Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Kom på skiferie i børnehøjde

En skiferie er for mange familier lig med en rigtig god skiferie. På en skiferie er man nemlig sammen på en helt anden måde, end hvis man for eksempel er hjemme. En familieskiferie er en aktiv ferieform, hvor der er let til latter og masser af sjov og oplevelser på pisterne.

Uanset om det er første gang, børnene skal med på skiferie, eller om det efterhånden er blevet en fast tradition, så kan I finde jeres næste rejse hos OnlineSki. Vi tilbyder hyggelige ferier i børnevenlige skiområder til favorable priser. Så når de sneklædte bjergsider kalder, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Børnerabatter på skiferien med OnlineSki

Hos OnlineSki er det billigt at have børn med på ski, og vi har altid både liftkort og skileje inkluderet i priserne. Der er dermed ingen grund til at frygte for uforudsete udgifter og gebyrer, når du booker en børnevenlig skiferie hos os. 

Vælger du en af vores børnevenlige skidestinationer, så kan du også opleve fordelene ved dansk skiskole. Det kan være med til at sikre ekstra tillid, hvis børnene for første gang skal stå på ski. Når information bliver forstået klart og tydeligt, så ved du som forælder også, at dine børn har de bedste muligheder for at komme godt ned af bjergsiderne.

Vi tilbyder flere forskellige former for ferie. Foretrækker du den billigste løsning, så kan du med fordel tage et kig på vores kør-selv-skiferier. Med en kør-selv-ferie får du lidt ekstra oplevelser med på rejsen, da selve køreturen i sig selv byder på flot natur og hyggelige stunder. Dog kan du også både vælge at rejse med fly og bus, når du rejser med OnlineSki. 

Prøv vores børnevenlige pister i Østrig og Tyskland

Mange er måske tilbøjelige til at tro, at Alpernes stejle pister er for svære og udfordrende for børnefamilier. Og derfor kan det være nemt at tænke, at Alperne ikke er et oplagt alternativ til de lidt mere flade pister i Norge og Sverige. Men det forholder sig heldigvis lidt anderledes i virkeligheden.

Blandt andet Lofer, som er beliggende i Østrig, er et virkeligt hyggeligt og overskueligt skiområde, der sagtens kan konkurrere med de meget populære skiområder i Norge. Her er 46 kilometer pister, du kan suse ned af. Og der er endda overvejende blå pister, så hele familien kan være med.

Børnevenlige skiområder er selvsagt populære destinationer for mange børnefamilier. Og det er der god grund til. At stå på ski kan virke grænseoverskridende og usikkert i starten, hvorfor det er vigtigt, at dit barn føler sig sikker og forberedt, inden han eller hun giver sig i kast med andet end børnebakker. Men når først teknikkerne er på plads, så kan alle børn hurtigt blive bidt af at suse ned af bjergsiderne på ski.

Find billige rejsemål til familieskiferien

Leder du efter et billigere alternativ til en kort tur til Sverige eller Norge, når næste familieskiferie skal planlægges? Så kan du oplagt overveje Berchtesgaden, der er beliggende i det sydlige Tyskland. Her kan du opleve 50 kilometer pister, som er yderst velegnede til nybegyndere. Er det endelige mål, at hele familien kan suse ned af de velpræparerede pister i eksempelvis Østrig, så er Berchtesgaden et godt sted at starte.

Er du interesseret i at høre mere om vores familievenlige destinationer? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er selv helt vilde med at suse ned af pisterne, hvorfor vi gerne hjælper dig og din familie med at komme afsted på ski. Vi svarer gerne på jeres spørgsmål om blandt andet områderne og muligheden for dansk skiskole. Så kan du nemlig vide dig sikker på, at jeres billige skiferie byder på de mest børnevenlige skiområder samt familievenlig indkvartering.

Alle destinationerne hos OnlineSki er nøje udvalgt. Det betyder, at vi selv står inde for kvaliteten af både indkvartering samt de trygge børneområder. Skal du på skiferie med børn, er der dermed god grund til at lade os hjælpe jer godt på vej. Vi har fokus på personlig og god service. Og det er blandt andet derfor, at vi sørger for at give jer alle informationerne om jeres skiferie på forhånd. Så kan du føle dig godt klædt på, så det eneste du skal bekymre dig om efter afgang er at suse ned af de flotte pister.

 

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki