Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skiferie i Flachau

Pistefakta
119 km
189 km
42 km
2188 m (Top) 600 m (By)
Destinationsfakta
Byens højde:
600 m
Højeste skiløb:
2188 m
Længste nedkørsel:
8 km
Total pistelængde:
350 km
Langrend:
150 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
101
Storekabinelifter:
1
Kabinelifte:
14
Stolelifte:
35
tallerkenlifte:
52
Liftkap. pr. time:
120000

Nyd din skiferie i Flachau i Østrig

Vil du på skiferie i Flachau i år? Med OnlineSki kan du komme ud og nyde de sneklædte pister i det imponerende skiområde i Ski Amadé uden at betale en formue. Her finder du både udfordrende skiløb for de øvede samt lettere pister for børn og nybegyndere. Derudover kan vi tilbyde flere skønne overnatningssteder i byen, så du kan få en behagelig og hyggelig base om aftenen. 

Flachau tilbyder et stort skiområde for hele familien

Flachau i Østrig er et populært rejsemål, og her finder du alt fra stejle, sorte pister for erfarne skiløbere til de lettere blå og røde pister for både børn og nybegyndere. Derfor er området perfekt for familier med børn, hvor tempoet ikke behøver at være så højt. 

Skiområdet er dog på ingen måder kedeligt. Med liftkort, som gælder til hele Ski Amadé, har du masser af pistekilometer i blandt andet Flachau, Wagrain, St. Johann, Schladming, Bad Gastein med flere, hvor du kan afprøve og udvikle dine evner på ski. 

Er du til langrend? Så byder skiferie i Flachau og Salzburger Sportwelt også på et omfattende netværk af gode langrendsløjper. Her kan du nyde den smukke natur i ro og mag på de mange sneklædte kilometer, som strækker sig foran dig. Det er nemt at komme rundt fra det ene sted til det andet, da størstedelen af løjperne er forbundne. 

Oplevelsen af sammenhængende skiløb er blevet endnu bedre i Flachau på grund af den kabellift, som forbinder Flachau med Wagrain og St. Johann. Det betyder, at du kan stå på ski fra Flachau til Wagrain og videre til St. Johann - og tilbage igen - uden at skulle med bil eller bus.

Find det rette hotel til din skiferie i Flachau

I skiområdet Flachau har vi flere gode bud på overnatningssteder, som du kan booke til din skiferie. Du kan både vælge en lejlighed i et roligt beliggende hus, eller du kan overnatte på et hyggeligt værelse på et af vores hoteller i byen. 

Når du bor på et af OnlineSkis overnatningssteder, så kan du få den billige skiferie, hvor hele familien kan tage afsted uden, at det koster for meget. Kvaliteten er dog stadig helt i top, og du kan vælge hoteller med alt fra wellness og swimmingpool til halvpension, så både børn og voksne kan få en god start på dagen med et lækkert morgenmåltid. 

Nyd atmosfæren i Flachau by

Området har altid været kendt som en af de gode skiferiedestinationer, og byens liv og sjæl er helt unik. Flachau er nemlig en rigtig skiby med en unik atmosfære, hvor gaderne emmer af liv og god stemning. Her er der altid mennesker med skiene på nakken på vej til og fra liften, folk der oser i byens flotte butikker samt lokale, der hygger om deres gæster med et stort smil på læben. 

Om eftermiddagen er humøret ekstra højt hos de mange skigæster, der er godt gang med afterski på de omkringliggende barer i byen og ved lifterne. Ved spisetid afløses den meget muntre stemning til hygge på byens talrige restauranter og hoteller. Flachau er altså en by, du har lyst til at udforske, når du har stillet skiene eller dit snowboard i kælderen om aftenen. 

Aktiviteter på din skiferie i Flachau

Hvis du ikke er til ski alle døgnets timer hver dag, så har Flachau meget andet at byde på. Der tilbydes nemlig mange andre aktiviteter i byen. Det gælder eksempelvis paragliding, vintervandring, kanetur med hest samt snow-rafting. Ønsker du at fortsætte aktiviteterne om aftenen, så kan du i Flachau finde barer, restauranter og diskoteker. 

Desuden kører der busser igennem Flachau, så du kan tage med ud til de omkringliggende byer, der absolut er et besøg værd både med og uden ski. Du kan eksempelvis tage et smut til nabobyen, Wagrain. 

Og har du lyst til nogle timers forkælelse, anbefaler vi at tage bussen ud til Erlebnis Therme i Altenmarkt. Her er badeland og wellness med lækre behandlinger for børn og voksne, og du kan både svømme inde og ude i et opvarmet bassin, imens sneen falder. 

Skiferie i Flachau med børn

Flachau er meget børnevenligt, og her er masser af aktiviteter for de yngste. Her er et klart overtal af brede afdæmpede røde og blå pister med god plads til alle, og derfor behøver børn og nybegyndere ikke at frygte at blive tromlet ned bagfra. Området er nemlig kendt for hensynsfuld kørsel blandt skiløberne. 

Her findes også gode muligheder, hvis børnene skal lære det rigtigt fra starten. Flere skiskoler har nemlig tilbud for børn. Prøv også det fantastiske børneområde ved mellemstationen på liften, "Rote 8'er", som du finder på vejen til Wagrain. Her får du blandt andet små bakker med rullebånd og træklifte, legeområde for de mindre børn samt en glidebane, hvor du sidder i en stor badering, for de større børn. 

Udover skiløb er Flachau også kendt for de lokale kælkebaner, som har eksisteret siden 1935. Her bliver der afholdt specielle kælkekonkurrencer og fester i forbindelse med banerne, og området vil med garanti være et hit hos de yngste. 

Flachau er altså et virkelig godt valg til skiferien, da området er utroligt børnevenligt samtidig med, at du får et varieret skiløb med masser af pistekilometer for alle. Så find det hyggelige lejlighedshus eller hotelværelse beliggende midt i byen, som du vil bo i, og planlæg årets skiferie i dag. 

 

Thursday

11 °
7 °
06
12
18
24

11°

Nordost
8.9 t
5 m/s
0,8 mm

The day starts sunny, but will be partly cloudy in the afternoon.

Friday

10 °
6 °
06
12
18
24

10°

Nord
10.4 t
10 m/s
0,9 mm

Rather sunny weather during the day with clouds mainly in the morning and towards the evening

Saturday

10 °
7 °
06
12
18
24


Sued
7.5 t
10 m/s
4,2 mm

Fairly sunny with scattered clouds. Showers will be possible towards evening.

Sunday

10 °
6 °
06
12
18
24


Nord
4.8 t
15 m/s
4,4 mm

Unsettled weather throughout the day with showers now and then.

Monday

10 °
6 °
06
12
18
24


Ost
1.9 t
5 m/s
3,1 mm

Mostly cloudy through the day with light rain now and then.
© ZAMG

Populære hoteller i Flachau

Ferienanlage Central, Flachau

Kan tilkøbes
 • Direkte i centrum
 • Gåafstand til lift
 • Pool
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Liftkort
 • Skileje
 • BILLIGERE hvis du har egne ski !!

Hotel Bergzeit, Flachau

Kvartpension
 • Lækkert 4 stjernet hotel
 • God wellness
 • Tæt på liften
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Morgenmad
 • Liftkort
 • Skileje
 • BILLIGERE hvis du har egne ski !!

Hotel Hartl, Flachau

Halvpension
 • Dejligt hotel
 • Wellnessafdeling
 • Fantastisk skiløb
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Halvpension
 • Liftkort
 • Skileje
 • BILLIGERE hvis du har egne ski !!
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki