Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Rejser til Flachau, Østrig Østrig

Se billige lejligheder og hoteller i Flachau

Vil du på skiferie til Østrig i år? Så kan du finde hyggelige lejligheder og hoteller i Flachau hos OnlineSki. Vi har et godt udvalg af overnatningssteder i byen, som kan dække dine ønsker og behov. Og selvom vi tilbyder billige hoteller, så kan vi stadig garantere, at kvaliteten er i top. 

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier. Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige skiferie, så kontakt os herunder.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Når rejsen overstiger 10 personer, bedes du ringe til os på 97 32 44 40 eller udfylde nedenstående informationer, så vi kan lave det bedste tilbud til dig.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Find et hotel i Flachau efter dine behov

Når du booker din rejse hos os, så kan du finde overnatningssteder, som dækker alle dine behov. Rejser du for eksempel med dine børn? Eller rejser du med en større gruppe venner? Hvor vil du gerne bo i forhold til centrum? OnlineSkis guider vil forsøge at imødekomme dine ønsker for en skiferie. 

Hos OnlineSki kan du finde skønne hoteller helt tæt på liften og centrum, så du har alt det vigtige lige indenfor rækkevidde. Derudover har vores overnatningssteder alt fra wellness og pool til halvpension, så du kan nyde et måltid med familien, inden børn og voksne bevæger sig ud på pisterne. 

Vores populære hoteller ligger forskellige steder i Flachau, så du både kan vælge at bo tæt på byens pulserende stemning samt i mere rolige og stille omgivelser. Du bestemmer naturligvis selv, hvilken form for skiferie, du foretrækker. Uanset hvad, så kan vi hjælpe dig med at få den ferie i sneen, du drømmer om. 

Bo i en ferielejlighed i Flachau

Hvis du skal afsted med hele familien eller en stor gruppe venner, så kan det være en fordel at booke en lejlighed, hvor der er god plads til alle. Så behøver I ikke at dele jer op, men I kan i stedet nyde hinandens selskab fuldt ud hele ferien. Flere af vores lejligheder har nemlig god plads til op mod ti personer. 

Når du vælger en lejlighed en Flachau, så har du mulighed for at bo med et fuldt udstyret køkken. På den måde kan dig og dine medrejsende hygge jer med at lave mad sammen om aftenen. Det kan være en frihed, at I ikke skal finde et spisested ude i byen hver aften, og hvis du rejser med børn, så kan det også virke mere overskueligt at kunne stå for madlavningen derhjemme nogle af dagene. 

Børnevenlige overnatningssteder i Flachau

De fleste af vores hoteller ligger tæt på liften, så du kan hoppe på skiene og være ude i sneen på ingen tid. Det er især nemt, hvis du er på skiferie med dine børn, da de yngste slipper for at gå alt for langt med deres tunge skistøvler. De overnatningssteder, som ligger længere væk fra liften, har til gengæld gode busforbindelser, så du på få minutter kan nå frem til pisterne. 

Nogle af vores lejligheder har endda også sjove legerum for de yngste, så der er rig mulighed for at finde på hyggelige børneaktiviteter. Og hvis du vælger et overnatningssted med pool, så vil det med garanti også være et hit hos børnene. Så kan de små få en lille pause fra skiene, hvis de har brug for det en af dagene. 

Hos OnlineSki er et billigt hotel stadig lig med god kvalitet, så book lejlighed eller hotel i Flachau i dag. Så kan du begynde at glæde dig til en fantastisk skiferie fyldt med gode minder. 

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki