Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skiferie i Flachau

Pistefakta
119 km
189 km
42 km
2188 m (Top) 600 m (By)
Destinationsfakta
Byens højde:
600 m
Højeste skiløb:
2188 m
Længste nedkørsel:
8 km
Total pistelængde:
350 km
Langrend:
150 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
101
Storekabinelifter:
1
Kabinelifte:
14
Stolelifte:
35
tallerkenlifte:
52
Liftkap. pr. time:
120000

Stort skiområde for hele familien

Gode skiforhold i Flachau, en del af Ski Amadé

I Flachau finder du alt fra stejle sorte pister til helt lette pister for både børn og nybegyndere, samt masser af langrendsløjper. På din skiferie i Flachau, får du mulighed for skiløb på ikke mindre end 350 km pistert. Du finder masser af blå, røde og sorte pister at boltre dig på – perfekt for familier med børn. Er du til langrend, byder skiferie i Flachau og Salzburger Sportwelt også på et omfattende netværk af gode langrendsløjper. Med liftkort, som gælder til hele Ski Amade, har du masser af pistekilometer. I alt 760 km pister i blandt andet Flachau, Wagrain, St. Johann, Schladming, Bad Gastein m.fl. Oplevelsen af sammenhængende skiløb, er blevet endnu bedre i Flachau, da den nye kabel lift "G-LINK" nu forbinder Flachau med Wagrain og St. Johann. Så nu kan man stå på ski fra Flachau til Wagrain og videre til St. Johann, og tilbage igen uden at skulle med bil eller bus. "G-LINK" tager dig fra Flachau til Wagrain, højt henover Wagrain by. Området har altid været kendt som en af de gode skiferiedestinationer – og byens liv og sjæl er helt unik. Byen er i øvrigt også hjemsted for den dobbelte guldvinder ved OL i Nagano, Hermann Maier, der er født og opvokset i Flachau.

Byen

En rigtig skiby med en unik atmosfære. Flachau er by der altid er fuld af liv. Altid mennesker med skiiene på nakken på vej til og fra liften, folk der går og oser i byens flotte butikker og lokale der hygger om deres gæster, altid med et stort smil på læben. Om eftermiddagen er humøret ekstra højt hos de mange skigæster der er godt gang i afterski på de omkring liggende barer i byen og ved lifterne. Ved spisetid afløses den meget muntre stemning til hygge på byens talrige restaruanter og hoteller. Er man ikke til ski 24-7 og 6 dage om ugen har Flachau meget andet at byde på. Igennem byen kører busserne som man kan tage med ud til de omkringliggende byer der absolut er et besøg værd både med og uden ski. Har man lyst til nogle timer forkælelse anbefaler vi at tage bussen ud til Erlebnis Therme i Altenmarkt. Her er plask og wellness for både børn og voksne.

Aktiviteter i Flachau

Ud over at stå på ski, tilbydes mange andre aktiviteter som f.eks. paragliding, vintervandring, kanetur med hest samt snow-rafting. Ønsker du at fortsætte aktiviteterne om aftenen, kan du i Flachau finde barer, restauranter og diskoteker. byens liv og sjæl er helt unik. Der kører gratis skibus mellem Flachau og Wagrain, samt de andre steder lige i nærheden.

 

Flachau med børn

Flachau er meget børnevenligt, og her er masser af aktiviteter for børnene. Her er et klart overtal af brede afdæmpede pister med god plads til alle. Børn og nybegyndere behøver ikke at frygte at blive tromlet ned bagfra, idet området er kendt for hensynsfuld kørsel. Her findes også gode muligheder, hvis børnene skal lære det rigtigt fra starten. Flere skiskoler har gode tilbud for børn. Prøv også det fantastiske børneområde ved mellemstationen på liften "Rote 8'er" (på vejen til Wagrain) - Her får du bl.a. små bakker med rullebånd og træklifte, legeområde for de mindre børn og for de lidt større en glidebane, hvor man sidder i en stor badering.


Badeland

I nabo-byen til Flachau, Altenmarkt som ligger 7-8 min. kørsel fra Flachau, ligger der en lækker "Therme" som betyder badeland/svømmehal. Har kan I svømme inde eller ude i opvarmet bassin mens sneen falder. Eller nyde thermen´s wellness afdeling og et stort udvalg af behandlinger. Se mere her: http://www.thermeamade.at/


Aktiviteter i Flachau

Ud over at stå på ski, tilbydes mange andre aktiviteter som f.eks. paragliding, vintervandring, kanetur med hest samt snow-rafting. Ønsker du at fortsætte aktiviteterne om aftenen, kan du i Flachau finde barer, restauranter og diskoteker. byens liv og sjæl er helt unik. Der kører gratis skibus mellem Flachau og Wagrain, samt de andre steder lige i nærheden.


Flachau’s kendte kælkebaner

Udover skiløb er Flachau også kendt for de lokale kælkebaner – disse har eksisteret siden 1935, og der bliver afholdt specielle kælkekonkurrencer og fester i forbindelse med banerne. Flachau er virkelig et godt valg til skiferien, utrolig børnevenligt og med masser af piste kilometer for alle. Lige fra begynder til expert.

⭐⭐⭐⭐⭐

Jacob Riise

Skiområdet i Flachau og Wagrain er dejligt varieret og byder på udfordringer til alle aldre og niveauer. Der er mulighed for at boltre sig både på og udenfor pisterne, ligesom der kan nydes en god frokost eller gøres et pitstop i løbet af dagen til at få slukket tørsten. Lifterne er nyere og flytter mange folk i timen, så der er sjældent den store kø og ventetid.

⭐⭐⭐⭐⭐

Heidi

Det var vores 3. gang i Flachau og absolut ikke den sidste. Dejligt område.

⭐⭐⭐⭐⭐

Kristian Kjær

Flachau er et godt område for både øvede og nybegyndere - meget familievenligt. Og godt at man kan have Flachau som udgangspunkt og tage på ture.

⭐⭐⭐⭐⭐

Thomas Jeppesen

Fabelagtig ski i Flachau. Kæmpe område med pister af varierende sværhedsgrader. Vi skal bestemt derned igen.

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri !

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen

Populære hoteller i Flachau

Ferienanlage Central, Flachau

Kan tilkøbes
 • Direkte i centrum
 • Gåafstand til lift
 • Pool
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Liftkort
 • Skileje

Hotel Bergzeit, Flachau

Halvpension
 • Lækkert 4 stjernet hotel
 • God wellness
 • Tæt på liften
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Halvpension
 • Liftkort
 • Skileje

Hotel Hartl, Flachau

Halvpension
 • Dejligt hotel
 • Wellnessafdeling
 • Fantastisk skiløb
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Halvpension
 • Liftkort
 • Skileje
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet