Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Pension Alpenarena - Flachau Østrig

Kvartpension
Fakta
Afstande
 • Lift: 20 m
 • Piste: 20 m
 • Skibus: 50 m
 • Centrum: 450 m
 • Indkøb: 400 m
 • Skiudlejning: 15 m
Faciliteter
 • Internet
 • Skikælder
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Parkering
Destinationsfakta
 • Byens højde: 600 m
 • Højeste skiløb: 2188 m
 • Længste nedkørsel: 8 km
 • Total pistelængde: 350 km
 • Langrend: 150 km
 • Off-piste: Ja

Vil du gerne bo på et fantastisk hotel med beliggenhed lige ved Star Jet-liften i Flachau? Så er Pension Alpenarena et oplagt valg. Her får du morgenmad inkluderet i prisen, så du kan sørge for at få nok energi til en hel dag på pisterne.

Fra Star Jet-liften har du direkte adgang til over 300 kilometer sammenhængende pister i alle farver. Og der er endda direkte forbindelse til Wagrain og St. Johann, så du kan komme vidt omkring.

Pension Alpenarena er også det ideelle sted for dig, der gerne vil have let adgang til afterski. Det finder du nemlig i samme bygning, hvor du desuden også finder indkøbsmuligheder og restauranter. 

Slap af på den hyggelige værelser

Hos Pension Alpenarena kan du opleve rummelige og lyse værelser med eget bad, føntørre, trådløst internet og TV. Hele hotellet er nyrenoveret i foråret 2022, så det fremstår flot og nyt.

Hos OnlineSki kan vi tilbyde to forskellige typer værelser. Du kan enten vælge et almindeligt dobbeltværelse, der er cirka 23 m2 og udstyret med en enkelt dobbeltseng. Alternativt kan du vælge et dobbeltværelse til to til tre personer. Her får du cirka 26 m2, og værelset er udstyret med en dobbeltseng samt mulighed for opredning til en ekstra person.

Bemærk venligst, at enkelte værelse kan afvige fra beskrivelsen.

Oplev masser af fordele ved Pension Alpenarena

Dit ophold hos Pension Alpenarena er inklusiv morgenmad, og der er kort afstand til de omkringliggende restauranter, hvis du vil spise ude om aftenen.

Der er desuden visse fordele ved at vælge Pension Alpenarena. Først og fremmest har du trådløst internet på hele hotellet. Men du har også adgang til en skikælder med støvletørre samt gratis parkering ved hotellet for vores kør-selv-gæster.

Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at have hund med.

Du skal desuden betale turistskat eller kurtaxe i Flachau. Dette betales direkte på indkvarteringsstedet, og prisen ligger på cirka 2,00 euro per dag per voksen. Dog er børn til og med 14 år gratis.

Tilbring dine dage i det skønne skiområde

Uanset dit niveau og din alder, så er det oplagt at tage til Flachau. Her er noget for alle typer af skiløbere, da de gode og brede pister i alle niveauer byder på flere forskellige typer udfordringer. Du kan suse rundt på 350 kilometer pister, og du kan nemt komme langt rundt i det store og sammenhængende område. 

Hvis du har børnene med for første gang, så er der gode muligheder for en god skiskole. Desuden er der masser af afterski for de voksne, når der skal slappes af og hygges efter en lang dag på pisterne.

Se webcams fra Flachau her.

 

 

Vil du helst køre eller flyve til Flachau?

Det er oplagt at tage til Flachau med både fly og bil. Foretrækker du at pakke en kuffert og blive fragtet hurtigt til din destination med fly, så kan du tage til Salzburg lufthavn. Herfra er transfertiden til Flachau cirka 50 minutter.

Vil du hellere på en traditionel kør-selv-skiferie, så er der også gode muligheder for dette. Det er nemlig nemt at køre til Flachau. Og med gratis parkering ved hotellet, er der ingen grund til bekymring.

Besøg flere pister i de omkringliggende områder

Selvom der er masser af pister at udforske i området, så er der alligevel mulighed for at tage til andre skiområder. Eksempelvis kan vi klart anbefale at tage en tur til Flachauwinkl, hvor du på ski kan komme videre til Kleinarl og Zauchensee. Dette område er endda inkluderet i dit liftkort, så der er flere gode grunde til at tage et smut derhen, hvis du vil prøve noget nyt.

Slap af med andre aktiviteter i Flachau

Selvom skiløb er sjovt, så er det også hårdt. Derfor kan det sagtens tænkes, at du har brug for en dag uden ski under fødderne. Her kan det anbefales at tage til Salzburg, hvor der er masser af hyggelige gader fyldt med shoppingmuligheder. 

Du kan også vælge at køre cirka syv minutter væk fra Flachau. Her finder du svømmehallen Therme Amade, hvor der er et hav af muligheder for wellness. På den måde kan du virkelig få slappet af, så du er klar til endnu mere skiløb.

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki