret med nødvendig service, køleskab, kaffemaskine, elkedel og kogeplader. I den store 7-personers lejlighed er køkken adskilt fra stue og spisekrog. De fleste lejligheder er med balkon/terrasse.

OnlineSki tilbyder følgende lejligheder:

Lejlighed 2, 2-4 personer med 1 separat soverum. Ca. 60 m2 (stueplan, separat indgang). Stue med udtrækssovesofa til 2 personer, lænestol, spiseplads med hjørnesæde/bænk, bord, stole, skænk/hylde, TV, DAB+ radio med Bluetooth, separat køkken/komplet tekøkken med ovn, keramisk kogeplade, opvaskemaskine. Entre med garderobe. Stort bad/toilet. Soveværelse med dobbeltseng og skab. Lille terrasse.

Lejlighed 3, 4-6 personer med 3 separate soverum. Ca. 85 kvm (stueplan, separat indgang) - stue med sofa, sofabord, skænk, TV, radio med Bluetooth, spiseplads med bænk, bord og stole. Separat køkken med ovn og keramisk kogeplade, opvaskemaskine. Entre med garderobe. Stort badeværelse med bruseniche, 2 toiletter med vaskefaciliteter. 2 soveværelser med dobbeltseng (180x200cm) og garderobe, 1 værelse med fransk seng (140x200cm) (uden vindue)

Lejlighed 4, 2-4 personer med 1 separat soverum. Ca. 60 m2 (stueplan, separat indgang). Stue med udtrækssovesofa til 2 personer, lænestol, spiseplads med hjørnesæde/bænk, bord, stole, skænk/hylde, TV, DAB+ radio med Bluetooth, separat køkken/komplet tekøkken med ovn, keramisk kogeplade, opvaskemaskine. Entre med garderobe. Stort bad/toilet. Soveværelse med dobbeltseng og skab. Lille terrasse.

Lejlighed 5, 2-4 personer med 2 separate soverum. Ca. 47 kvm (1. sal). Stue med sofa og lænestol, spiseplads med hjørnebænk, bord og stole, hylde/skænk med TV, DAB+ radio med Bluetooth, lille tekøkken med 2 kogeplader, vask og køleskab. 1 soveværelse med dobbeltseng (180x200cm), 1 soveværelse med 2 enkeltsenge (90x200cm). Badeværelse med bruser og toilet. Stor hjørne altan.

Lejlighed 6, 4-6 personer med 2 separate soverum. Ca. 55 kvm (1. sal). Stue med udtrækssovesofa og lænestol, spiseplads med hjørnebænk, bord og stole, hylde/skænk med TV, DAB+ radio med Bluetooth, tekøkken med ovn og keramisk kogeplade, vask og køleskab. 1 soveværelse med dobbeltseng (180x200cm), 1 soveværelse med 2 enkeltsenge (90x200cm). Badeværelse med badekar og toilet. Balkon.

Lejlighed 7, 2 personer med 1 separat soverum. Ca. 42 kvm (1. sal). Stue med sofa og lænestol, spiseplads med hjørnebænk, bord og stole, hylde/skænk med TV, DAB+ radio med Bluetooth, lille tekøkken med 2 kogeplader, vask og køleskab. 1 soveværelse med dobbeltseng (180x200cm) badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Lejlighed 8, 2 personer med 1 separat soverum. Ca. 42 kvm (1. sal). Stue med sofa og lænestol, spiseplads med hjørnebænk, bord og stole, hylde/skænk med TV, DAB+ radio med Bluetooth, lille tekøkken med 2 kogeplader, vask og køleskab. 1 soveværelse med dobbeltseng (180x200cm) badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Lejlighed 9, 2 personer med 1 separat soverum.ca 35 kvm (1. sal). Stue med sofa og lænestol, spiseplads med hjørnebænk, bord og stole, hylde/skænk med TV, DAB+ radio med Bluetooth, lille tekøkken med 2 kogeplader, vask og køleskab. 1 soveværelse med dobbeltseng (180x200cm) badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Lejlighed 10, 2 personer med 1 separat soverum.ca 35 kvm (1. sal). Stue med sofa og lænestol, spiseplads med hjørnebænk, bord og stole, hylde/skænk med TV, DAB+ radio med Bluetooth, lille tekøkken med 2 kogeplader, vask og køleskab. 1 soveværelse med dobbeltseng (180x200cm) badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Lejlighed 11, 2 personer med 1 separat soverum. Ca. 42 kvm (1. sal). Stue med sofa og lænestol, spiseplads med hjørnebænk, bord og stole, hylde/skænk med TV, DAB+ radio med Bluetooth, lille tekøkken med 2 kogeplader, vask og køleskab. 1 soveværelse med dobbeltseng (180x200cm) badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Lejlighed 12, 2 personer med 1 separat soverum. Ca. 42 kvm (1. sal). Stue med sofa og lænestol, spiseplads med hjørnebænk, bord og stole, hylde/skænk med TV, DAB+ radio med Bluetooth, lille tekøkken med 2 kogeplader, vask og køleskab. 1 soveværelse med dobbeltseng (180x200cm) badeværelse med bruser og toilet. Balkon.

Lejlighed 13, 2-4 personer med 2 separate soverum. ca 60 kvm (1. sal). Stue med sofa og lænestol, spiseplads med hjørnebænk, bord og stole, hylde/skænk med TV, DAB+ radio med Bluetooth, separat køkken med ovn og keramisk kogeplade, vask og køleskab. 1 soveværelse med dobbeltseng (180x200cm), 1 soveværelse med 2 enkeltsenge (90x200cm). Badeværelse med bruser og toilet. Stor hjørne altan.

Lejlighed 14, 2-3 personer med 2 separate soverum.ca 47 kvm (1. sal). Stue med sofa og lænestol, spiseplads med hjørnebænk, bord og stole, hylde/skænk med TV, DAB+ radio med Bluetooth, lille tekøkken med 2 kogeplader, vask og køleskab. 1 soveværelse med dobbeltseng (180x200cm), 1 soveværelse med 1 enkeltseng (90x200cm), garderobeskab og skrivebord. Badeværelse med bruser og toilet. Stor hjørne altan.

Lejlighed 15, 1-2 personer. ca 33 kvm (2. sal). Stort værelse med lænestol, spiseplads med hjørnebænk, bord og stole, hylde/skænk med TV, DAB+ radio med Bluetooth, lille tekøkken med 2 kogeplader, vask og køleskab, dobbeltseng (180x200cm). Badeværelse med badekar og toilet. Balkon.


Lejlighed 16, 4-6 personer med 2 separate soverum
ca 85 kvm (2. sal). Stue med sofa og lænestol, spiseplads med hjørnebænk, bord og stole, hylde/skænk med TV, DAB+ radio med Bluetooth. Separat køkken med ovn & keramisk kogeplade, opvaskemaskine og køleskab. 2 soveværelser med dobbeltseng (180x200cm), 1 soveværelse med 2 enkeltsenge (90x200cm). 1 badeværelse med bruser og toilet., 1 badeværelse med badekar og toilet. Balkon.


Lejlighed 17, 2 personer med 1 separat soverum
.ca 60 kvm (2. sal).
Stue med sofa, lænestol, spiseplads med hjørnesæde/bænk, bord, stole, skænk/hylde, TV, DAB+ radio med Bluetooth, separat køkken med ovn, keramisk kogeplade, opvaskemaskine. Entre med garderobe. Badeværelse med badekar og toilet. Soveværelse med dobbeltseng og skab. Balkon.

 

 

Sengelinned samt håndklæder skal IKKE medbringes.

Faciliteter:
Kælderrum med bordtennis og bordfodbold.

Pension:

Opholdet er uden pension, men der er mulighed for levering af morgenbrød foran døren.

Øvrigt:
Hund tilladt. Skal bestilles hjemmefra igennem OnlineSki. Betales direkte på indkvarteringsstedet. De første 2 hunde er gratis (ved flere hunde koster det penge)


Skiområdet:
Berchtesgaden er et super godt alternativ til Norge/Sverige eller Polen/Tjekkiet. Her kan man spare op til 50 % af prisen i forhold til Østrig. Det består af 6 forskellige skiområder med i alt 47 km pister, som byder på godt skiløb for både børn, begyndere og øvede skiløbere. Berchtesgaden er en hyggelig by med blandt andet gågade, saltmine, stort badeland og meget mere.

NYHED 2019/2020. Den nye gondol ved Jennerbahn liften er nu helt færdig og tilbyder hurtig transporttid til toppen i 1800 meters højde. Flere pister er ligeledes blevet gjort bredere og mere familievenlige.

Se webcams, pistekort og mere info om Berchtesgaden her.


Afstand til de 6 skiområder i bil fra Waldhauser:  Jennerbahn ca 5 min, Obersalzberg 10 min, Götschen 16 min, Hochschwartzeck 16 min,  Zinken 17 min, Rossfeld 18 min.

Kør selv eller fly til Berchtesgaden ?

Berchtesgaden egner sig bedst til kør selv gæster, da liftkortet giver mulighed for 50 km pister, fordelt på 6 mindre skiområder. Flygæster anbefales at leje en bil, da skibusforbindelserne ikke er optimale på baggrund af de diverse skiområder, og selve byen samt Berchtesgaden området er stort.


Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et mere udfordrende skiområde, kan vi anbefale at hoppe i bilen og besøge evt. Lofer, som ligger 30 min kørsel fra Berchtesgaden. Et par andre alternativer er Flachau og Wagrain, som ligger 40-45 min kørsel fra Berchtesgaden.
(Liftkort til de beskrevne skiområder er IKKE inkluderet i prisen)

En dag UDEN skiløb i Berchtesgaden:
Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, kan Salzburg klart anbefales. Dette er en rigtig hyggelig by med gode shopping muligheder. Det er også anbefalelsesværdigt, at lægge besøg forbi Watzmann Therme i Berchtesgarden, som er en svømmehal med masser af wellness muligheder. Andre gode muligheder er et besøg i skøjtehallen eller et besøg i Salzbergwerk, hvor I kører med minitog ind i en saltmine – dette er også garanti for en god og sjov oplevelse for hele familien.


Turistskat/Kurtaxe:

I Berchtesgaden skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 2,60 euro. pr. dag for voksne. Børn 6-16 år 1,30 euro pr dag. Ved søskende er der kun betaling for de 2 første. Efterfølgende er gratis. Børn til og med 5 år er gratis.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Fam Naur

Meget flot og veludstyret lejlighed

 

⭐⭐⭐⭐

Fam Kristensen

Meget fin og stor lejlighed, dog dårlig wifi

⭐⭐⭐⭐⭐

Thomas Cramer Dalsgaard

Det levede 100 % op til sine 4 stjerner. Beliggenhed var optimal ift. lifter og pister

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Helle Jensen

Super dejlig lejlighed, fint køkken med ny ovn + 4 kogeplader, hvis vi skal afsted igen vil jeg skrive denne lejligheds nummer på som ønske.

 

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki