Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Hotel Brückenwirt - Flachau

Halvpension
Tilføj til favoriter
Fakta
Afstande
 • Lift: 5000 m
 • Piste: 5000 m
 • Skibus: 80 m
 • Centrum: 500 m
 • Indkøb: 300 m
 • Skiudlejning: 4500 m
Faciliteter
 • Internet
 • Bar
 • Skikælder
 • Wellness
 • Spabad
 • Dampbad
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Telefon
 • Parkering
 • Børnemenu
 • Pool
Destinationsfakta
 • Byens højde: 600 m
 • Højeste skiløb: 2188 m
 • Længste nedkørsel: 8 km
 • Total pistelængde: 350 km
 • Langrend: 150 km
 • Off-piste: Ja

Bo billigt mellem de kendte skiområder i byen Altenmarkt! Her bor du virkelig hyggeligt på det charmerende hotel, der rigtig emmer af en hyggelig østrigsk atmosfære. Hotellet er løbende blevet renoveret indenfor de seneste år, og alt fremstår derfor flot og moderne. Hotellet er et godt udgangspunkt for ’’ski-safari’’, hvor du nemt og hurtigt kan komme til samtlige af Østrigs mest populære skiområder. Hotellet byder på et dejligt wellnessområde, hvor man virkelig kan slappe af efter en dag på pisterne. Skibussen kører flere gange dagligt til og fra skiområderne. Hvis I bestiller liftkort er skibussen gratis. Man kan dog også vælge at køre i egen bil. Dog kun skibus til Altenmarkt, Zauchensee og Flachau (Flachau hænger sammen med Wagrain og St. Johann).

Beliggenhed:

Bo i den hyggelig by Altenmarkt, som ligger perfekt i forhold til mange af de mest populære skiområder i Østrig.
Afstand til populære skiområder:
Flachau - 5 min og har 145 km pister
Wagrain - 12 min og 145 km pister
Schladming / Reiteralm - 10 min og har 156 km pister
Zauchensee - 15 min og har 60 km pister
Altenmarkt - 5 min og har 20 km pister

Værelser:

Flotte, renoverede værelser med lyse møbler, der indeholder bruser, toilet, telefon, kabel-tv, radio, pengeskab og balkon.

OnlineSki tilbyder følgende værelser:

Dobbeltværelse: Ca. 22 m2 med dobbeltseng.

Dobbeltværelse 2-3 personer: Ca. 25 m2 med dobbeltseng samt en opredning på sovesofa i samme rum.

Dobbeltværelse 2-4 personer: Ca. 25-30 m2 med dobbeltseng samt 2 opredninger på sovesofa i samme rum.

Faciliteter:
Nyd hotellets attraktive wellnessområde, der byder på faciliteter som finsk sauna, infrarød sauna, dampbad, indendørs svømmingpool på 8 x 4 meter, massage (mod betalin) og jacuzzi (mod betaling)

Pension:
Opholdet er inklusiv 1/2 pension, som omfatter en lækker morgenbuffet med økologiske fødevarer og juice samt en aftenmenu, hvor det er muligt at vælge imellem 2 menuer (nogle aftener kan buffet forekomme) Til børnene er en særlig børnemenu.

Øvrigt:
Skikælder med støvle tørrer.
Gratis parkering udenfor huset. Wifi Internet. 1 hund pr. familie er tilladt mod betaling.
Hund er tilladt mod betaling - bestilles hjemmefra hos OnlineSki.


Skiområdet:
I Flachau har de ski på hjernen, og det får du også - med garanti. Flachau er et sikkert hit for skiløbere på alle niveauer og i alle aldre. Med gode brede pister i alle niveauer, er  Flachau  simpelthen udgangspunkt for skioplevelser i høj klasse. Her er der 350 km pister, og man kan komme langt rundt i det store og sammenhængende pisteområde, helt til St. Johann og Wagrain. Der er ydermere en rigtig god skiskole og afterski muligheder er der massere af. Se webcams, pistekort og mere info om Flachau her.

Kør selv eller fly til Flachau ?
Flachau egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster. Det er nemt at køre til, med kun én kilomet fra motorvejen ind til Flachau og transfertiden fra Salzburg lufthavn til Flachau er ca. 50 min.  

Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et ”andet skiområde”, der er inkluderet i liftkortet, kan vi klart anbefale et besøg til Flachauwinkel, hvorfra I på ski kan komme til Kleinarl og Zauchensee. Det er et super skiområde, men langt de fleste finder det rigeligt med de mange udfordrende og sammenhængende pister i Wagrain-St Johann-Flachau området.

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Flachau:
Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, kan en shoppetur til Salzburgs hyggelige gader anbefales. Vi kan også anbefale, at tage til det helt nye Therme Amade (svømmehal med massere af wellness muligheder), som ligger ca. 7 min kørsel fra Flachau.

Turistskat/Kurtaxe:
I Flachau skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 2,00 euro. pr. dag for voksne. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér
⭐⭐⭐⭐⭐

Morten Kjærgaard

Vi har haft en super ferie til Altenmarkt/Flachau i uge 7. Hotel, mad, ski-området og ikke mindst vejret har været helt perfekt til en familieferie i sneen. Tror ikke det var sidste gang vi holder vores vinterferie i Altenmarkt.

⭐⭐⭐⭐

Jens Kristian Damkjær

Hotel Brückenwirt har et super hotel - super mad og dejlig betjening. Værelserne har super, pæne og rene. Wellness området var dejligt. Alt i alt et godt hotel - som varmt kan anbefales. Det eneste jeg kunne have ønsket mig, var at skibusserne kørte noget oftere.

⭐⭐⭐⭐

Susanne Rømer

På jeres hjemmeside stod, at der fra Altenmark til Wagrain var 5 km og at der ar skibus. Der var nærmere 12 km til Wagrain og der var ikke skibus. Der var skibus til Flachau, Zauchensee, Altenmark, Kleinal etc. Det var lidt en streg i regningen, at vi skulle bruge bilen når vi skulle til Wagrain – hvor skiskolen var. God service var dog, at vi efter aftale med Jacob på destinationen fik 2 flasker rødvin, fordi der var forkert info på hjemmesiden. Vi mødte Jacob på hotellet, da han var dernede i forbindelse med, at en familie på ferie, blev ramt af en familietragedie hjemme i DK. Positivt at opleve, at man i Online Ski går ind og hjælper familien. Positivt var det også, at et bestilt liftkort og skileje blev refunderet, da vedkommende ikke kunne komme på ski alligevel. Pengene blev refunderet efter hjemkomsten. Alt i alt en meget god ferie, på et super hotel. Ville være super med dansk skiskole på en af de destinationer der kan nås med skibus.

 

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet