Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Rejser til Dachstein West, Østrig Østrig

Find det rette hotel i Dachstein West

Se de bedste og billigste hoteller i Dachstein West i Østrig hos OnlineSki. Her kan du finde overnatning med de faciliteter, som du ønsker og har behov for. Vi har både hoteller og lejligheder til gode priser, så du og familien kan få en fantastisk og billig ferie i sneen. 

Vælg et hotel i Dachstein West med gode faciliteter

Leder du efter billige hoteller i Dachstein West? Med OnlineSki kan du finde overnatning til en god pris uden at gå på kompromis med kvaliteten eller dine ønsker og behov. Vil du for eksempel have mulighed for at tilkøbe halvpension? Vil du gerne bo tæt på pisten? Eller skal der være pool og wellness-område på hotellet? OnlineSki kan hjælpe dig med at finde frem til det helt rette overnatningssted i Dachstein West.

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier. Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige skiferie, så kontakt os herunder.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Når rejsen overstiger 10 personer, bedes du ringe til os på 97 32 44 40 eller udfylde nedenstående informationer, så vi kan lave det bedste tilbud til dig.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Børnevenlige hoteller i Dachstein West

Rejser du på skiferie med børn i år? Så kan du heldigvis finde børnevenlige hoteller i Dachstein West. Vi tilbyder blandt andet hyggelige hoteller samt skønne hytter, hvor der er god plads til både store og små.

Hos OnlineSki tilbyder vi overnatningsmuligheder helt tæt på pisten, skiudlejning og skibus. Det kan være utroligt rart, når du har de yngste med på ferie, for på denne måde undgår du, at børnene skal gå alt for langt i deres store skistøvler. 

Du kan også booke et hotel med halvpension, så der både er morgen- og aftensmad på hotellet. Så kan I alle samles om et måltid, inden I bevæger jer ud på pisterne, og I kan snakke om dagen ved middagsbordet om aftenen. Halvpension kan hjælpe med at gøre ferie med børn mere overskuelig, da der på denne måde er styr på nogle af måltiderne. 

Lej en hyggelig hytte i Dachstein West

Hos OnlineSki kan vi tilbyde flere flotte hytter i Dachstein West, som du kan booke til din skiferie. Når du vælger denne form for overnatning, så får du god plads til hele familien. Med en hytte får en rummelig base, hvor der eksempelvis er gode muligheder for at lave mad selv samt spille sjove brætspil om aftenen.

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki