Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Alpendorf Hytter - Dachstein West Østrig

Ingen pension
Fakta
Afstande
 • Lift: 400 m
 • Piste: 150 m
 • Skibus: 500 m
 • Centrum: 4000 m
 • Indkøb: 200 m
 • Skiudlejning: 300 m
Faciliteter
 • Bar
 • Legerum
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Parkering
 • Pool
 • Solarium
Destinationsfakta
 • Byens højde: 700 m
 • Højeste skiløb: 2013 m
 • Længste nedkørsel: 11 km
 • Total pistelængde: 140 km
 • Langrend: 193 km
 • Off-piste: Ja

I Dachstein West findes den hyggelige lille hyttelandsby, Alpendorf. Hytterne formår virkelig at danne rammen for en idyllisk skiferie i ægte østrigsk stil, hvor det emmer af ren hygge. Området blev opført i 2006, og har en super beliggenhed helt tæt på pisten.

Alpendorf består af 120 hytter, som ligger cirka fire kilometer fra byen Annaberg, hvilket er en af tre større byer i skiområdet. Kun 100-400 meter fra hytterne ligger stoleliften ’’Astauwinkel’’ samt den nye gondol ’’Donnerkogel’’. Fra pisten kan man i mange tilfælde, stå på ski næsten helt tilbage til hytten. 

I området finder du fine spisemuligheder i form af restauranter og spisesteder. Personligt vil vi gerne anbefale Restaurant Dolomitenhof, hvor der endda er rig mulighed for afterski. 

I receptionsbygningen har du gratis adgang til pool og sauna. Så hvis du har lyst til et lille dyp eller at få varmen efter en dag på pisterne, så er der rig mulighed for dette.

Beliggenhed

Hytterne ligger ud til pisten. Men da der i alt er cirka 120 hytter, er det ikke alle, der giver mulighed for direkte ski in/out. Det må derfor påregnes, at man eventuelt bliver nødt til gå et lille stykke til liften. Hyttelandsbyen ligger 4 kilometer fra Annaberg centrum, hvor der er rig mulighed for mange hyggelige stunder.

Hytter

Der findes i alt 120 hytter i fire forskellige størrelser fra 4 til 10 personer. Alle hytter er bygget i 2006-2008 og er opført i lyse og gode materialer. 

Alle hytter er udstyret på gratis trådløst internet, så du kan holde forbindelsen til dem derhjemme eller tjekke op på dagens nyheder. Desuden er sengelinned samt håndklæder inkluderet i prisen. Ligeledes skal du ikke betale ekstra for el, vand og varme.

I Dachstein West skal der betales kurtaxe, også kendt som turistskat på dansk. Dette betales direkte på indkvarteringsstedet, og prisen er cirka 2,55 euro per dag for voksne. Børn til og med 14 år er gratis.

Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at ryge i nogen af hytterne. 

OnlineSki tilbyder følgende hytter:

 

Chalet Gamsblume

Velegnet til 2-6 personer. Hytten er cirka 70 m2 og fordelt på to plan, hvor der er tre soverum på første sal med hver to senge. På første sal findes også hyttens største badeværelse med toilet og bad. I stueplanen finder du et badeværelse, opholdsrum med kabel-TV og et veludstyret køkken med elementer som opvaskemaskine, mikroovn, køleskab samt fryser. Hytterne har enten mikrobølgeovn eller almindelig ovn og har enten en terrasse eller balkon.

 

Chalet Alpenrose 

Velegnet til 2-8 personer. Hytten er cirka 90 m2 og fordelt på to plan med tre soverum på første sal med hver to senge. Derudover er der mulighed for opredning i stuen til yderligere to personer. På første sal findes også hyttens største badeværelse med både toilet og bad. I stueplanen findes det andet badeværelse, et opholdsrum med kabel-TV og et veludstyret køkken med køleskab og fryser. Hytterne har enten mikrobølgeovn eller almindelig ovn og har enten en terrasse eller balkon.

 

Chalet Enzian DELUXE 

Velegnet til 2-8 personer. Hytten er rummelig med 90 m2 fordelt på to plan. I hytten er tre soverum, hvor to af dem er med en dobbeltseng, og det sidste værelse er med to senge samt en køjeseng. I nogle tilfælde har det tredje soverum og to køjesenge og ingen almindelige senge. 

Til forskel fra Chalet Alpenrose er der ikke mulighed for opredning i stuen. Der er desuden to separate badeværelser, hvor det ene er med badekar. Køkkenet er stort og veludstyret med ovn, mikroovn, kogeplader, opvaskemaskine, køleskab, fryser samt rigeligt med service. I den hyggelige stue finder du blandt andet et TV og en gasbrændeovn. Hytten har også en terrasse samt balkon.

 

Chalet Edelweiss 

Velegnet til 2-10 personer. Hytten er den største hyttetype at finde i området med hele 120 m2 fordelt på to plan. I hytten er der fire soverum med hver to senge. I stuen er der mulighed for opredninger til to personer. På første sal finder du det største badeværelse med både toilet og bad. I stueplan findes opholdsrum med kabel-TV, det andet badeværelse og et veludstyret køkken med blandt andet opvaskemaskine, køleskab, fryser, mikroovn eller ovn. Hytten er også udstyret med en terrasse eller balkon.

 

Vær venligst opmærksom på, at enkelte hytter kan afvige fra beskrivelsen.

Faciliteter

Der findes en indendørs pool, der er gratis for stedets gæster mellem klokken 15.00 og klokken 19.00. Desuden kan du benytte dig af et legerum til børn.

Pension

Opholdet er uden pension, men der er mulighed for at bestille morgenbrød, der bliver leveret i receptionen hver morgen. Der findes køleskab i alle hytterne, hvorfor der også er god mulighed for at lave morgenmad og frokost selv.

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Martin Eriksen

Lækker hytte - Fint med plads til 6 personer.

⭐⭐⭐⭐⭐

Bettina Nielsen

Hytten var rigtig go og stor. Det var en kanon service at de ryddede sne helt op til indgangen. Udsigten ca ubeskrivelig. Vi havde problemer med varmen to gange og begge gange sendte de en med det samme. Kanon service. Der kunne godt være nogle tæpper i huset man kunne putte sig i når man kom hjem og var kold. Heldigvis havde vi selv nogle med fra bilen. Har aldrig oplevet en bedre service dernede. De var virkelig behjælpelige og søde.
⭐⭐⭐⭐

Heidi Nielsen

Lækker indretning og generel god hytte. Køkken mangler fade til eks. Lasagne el. Kage, stor gryde, elpisker, kande... Grundlæggende ting til en stor gruppe.
⭐⭐⭐⭐

Anja

Hytten var utrolig velindrettet og lå rigtig godt. Der var dog lidt mangler på inventaret. Elradiator på det ene bad virkede ikke, der var flere lamper som ikke virkede og der måtte service til varmtvandsbeholderen. Men ikke ting som ødelagde helhedsindtrykket men ville have gjort det perfekt.

Øvrigt

Hvis du er på kør-selv-ferie, kan du benytte dig af gratis parkering udenfor huset. Ønsker du at have familiehunden med på ferie, så kan dette tillades i enkelte hytter efter forespørgsel ved OnlineSki inden afrejse. Bemærk venligst at der vil komme en ekstra udgift, hvis du skal have hunden med.

Skiområdet

Dachstein West er et super skønt skiområde med i alt 140 kilometer sammenhængende pister i alle farver – dog overvejende blå og røde pister. Pisterne er kendt for at være brede som motorveje, altid præparerede og med god plads. Området strækker sig mellem 780-1600 meters højde og ligger centralt placeret i de østrigske alper. Der er i området placeret talrige snekanoner, og sæsonen er derfor ret sikret med god sne fra december helt til april.

Se webcams fra Dachstein West her.

Vælg dit foretrukne transportmiddel

Det er oplagt at komme til Dachstein West på flere måder. Med bil er det nemt at køre direkte til. Vil du derimod hellere med fly, så er transfertiden fra Salzburg lufthavn til Dachstein cirka 45 minutter.

Prøv vores andre skiområder

Vil du gerne opleve en dag på ski i et mere udfordrende skiområde, kan vi anbefale at køre ud til Freeride-området Krippenstein, som også er inkluderet i liftkortet. Her får I 30 kilometer offpiste og meget ofte powder-muligheder helt i særklasse.

Tag en afslappende dag i Dachstein West

Hvis I trænger til en afslappende dag uden ski, kan Salzburg klart anbefales. Det er en rigtig hyggelig by med gode muligheder for shopping. Vi kan også anbefale et besøg til svømmehallen Therme, hvor der er gode muligheder for wellness. Therme kan findes i enten Altenmarkt, der ligger 20-25 minutters kørsel fra Dachstein, samt Grimming ved Bad Mitterndorf, der ligger 25-30 minutters kørsel væk.

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki