Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skiferie i Dachstein West

Pistefakta
12 km
113 km
15 km
2013 m (Top) 700 m (By)
Destinationsfakta
Byens højde:
700 m
Højeste skiløb:
2013 m
Længste nedkørsel:
11 km
Total pistelængde:
140 km
Langrend:
193 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
54
Kabinelifte:
5
Stolelifte:
11
tallerkenlifte:
30
Liftkap. pr. time:
65

Godt og sammenhængende skiområde

Skiområdet

Dachstein West fordeler sig omkring byerne Gosau, Russbach og Annaberg. Godt familie skiområde med 140 km pister i alle farver. Der er dog klart overvægt i brede røde løjper i Dachstein West. Vi tilbyder indkvartering i Annaberg samt Gosau som er beliggende kun 70 km fra Salzburg.

Super skønt skiområde med ialt 140 km pister i alle farver, dog overvejende blå og røde pister, som har et ry for at være brede som motorveje med god plads og altid velpræparerede. Området strækker sig mellem 780 - 1600 m højde og ligger centralt placeret i de østriske alper. Man har i området talrige snekanoner og sæsonen er derfor ret sikker fra december til april med god sne.

Skiløbet

Man deler Dachstein West op i 3 hovedområder. Gosau, Russbach og Annaberg.

Gosau ligger i 700 m højde og er et særdeles familievenligt område. Du finder her det hyggelige børneområde "Brumsiland" hvor børnene kan lege og blive fortrolige med at stå på ski. Russbach ligger placeret lige midt imellem Gossau og Annaberg. Her er der rig mulighed for masser af udfordringer på ski og tage nogle fede lange tur på de brede pister. I dalen af Russbach finder man også et børneland "Brunos Bärencamp" som er et legeland for de mindste. Annaberg er det trejde område. Her finder man også mange skønne lange pister. I centrum af Annaberg kan man tage 4-stoleliften op til toppen og har dermed direkte forbindelse til de 3 andre skiområder.

Alle 3 områder har overvejende brede pister som giver et godt overblik og området er aldrig kendt for at være overfyldt. Det er ikke så kendt bland skandinavere, men er et af Østrigernes foretrukne feriesteder, når de skal på ski. Dachstein West er et super hyggeligt sted med gode indkvarteringmuligheder med hytter op til 10 personer lige ved pisten og gode hoteller som også ligger lige ved liften. Dachstein West er det idelle sted at tage hen hvis der på ferien skal være noget for hele familien og man har sat hygge og samvær i højsæde. Her er også gode muligheder for langrend, samt der er 2 flotte fun-parks med rig mulighed for at lege lidt med diverse hop.

For børn

Dachstein West er et godt område for familier og børn. De familievenlige pister er i overvægt i hele området. Ved liften Hornspitz Express i Gosau finder du desuden "Brumsi Land" - et børneparadis, hvor børnene kan kombinere vintersport med sjov og leg.


Aktiviteter

Ud over at stå på ski er der også andre aktiviteter som f.eks. curling, paraglidning, kælkning, luftballon, isklatring, vintervandring og slædetur med hest.

 

⭐⭐⭐⭐

Per

Skiområdet var fint med brede pister og meget velpræparerede selv om det ikke var det bedste vejr i vores uge. lifterne fungerede og der var stort set inden kø eller ventetid.

⭐⭐⭐⭐⭐

Familien Holm Nielsen

Der var udfordringer til alle og pisterne var godt forbundet, så der var mulighed for at udforske. Acceptabel ventetid ved lifter selvom vi var afsted i uge 7.

⭐⭐⭐⭐⭐

Martin

Fint skiområde og gode liftsystemer der får området til at hænge godt sammen. Ingen kø ved lifterne.

⭐⭐⭐⭐⭐

Per Ørskov

Virkelig skønt hvor der næsten altid er muligt at finde en solside at køre på. Pisterne er velpræparerede og der er god plads. De røde pister fungerede super godt for os da vi var en flok voksne afsted og der var ikke så langt imellem udskænkningsstederne på pisterne. Vi hyggede os.

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.

Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri !

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen

Populære hoteller i Dachstein West

Sporthotel Dachstein, Dachstein West

Halvpension
 • Godt hotel med 1/2 pension
 • Hyggelig beliggenhed
 • Tæt på liften
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Halvpension
 • Liftkort
 • Skileje

Alpendorf Hytter, Dachstein West

Ingen pension
 • Hyggelige hytter
 • God beliggenhed
 • Pool og wellness
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Liftkort
 • Skileje
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet