Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Anmeldelse af Dachstein West

Af Kirsten Mathiasen, var sidst på ski i Dachstein West i marts. 2015

Mellemstort skiområde med super fine brede pister og udfordringer til alle niveauer. Her findes også fine begynder og børneområder. Hele skiområdet er sammenhængende og man har de seneste år investeret mange penge og liftsystemerne i Dachstein West er helt i top langt de fleste steder. Dachstein West er et hyggeligt skiområde med gode brede pister. Rigtig godt for dem der prioriterer hygge og godt skiløb højt. Det er for dem der let vil kunne mødes i løbet af dagen og for dem der gerne vil have lidt udfordringer på røde pister og funparks.

 

LÆS MERE OM DACHSTEIN WEST HER

FIND HOTELLER I DACHSTEIN WEST HER

 


PISTERNE:INDKØB:


LIFTSYSTEMET:AFTERSKI:


BØRN:AKTIVITETER:


ØVEDE:SHOPPING:


HYGGE:


   

 

Rejsebeskrivelse:
Overraskende godt skiområde, gode brede og velpræparerede pister med god plads. Liftsystemer i top og mange er helt nye. Dachstein West er ikke særlig kendt af os danskere, men er man ikke afhængig af dansk skiskole og ikke bange for de røde pister, så er dette virkelig et fantastisk sted for familier og grupper og man får her fuld skivaluta for pengene.

 

Skiløbet:
Skiferie i Dachstein West kan varmt anbefales. Her er ekstremt mange muligheder for alle både børn og voksne. For dem der også har lyst til at lege og udfordres i funparks, er dette område også ideelt, da funparks er noget man her gør meget ud af. Pisterne er overvejende røde i hele området, der findes dog også blåt hist og her, samt fine områder for børn og helt nybegyndere, så det er bestemt et område man kan tage til hvis man er på forskellige niveauer. Pisterne er altid i super stand og velpræparerede. De er brede og altid med god plads. På pisterne, i skiudlejningen og ved lifterne bliver man af de lokale og de ansatte altid mødt med åbne arme og man får en super venlig service alle steder man kommer. For grupper og familier der ønsker forskellige udfordringer på skiferien er Dachstein West bare ideelt, da man har mulighederne for at køre gode ture, blive udfordret og samtidigt kan man hurtigt mødes med de andre til frokost, da man ret hurtigt kan komme fra A til B.

 

Aktiviteter:
Dachstein West skal man klart vælge hvis det er skiløb og familie hygge der er det primære for alle. Området har ikke ret meget by og derfor ikke så mange muligheder andet end ski. Man kan altid tage vandrestøvlerne med i kufferten og gå nogle gode ture og nyde den enestående natur omkring Dachstein West og bare nyde roen. Dachstein West byder også på fantastiske langrends løjper. Man har i regionen Dachstein West et netværk af 250 km langrendsløjper og alene i Gossau findes der 52 km sammenhængende løjper.

 

Afterski:
Afterski er ikke det helt store i Dachstein West og man finder her ikke de store poplære afterskibarer som man gør andre steder i Østrig. Der er dog altid lidt liv og afterskistemning på pisterne rundt om i hytterne og de runde telte hvor man om eftermiddagen kan dumpe ind med familien og få en øl eller traditionel ”flügel” og høre lidt afterskimusik. Familiehygge og samvær er her i Dachstein West det man lægger vægt på.

 

Inden for køre afstand:
Dachstein West ligger lige i hjertet af Salzburger Land og kun 40 minutters kørsel fra Salzburg. Så kunne man tænke sig en dag i den smukke by kan man altså ret hurtigt komme derind. Byen er absolut et besøg værd. Derud over er der heller ikke langt til mange af de andre skiområder i Salzburger Land, så skulle man få lyst at ta en dag i et andet skiområde er dette også en mulighed. Man kan altid købe et dagskort til andre steder.

Min konkusion af min tur til Dachstein West:
Meget fint skiområde centralt placeret i Salzburger Land. Dachstein West har med sine 150 km pister enormt meget at byde på både i form af gode udfordrende pister og funparks. Her er altid god plads da pisterne er meget brede. Super service i alle henseender og med hygge og samvær i højsæde. Et virkelig godt skiområde til prisen. Kan varmt anbefales.

 

Alternativt kan jeg anbefale fx MARIA ALM eller WAGRAIN.

 

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki