Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Sonnberg Lejligheder - Flachau Østrig

Ingen pension
Fakta
Afstande
 • Lift: 950 m
 • Piste: 950 m
 • Skibus: 20 m
 • Centrum: 1000 m
 • Indkøb: 800 m
 • Skiudlejning: 800 m
Faciliteter
 • Internet
 • Skikælder
 • Wellness
 • Dampbad
 • Legerum
 • Bad / Toilet
 • Parkering
 • Sauna
 • Børneaktiviteter
Destinationsfakta
 • Byens højde: 600 m
 • Højeste skiløb: 2188 m
 • Længste nedkørsel: 8 km
 • Total pistelængde: 350 km
 • Langrend: 150 km
 • Off-piste: Ja

Sonnberg er et oplagt valg for dig, der rejser på skiferie til Flachau med familien. Her bliver der i høj grad lagt op til hygge og samvær i de pæne og rummelige lejligheder. Og for de mindste i familien er der gode muligheder for underholdning. Blandt andet byder Sonnberg-lejlighederne på et 200 m2 stort legerum direkte i hovedhuset. Her finder dine børn en klatreborg, bordtennis, tegnebord og diverse spil, så der er masser af sjove aktiviteter for enhver. Desuden er der en voksen til stede, der holder øje med børnene og løbende står for arrangementer i løbet af ugen.

Mens de små bliver underholdt i legerummet, så er der bare tid til dig som forælder. Du kan naturligvis benytte det lille pusterum til at slappe af eller hygge med din partner. Men du kan også med fordel besøge den lille wellness-afdeling, hvor du kan tage en tur i sauna eller dampbad. 

Sagt med andre ord er Sonnberg et ideelt valg for dig, hvis du gerne vil kombinere hele familiens ønsker og behov for at skabe en skøn og god ferie for alle.

Vælg en skøn beliggenhed til din næste skiferie

Sonnberg-lejligheder er placeret cirka 800 meter fra liften, men der er skibus lige ved døren. Dermed er du på ski i løbet af ganske få minutter. Vil du til selve centrum af Flachau, så skal du blot en kilometer væk fra hotellet. Desuden er der indkøbsmuligheder 800 meter væk og kun 500 meter til den nærmeste restaurant.

Bo i dejlige og flotte lejligheder

Hos Sonnberg finder du lækre og veludstyrede lejligheder med ovn, opvaskemaskine, mikroovn, køleskab, kaffemaskine, brødrister og service. Hver lejlighed har endda eget toilet og bad samt enten balkon eller terrasse. Og så er der desuden trådløst internet, så du kan holde kontakten med venner og familie eller tjekke de seneste nyheder. Sengelinned og håndklæder er også inkluderet, hvorfor disse ikke bør medbringes hjemmefra. Dog skal du selv have karklude og viskestykker med, hvis du har behov for disse.

Bemærk venligst, at der skal betales turistskat eller kurtaxe i Flachau. Dette indbetales direkte på indkvarteringsstedet, og prisen er cirka 2,00 euro per dag per voksen. Dog er børn til og med 14 år gratis.

Bemærk venligst også, at enkelte værelse kan afvige fra beskrivelsen.

Hos OnlineSki kan vi tilbyde følgende lejligheder:

 

Type B 

Denne type lejlighed er egnet til to til fire personer og er cirka 40 m2 med et separat soverum. I soverummet finder du en dobbeltseng. Derudover er der mulighed for opredning til yderligere to personer på en sovesofa i stuen.

 

Type C 

Denne type lejlighed er beregnet til to til seks personer. Her får du cirka 60 m2 med hele to separate soverum. Det ene soverum er udstyret med en dobbeltseng, men det andet har en køjeseng. Derudover er der mulighed for opredning til to personer på en sovesofa i stuen.

 

Type D 

Denne type lejlighed er egnet til to til otte personer. Lejligheden er cirka 75 m2 med tre separate soverum. To af soverummene er udstyret med dobbeltsenge, mens det tredje rum har to enkeltsenge eller en køjeseng. Derudover er der mulighed for opredning til to ekstra personer på en sovesofa i stuen.

Faciliteter

Som gæst i en af Sonnberg-lejlighederne har du adgang til den lille wellness-afdeling, hvor du kan gå i sauna og dampbad. Der er også gratis børnepasning i legerummet, hvor der er et hav af sjove aktiviteter for de mindste i familien. I kælderen finder du opbevaring til ski samt støvlevarmere, og der er gratis parkering under huset. Derudover har du adgang til gratis internet.

Et ophold på Sonnberg er uden pension. Din lejlighed har dog et godt udstyret køkken, så du nemt selv kan lave mad. Ellers er der ikke langt til den nærmeste restaurant eller bymidten.

Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at have hund med.

 

 

Skab gode minder i skiområdet

Flachau er et sikkert hit for skiløbere på alle niveauer og i alle aldre, og det er der en god grund til. Blandt andet de brede pister i forskellige niveauer sørger for en skioplevelse i topklasse. Du kan nyde hele 350 kilometer pister, og du kan komme langt omkring i det store og sammenhængende område. Faktisk kan du på ski nå helt til St. Johann og Wagrain. Desuden er der mulighed for god skiskole samt afterski for de voksne. 

Se webcams fra Flachau her.

Tag med fly på skiferie eller kør selv

Der er flere måder at komme til Flachau på. Foretrækker du den traditionelle kør-selv-skiferie, så er det en oplagt måde. Det er nemlig nemt at køre til Flachau. Hvis du hellere vil flyve, så er der dog også mulighed for det. Ved ankomst til Salzburg lufthavn er der kun cirka 50 minutters transfertid til Flachau.

Tag til andre skiområder og prøv flere pister

Selvom de fleste skigæster mener, at der er rigeligt med muligheder for skiløb i området omkring Flachau, så kan det alligevel tænkes, at du gerne vil se lidt andre områder. Her kan vi hos OnlineSki anbefale dig at besøge Flachauwinkl, hvorfra du på ski kan komme til Kleinarl og Zauchensee. Dette skiområde er desuden inkluderet i dit liftkort, så hvis du trænger til endnu flere oplevelser, så er det en oplagt mulighed.

Snup en afslappende dag uden ski

Selv hvis du elsker at stå på ski, så kan du have brug for en lille pause. For selvom skiløb er sjovt, så er det også hårdt. I så fald kan det anbefales at tage til Salzburg, hvor de hyggelige gader byder på masser af shoppingmuligheder.

Det er også et besøg værd at køre cirka syv minutter væk fra Flachau. Her finder du nemlig svømmehallen Therme Amade, der byder på et hav af wellness. Dermed er det nemt at føle dig fyldt med fornyet energi til endnu en dag på pisterne.

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki