Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Appartment Kristall - Flachau Østrig

Kvartpension kan tilkøbes
Fakta
Afstande
 • Lift: 200 m
 • Piste: 200 m
 • Skibus: 30 m
 • Centrum: 800 m
 • Indkøb: 1000 m
 • Skiudlejning: 10 m
Faciliteter
 • Internet
 • Skikælder
 • Wellness
 • Dampbad
 • Legerum
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Parkering
 • Sauna
Destinationsfakta
 • Byens højde: 600 m
 • Højeste skiløb: 2188 m
 • Længste nedkørsel: 8 km
 • Total pistelængde: 350 km
 • Langrend: 150 km
 • Off-piste: Ja

Kristall Apartments er hyggeligt lejlighedshotel, som ligger i rolige omgivelser. Her bliver man mødt af åbne arme af hotellets venlige værtspar, som gør alt for, at du får den perfekte skiferie. Lejlighederne er bygget i en mere moderne østrigsk stil og ligger tæt på restauranter og indkøb. Her kan du sagtens lade bilen stå under hele ferien, da der samtidigt også er kort afstand til liften ’’Achter Jet’’. Fra denne lift, er der fri adgang til et stort skiområde, hvor der er mulighed for at stå på ski hele vejen til Wagrain og St. Johann im Pongau.

LEJ SKI DIREKTE I KÆLDER - BOOK SKILEJE IGENNEM OS OG FÅ 20 % RABAT - ER FRATRUKKET.

Beliggenhed:
200 meter fra liften "Achter Jet". Ca. 1 km til Flachau centrum, 300 meter til restauranter og 800 meter til indkøb.

Lejligheder:
Lejlighederne er lyse, rummelige og meget velindrettede. Samtlige lejligheder i Kristall er forholdsvis nye og med gode badeværelser, stue med tv samt et fint køkken, der er godt udstyret med mikroovn, opvaskemaskine, kaffemaskine, elkedel samt service til alle i lejligheden.

OnlineSki tilbyder følgende lejligheder:

Appartment A 2 – 4 personer: Ca. 40 m2 med et separat soveværelse, der er udstyret med en dobbeltseng. I stuen er der mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa. Der er et badeværelse og et toilet, som er adskilt i 2 separate rum. Lejligheden er med balkon med udgang fra soveværelse og stuen.

Appartment B 2 – 4 personer: Ca. 40 m2 med et separat soveværelse, der er udstyret med en dobbeltseng. I stuen er der mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa. Der er 2 x bad/toilet i denne type lejlighed. Lejligheden er med balkon med udgang fra soveværelse og stuen.

Appartment C 2 – 5 personer: : Ca. 50 m2 med et separat soveværelse, der er udstyret med en dobbeltseng. I stuen er der mulighed for opredning til 3 personer på sovesofaer i stuen. Badeværelse og toilet er adskilt i 2 rum. Lejligheden er med balkon.

Appartment D 2 – 6 personer: Ca. 65 m2 med 2 separate soverum, der er udstyret med en dobbeltseng. I stuen er der mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa. Lejligheden har 2 badeværelser og 2 toiletter. Der er balkon med udgang fra begge soveværelser.

Sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen.

Faciliteter:
Lejlighedshotellet tilbyder virkeligt fine faciliteter for hele familien. Det er her muligt at benytte et fitnessrum med redskaber som vægte, motionscykler og løbebånd. Der er også mulighed for at slappe af i det fine wellnessområde, som tilbyder finsk sauna, aromatisk dampbad og infrarød kabine. Til børnene er der legerum og bordtennis.

Pension:
Opholdet er uden pension, men det er muligt at tilkøbe morgenbuffet, som man spiser i et hyggeligt lokale i huset. Der er også mulighed for at bestille morgenbrød, som vil blive leveret til huset hver morgen.

Pris på morgenbuffet: 580 kr. pr voksen og 370 kr. pr. barn (4 til og med 12 år) (Pris pr uge)

Øvrigt:
Skikælder med støvletørrer. Gratis parkering. Der er internet i huset mod betaling. 5 timer til 1,50 euro, 10 timer til 3,00 euro og 20 timer til 6,00 euro.
Hund ikke tilladt.

 

Skiområdet:
I Flachau har de ski på hjernen, og det får du også - med garanti. Flachau er et sikkert hit for skiløbere på alle niveauer og i alle aldre. Med gode brede pister i alle niveauer, er Flachau simpelthen udgangspunkt for skioplevelser i høj klasse. Her er der 350 km pister, og man kan komme langt rundt i det store og sammenhængende piste område, helt til St. Johann og Wagrain. Der er ydermere en rigtig god skiskole og afterski muligheder er der masser af.

Se webcams, pistekort og mere info om Flachau her.

Kør selv eller fly til Flachau ?
Flachau egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster. Det er nemt at køre til, med kun én kilometer fra motorvejen ind til Flachau og transfertiden fra Salzburg lufthavn til Flachau er ca. 50 min.

Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et ”andet skiområde”, der er inkluderet i liftkortet, kan vi klart anbefale et besøg til Flachauwinkel, hvorfra I på ski kan komme til Kleinarl og Zauchensee. Det er et super skiområde, men langt de fleste finder det rigeligt med de mange udfordrende og sammenhængende pister i Wagrain-St Johann-Flachau området.

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Flachau:
Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, kan en shoppetur til Salzburgs hyggelige gader anbefales. Vi kan også anbefale, at tage til det helt nye Therme Amade (svømmehal med massere af wellness muligheder), som ligger ca. 7 min kørsel fra Flachau.

Turistskat/kurtaxe:
I Flachau skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 2,00 euro. pr. dag pr. voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Morten Therp Jensen

Lejligheden var fin og rengjort og alle ting fungerede og desuden godt med udstyr. God skikælder

⭐⭐⭐⭐

Martin Thomsen

Dejlig hotel,lyst venligt og rent. Gode faciliteter,meget imødekommende personale. Dog ville det være attraktivt at internet var med i prisen,meget upraktisk med at logge ind og betale for antal timer.Desuden virkede det ikke optimalt. Beliggenhed af hotel var helt i top.

⭐⭐⭐⭐⭐

Per Linton

Meget fint lejlighed - tæt på liften og et kæmpe plus med skiudlejning i kælderen. Meget venlig ejere der var meget hjælpsomme

 

 

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki