Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Alpendorf Hytter - Dachstein West Østrig

Ingen pension
Fakta
Afstande
 • Lift: 400 m
 • Piste: 150 m
 • Skibus: 500 m
 • Centrum: 4000 m
 • Indkøb: 200 m
 • Skiudlejning: 300 m
Faciliteter
 • Bar
 • Legerum
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Parkering
 • Pool
 • Solarium
Destinationsfakta
 • Byens højde: 700 m
 • Højeste skiløb: 2013 m
 • Længste nedkørsel: 11 km
 • Total pistelængde: 140 km
 • Langrend: 193 km
 • Off-piste: Ja

I Dachstein West findes den hyggelige lille hyttelandsby, Alpendorf. Hytterne formår virkelig at danne rammen for en idyllisk skiferie i ægte østrigsk stil, hvor det emmer af hygge. Området blev opført i 2006, og har en super beliggenhed helt tæt på pisten.

Alpendorf består af 120 hytter, som ligger cirka 4 km fra byen Annaberg, hvilket er en af tre større byer i skiområdet. Kun 100-400 meter fra hytterne ligger stoleliften ’’Astauwinkel’’ samt den nye gondol ’’Donnerkogel’’. Fra pisten kan man i mange tilfælde, stå på ski næsten helt tilbage til hytten. Der er fine spisemuligheder i områdets restauranter og spisesteder, hvor vi hertil varmt kan anbefale Restaurant Dolomitenhof, som også giver rig mulighed for afterski. Hop en tur i den store pool, eller slap af i saunaen som begge findes i receptionsbygningen - der er gratis adgang.

Beliggenhed:
Hytterne ligger ud til pisten, men eftersom at der i alt er ca 120 hytter, er det ikke alle der ligger med direkte med ski in/out. Det må derfor påregnes, at man eventuelt bliver nødt til gå et lille stykke til liften. Hyttelandsbyen ligger 4 km fra Annaberg centrum.

Hytter:
I alt 120 hytter i 4 forskellige større fra 4 til 10 personer. Alle hytter er bygget i 2006-2008 og er opført i lyse og gode materialer.
OnlineSki tilbyder følgende hytter:

Chalet Gamsblume 2 - 6 personer:
Hytten er ca. 70 m2 og fordelt på 2 plan, hvor der er 3 soverum på første sal med hver 2 senge. På første sal findes også hyttens største badeværelse med wc og bad. I stueplan findes et badeværelse, opholdsrum med kabel-TV, et veludstyret køkken med elementer som opvaskemaskine, mikroovn, køleskab samt fryser. Hytterne har enten mikroovn eller almindelig ovn og har enten en terrasse eller balkon.

Chalet Alpenrose 2 - 8 personer:
Hytten er ca. 90 m2 og fordelt på 2 plan med 3 soverum på første sal med hver 2 senge. Derudover er der mulighed for opredning i stuen til 2 personer. På første salen findes også hyttens største badeværelse med både wc og bad. I stueplan findes det andet badeværelse, et opholdsrum med kabel-TV, et veludstyret køkken med køleskab og fryser. Hytterne har enten mikroovn eller almindelig ovn og har enten en terrasse eller balkon..

Chalet Enzian DELUXE 2 - 8 personer:
Hytten er rummelig med dens 90 m2 fordelt på to plan. I hytten er 3 soverum, hvor 2 af dem er med en dobbeltseng, og det sidste værelse er med to senge samt en køjeseng. I nogle tilfælde har det 3. soverum dog to køjesenge og inten alm. senge. Til forskel fra ’’Chalet Alpenrose’’, er der ikke mulighed for opredning i stuen. Der er desuden 2 separate badeværelser, hvor det ene er med badekar. Køkkenet er stort og veludstyret med ovn, mikroovn, kogeplader, opvaskemaskine, køleskab, fryser samt rigeligt med service. I den hyggelige stue står b.la. et TV og en gasbrændeovn. Hytten har også en terrasse samt balkon.

Chalet Edelweiss 2 - 10 personer:
Hytten er den største hyttetype at finde i området med dens 120 m2 fordelt på 2 plan. I hytten er der 4 soverum med hver 2 senge. I stuen er der mulighed for opredninger til 2 personer. På første salen er der også at finde det største badeværelse med både wc og bad. I stueplan findes opholdsrum med kabel-TV, det andet badeværelse og et veludstyret køkken med b.la. opvaskemaskine, køleskab, fryser, mikroovn eller ovn. Hytten er også udstyret med en terrasse eller balkon.

Alle hytterne er IKKE-RYGER.
Alle hytter med gratis trådløs internet.
Prisen inkluderer: El, vand og varme.

Sengelinned samt håndklæder er inkluderet i prisen.

Faciliteter:

Indendørs pool. Poolen er gratis for stedets gæster mellem kl. 15.00 og kl. 19.00.
Legerum til børn.

Pension:
Opholdet er uden pension, men der er mulighed for at bestille morgenbrød, der bliver leveret i receptionen hver morgen.

Øvrigt:

Gratis parkering udenfor huset. Hund tilladt efter forespørgsel ved OnlineSki ca. 50 euro pr. uge.
Hund er tilladt i enkelte hytter. Det er på forespørgsel og skal bestilles hjemmefra igennem OnlineSki. Betales direkte på indkvarteringsstedet og koster ca. 12 euro pr. dag.

Skiområdet:
Dachstein West er et super skønt skiområde med i alt 140 km sammenhængende pister i alle farver, dog overvejende blå og røde pister. Pisterne er kendt for at være brede som motorveje, altid præparerede, og med god plads. Området strækker sig mellem 780 - 1600 m højde og ligger centralt placeret i de østrigske alper. Der er i området placeret talrige snekanoner og sæsonen er derfor ret sikret med god sne fra december helt til april.


Se webcams, pistekort og mere info om Dachstein West her.

 

Kør selv eller fly til Dachstein West ?
Dachstein West egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfertiden fra Salzburg lufthavn til Dachstein er ca. 45 min.

Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et mere udfordrende skiområde, kan vi anbefale at køre ud til Freeride området Krippenstein, som også er inkluderet i liftkortet. Her får I 30 km offpiste og meget ofte powder muligheder helt i særklasse.

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Dachstein West:
Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, kan Salzburg klart anbefales. Det er en hyggelig by med gode shopping muligheder.
Vi kan også anbefale et besøg til Therme (svømmehal med massere af wellness muligheder) i enten Altenmarkt (20-25 min kørsel) eller Grimming Therme ved Bad Mitterndorf (25-30 min kørsel)

Turistskat/Kurtaxe:
I Dachstein West skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 2,55 euro. pr. dag for voksne. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte hytter kan afvige fra beskrivelsen.

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Martin Eriksen

Lækker hytte - Fint med plads til 6 personer.

⭐⭐⭐⭐⭐

Bettina Nielsen

Hytten var rigtig go og stor. Det var en kanon service at de ryddede sne helt op til indgangen. Udsigten ca ubeskrivelig. Vi havde problemer med varmen to gange og begge gange sendte de en med det samme. Kanon service. Der kunne godt være nogle tæpper i huset man kunne putte sig i når man kom hjem og var kold. Heldigvis havde vi selv nogle med fra bilen. Har aldrig oplevet en bedre service dernede. De var virkelig behjælpelige og søde.
⭐⭐⭐⭐

Heidi Nielsen

Lækker indretning og generel god hytte. Køkken mangler fade til eks. Lasagne el. Kage, stor gryde, elpisker, kande... Grundlæggende ting til en stor gruppe.
⭐⭐⭐⭐

Anja

Hytten var utrolig velindrettet og lå rigtig godt. Der var dog lidt mangler på inventaret. Elradiator på det ene bad virkede ikke, der var flere lamper som ikke virkede og der måtte service til varmtvandsbeholderen. Men ikke ting som ødelagde helhedsindtrykket men ville have gjort det perfekt.
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki