Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Ferienanlage Central - Flachau Østrig

Kan tilkøbes
Fakta
Afstande
 • Lift: 450 m
 • Piste: 450 m
 • Skibus: 50 m
 • Centrum: 20 m
 • Indkøb: 50 m
 • Skiudlejning: 400 m
Faciliteter
 • Internet
 • Bar
 • Skikælder
 • Wellness
 • Dampbad
 • Legerum
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Parkering
 • Pool
 • Sauna
 • Solarium
Destinationsfakta
 • Byens højde: 600 m
 • Højeste skiløb: 2188 m
 • Længste nedkørsel: 8 km
 • Total pistelængde: 350 km
 • Langrend: 150 km
 • Off-piste: Ja

Ferienanlage Central er en af Østrigs lejlighedsperler. Du bor i særklasse i de moderne lejligheder, som ligger helt sublimt i centrum af Flachau og i gåafstand til lifterne. Blandt lejlighedshotellets mange faciliteter, kan nævnes en lækker udendørs og opvarmet pool, wellnessområde med bl.a. sauna og infrarød kabine samt et stort, 2-etagers legerum til børnene. Lejlighederne er ideelle, hvis du gerne vil bo i lækre omgivelser med virkeligt gode faciliteter, vil bo tæt på centrum, i gåafstand til lifterne og ønsker et stort skiområde.

Beliggenhed:
Lejlighederne ligger lige i hjertet af Flachau, hvor der er gode muligheder for indkøb og shopping samt barer og restauranter. Der er kun 450 m til lifterne, som tager jer op i det store, sammenhængende skiområde Flachau/Wagrain/St. Johann im Pongau.

Lejlighederne:
Alle lejlighederne er lyse, moderne indrettet og har balkon. De er alle indrettet med bad, toilet, køkken med 2-4 kogeplader, mikroovn, opvaskemaskine og køleskab. De har alle kombineret køkken, spisekrog og stue. I stuen er der sofa og kabel tv. Der er adgang til trådløst internet i lejlighederne. OnlineSki tilbyder følgende lejligheder:

Lejlighed Classic A 2 - 4 personer: Ca. 36 m2. med et separat soverum med dobbeltseng, samt mulighed for opredning til to personer på sovesofa i stuen. Der er ydermere badeværelse samt et toilet og egen balkon.

Lejlighed Classic B 4 - 6 personer: Ca. 55 m2. med to separate soverum, som hver har en dobbeltseng. Lejligheden har 2 badeværelser, som hvert ligger op til de to soverum. Der er ydermere en stue, hvor der er mulighed for opredning til 2 personer på sovesofaen. Der er egen balkon.

Lejlighed Classic C 6 - 9 personer: Ca. 75 m2. med 3 separate soverum. Hvert soverum med en dobbeltseng og evt. opredning.. Mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa i stuen. Lejligheden har 3 badeværelser som alle ligger ved hvert soveværelse. Egen balkon

Lejlighed Comfort B 4 - 8 personer: Ca. 65 m2. med 2 separate soverum. Hvert soverum med en dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning. Der er også mulighed for opredning på sovesofa i stuen. Lejligheden har 2 badeværelser som ligger ved begge soverum. Balkon mod syd.

Lejlighed Comfort C 6 - 10 personer: Ca. 85 m2. med 3 separate soverum. Hvert soverum med hver en dobbeltseng, med mulighed for opredning til en person i hvert soverum. Derudover mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa i stuen. Lejligheden har 3 badeværelser, som ligger til hvert soveværelse. Balkon mod syd.
Nyrenoveret i foråret 2022.

Lejlighed Royal B 2 - 6 personer: Ca 65 m2 med 2 separate soverum. Fra hvert soveværelse direkte adgang til hvert deres badeværelse. Der er også mulighed for opredning på sovesofa i stuen. Lejligheden har 2 badeværelser som ligger ved begge soverum. Lejligheden har en stor balkon.

Lejlighed Deluxe A 4 - 6 personer: Ca. 50 m2 med 1 separat soverum. Soverummet er meget stort og opdelt med en mur hvor der på den ene side er en dobbeltseng og den anden side en køjeseng. Derud over mulighed for opredning til 2 personer i stuen. 2 badeværelser med brus og toilet. På terrassen har man sin egen private sauna med skøn udsigt til bjergene.

Lejlighed Deluxe B 4 - 8 personer: Ca. 75 m2 med 2 separate soverum. Det ene soverum er med en dobbeltseng og det andet er med en dobbeltseng og en køjeseng. Lejligheden har en stue med sofagruppe og tv, samt hyggelig spisekrog. Der er en overdækket terrasse mod syd og lækker udsigt. i stuen er der mulighed for 2 opredninger. Max 4 voksne og 4 børn.Der er 2 badeværelser, samt et ekstra toilet. Til lejlighederne hører der en privat sauna.

Lejlighed Deluxe C 6 - 10 personer: Ca. 98 m2. med 3 separate soverum. 2 soverum med dobbeltseng.  3. soveværelse er med 2 køjesenge med plads til i alt 4 personer MEGET gode køjesenge, så kan sagtens bruges til teenagere eller voksne. Derud over er der mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa i stuen. Nogle enkelte lejligheder er også med en køjeseng med plads til 2 personer, samt 2 enkeltsenge. Lejligheden er i en meget god standard og meget rummelig. Lejligheden har 3 badeværelser, som ligger til hvert soveværelse. Balkon mod syd.

Penthouse 10-15 personer: 190 m2. luxus lejlighed i 2 etager. Lejligheden har 5 separate soverum, alle med en dobbeltseng, samt mulighed for 1-2 opredninger på enkeltsenge i hvert soverum. Til hvert soverum hører der et toilet og bad, så i alt er der 5 badeværelser og toiletter i lejligheden.
Lækkert stort opholdsrum med spiseplads og køkken. Køkken er udstyret med 4 kogeplader, kaffemaskine, elkedel, opvaskemaskine, ovn, service og bestik nok til alle.
Lækker lys stue med stor hjørnesofa hvor alle kan sidde sammen og hygge sig. Stort fladskærms tv.
Stor lækker sydvendt terrasse med havemøbler hvor man kan sidde ude og nyde alpesolen.

Sengelinned samt håndklæder skal IKKE medbringes.

Faciliteter:
Ferienanlage Central danner rammen om en super ferie, hvor er rig mulighed for både afslapning og aktiviteter for hele familien. Mulighederne spænder bredt – lige fra wellness med sauna, infrarød kabine, solarium (mod betaling), opvarmet pool område, til stort legerum i 2 etager, trampoliner, børnebiograf, dart, bordfodbold m.m. samt en masse for de mindste. Der er desuden trådløst internet.
Der er et ekstra håndklæde pr person i lejlighederne som man kan benytte i pool området. For flere håndklæder kontaktes receptionen. Merpris ca. 1 euro pr håndklæde. 

Pension:
Opholdet er uden pension, men der er restaurant i huset.

Øvrigt:
Skikælder med støvletørrer.
Gratis parkering.
Hund er tilladt mod betaling - bestilles hjemmefra hos OnlineSki og afregnes direkte på indkvarteringsstedet. Det koster ca. 15 euro pr. nat. 

Skiområdet:
I Flachau har de ski på hjernen, og det får du også - med garanti. Flachau er et sikkert hit for skiløbere på alle niveauer og i alle aldre. Med gode brede pister i alle niveauer, er Flachau simpelthen udgangspunkt for skioplevelser i høj klasse. Her er der 350 km pister, og man kan komme langt rundt i det store og sammenhængende piste område, helt til St. Johann og Wagrain. Der er ydermere en rigtig god skiskole og afterski muligheder er der masser af.

Se webcams, pistekort og mere info om Flachau her.

Kør selv eller fly til Flachau ?
Flachau egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster. Det er nemt at køre til, med kun én kilometer fra motorvejen ind til Flachau og transfertiden fra Salzburg lufthavn til Flachau er ca. 50 min.

Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et ”andet skiområde”, der er inkluderet i liftkortet, kan vi klart anbefale et besøg til Flachauwinkel, hvorfra I på ski kan komme til Kleinarl og Zauchensee. Det er et super skiområde, men langt de fleste finder det rigeligt med de mange udfordrende og sammenhængende pister i Wagrain-St Johann-Flachau området.

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Flachau:
Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, kan en shoppetur til Salzburgs hyggelige gader anbefales. Vi kan også anbefale, at tage til det helt nye Therme Amade (svømmehal med massere af wellness muligheder), som ligger ca. 7 min kørsel fra Flachau.

Turistskat/kurtaxe:
I Flachau skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 2,00 euro. pr. dag pr. voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Lone Ragn

Det var godt, anden gang vi var det og bestemt ikke sidste. Meget centralt

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeanette Fanum

Super lækker lejlighed med 2 badeværelser og 3 toiletter. Dejlig stort og rummeligt.

⭐⭐⭐⭐⭐

Jacob Riise

Lejligheden er stor lys og velholdt. der er et godt køkken med plads til at lave mad og de faciliteter der skal være. Soveværelser og badeværelser holdt høj standard og rummelighed.

⭐⭐⭐⭐⭐

Anne Juul Jensen

rent og pænt. God atmosfære og god hjælp af flinkt personale

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki