Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Sportuna Lejligheder - Flachau Østrig

Ingen pension
Fakta
Afstande
 • Lift: 500 m
 • Piste: 500 m
 • Skibus: 200 m
 • Centrum: 500 m
 • Indkøb: 700 m
 • Skiudlejning: 450 m
Faciliteter
 • Internet
 • Skikælder
 • Wellness
 • Legerum
 • Bad / Toilet
 • Parkering
 • Sauna
Destinationsfakta
 • Byens højde: 600 m
 • Højeste skiløb: 2188 m
 • Længste nedkørsel: 8 km
 • Total pistelængde: 350 km
 • Langrend: 150 km
 • Off-piste: Ja

Hvis du gerne vil bo i et attraktivt skiområde med masser af piste kilometer for hele familien og bo i en god og moderne lejlighed, så er Sportuna et rigtig godt valg! Her bor du både smukt og komfortabelt i velindrettede lejligheder, og samtidigt tæt på centrum samt skiliften ’’Achter Jet’’, som tager jer op i et af Østrigs største sammenhængende skiområder.

Beliggenhed:

Lejlighederne er beliggende i gåafstand til centrum, hvor der er fine shopping- og restaurantmuligheder. Kun 500 m til liften ’’Achter Jet’’. Der er også mulighed for at tage gratis skibus, som har stoppested ca. 100 m fra lejlighederne.

Lejligheder:
Nyrenoverede, lyse og rummelige lejligheder. Fælles for alle lejligheder er, at de har eget badeværelse med toilet, kombineret køkken med stue og spisekrog. Køkkenet er veludstyret med kogeplader, køleskab, kaffemaskine, ovn, mikroovn samt gryder og service. Alle lejligheder har gratis, trådløst internetadgang. OnlineSki tilbyder følgende lejligheder:

Lejlighed 1 ( 8 – 10 personer ): Ca. 95 m2, med 4 separate soverum. 3 soverum med hver en dobbeltseng. Det ene af dem er der mulighed for ekstra opredning på sovesofa til en enkelt person. Et separat soverum med 2 stk. Enkeltsenge. Derud over mulighed for en ekstra enkeltseng i lejligheden. Stort rummeligt køkkenalrum, med stor spiseplads. To badeværelser, begge med toilet og bruser, det ene badeværelse også med badekar. Direkte udgang til terrasse.Beliggende i stueetage.

Lejlighed 2 ( 2 – 4 personer ): Ca. 40 m2, med et separat soverum. Soverum med en dobbeltseng, samt mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa i stuen. Køkken og spisekrog kombineret med stuen. Et badeværelse med toilet.Beliggende i stueetage.

Lejlighed 3 ( 2 - 3 personer ): Ca. 35 m2, med 1 separat soverum med en dobbeltseng. Derudover er der mulighed for opredning til en person på sovesofa i stuen. Køkken og spisekrog kombineret med stuen. Et badeværelse med toilet.Beliggende på 1. sal.

Lejlighed 4 ( 2 – 4 personer ): Ca. 40 m2, med et separat soverum. Soverum med en dobbeltseng, samt mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa i stuen. Køkken og spisekrog kombineret med stuen. Et badeværelse med toilet. Balkon. Beliggende på 1 sal.

Lejlighed 5: ( 4 – 7 personer ): Ca. 60 m2, med 2 separate soverum. Hvert soverum med hver en dobbeltseng. I det ene soverum er der mulighed for opredning på en enkelt seng. Derud over er der mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa i stuen. Køkken kombineret med stue.  Et badeværelse med toilet. Syd-øst vendt balkon.Beliggende på 1. sal

Lejlighed 6: ( 3 - 5 personer ): Ca. 45 m2, med 2 separate soverum. Et soverum med en dobbeltseng og et soverum med 2 enkeltsenge. Derudover er der mulighed for opredning til en ekstra person i lejligheden på en ekstra seng der stilles ind. Køkken kombineret med stue. Et badeværelse med toilet. Beliggende på 1. sal.

Lejlighed 7: ( 2 - 4 personer ): Ca. 40 m2, med 1 separat soverum. Et soverum med en dobbeltseng, samt mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa i stuen. Et badeværelse, samt køkken og stue med tv. Der er balkon.Beliggende på 2. sal.

Lejlighed 8: ( 4 - 8 personer ): Ca. 70 m2, med 2 separate soverum. Et soverum med en dobbeltseng, samt i samme rum en køjeseng. Det andet soverum er med 2 enkeltsenge. Derudover er der mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa i stuen. Køkken kombineret med stue. Et badeværelse med toilet.Beliggende på 2. sal.

Lejlighed 9: ( 2 - 4 personer ): Ca. 40 m2 med et separat soverum med en dobbeltseng. Derudover er der mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa i stuen. Køkken kombineret med stue. Et badeværelse med toilet.Beliggende på 2. sal.

Lejlighed 10: ( 2 - 6 personer ): Ca. 55 m2, med 2 separate soverum. Det ene soverum med dobbeltseng og det andet soverum med 2 enkeltsenge. Derudover mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa i stuen. Køkken kombineret med stue og 2 badeværelser med toilet, samt et 3. Toilet. Kælder lejlighed med udgang til terrasse.

Lejlighed 11: ( 2 - 6 personer ): Ca. 55 m2, med 2 separate soverum. Et soverum med en dobbeltseng og et soverum med en enkeltseng, samt en køjeseng, derud over er der mulighed for opredning til en person i stuen på sovesofa. Der er 2 badeværelser, plus et ekstra gæste wc. Der er køkken og en hyggelig stue med tv. Det er en kælderlejlighed med udgang til terrasse.  

Faciliteter:
Lille wellnessafdeling med sauna. Sauna dog kun mod forespørgsel og mod gebyr på ca. 30 euro. Wellness bestilles forud på selve stedet.

Pension:
Opholdet er uden pension. På stedet er det dog muligt at bestille morgenbrød, som hver morgen bliver leveret direkte til lejligheden.

Øvrigt:
Skikælder med støvletørrer. Gratis trådløst internet. Gratis parkering ved huset.

Sengelinned samt håndklæder skal IKKE medbringes.

Skiområdet:
I Flachau har de ski på hjernen, og det får du også - med garanti. Flachau er et sikkert hit for skiløbere på alle niveauer og i alle aldre. Med gode brede pister i alle niveauer, er Flachau simpelthen udgangspunkt for skioplevelser i høj klasse. Her er der 350 km pister, og man kan komme langt rundt i det store og sammenhængende piste område, helt til St. Johann og Wagrain. Der er ydermere en rigtig god skiskole og afterski muligheder er der masser af.

Se webcams, pistekort og mere info om Flachau her.

Kør selv eller fly til Flachau ?
Flachau egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster. Det er nemt at køre til, med kun én kilometer fra motorvejen ind til Flachau og transfertiden fra Salzburg lufthavn til Flachau er ca. 50 min.

Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et ”andet skiområde”, der er inkluderet i liftkortet, kan vi klart anbefale et besøg til Flachauwinkel, hvorfra I på ski kan komme til Kleinarl og Zauchensee. Det er et super skiområde, men langt de fleste finder det rigeligt med de mange udfordrende og sammenhængende pister i Wagrain-St Johann-Flachau området.

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Flachau:
Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, kan en shoppetur til Salzburgs hyggelige gader anbefales. Vi kan også anbefale, at tage til det helt nye Therme Amade (svømmehal med massere af wellness muligheder), som ligger ca. 7 min kørsel fra Flachau.

Turistskat/kurtaxe:
I Flachau skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 2,00 euro. pr. dag pr. voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Malene Andersen

Hyggelig lejlighed, der indeholdt alt hvad vi skulle bruge. Dejlig balkon

⭐⭐⭐⭐

Pernille Ødum Halse

Det var en god placering midt i byen. Kort til liften. Der var ikke meget larm fra de andre beboere

⭐⭐⭐⭐

Ehlert Andersen

Det var som forventes, men mangel på plads til opbevaring af skistøvler og ski i "støvlerummet"

⭐⭐⭐⭐

Ingrid Due Simonsen

Vi har været meget tilfredse med lejligheden. Vi kunne dog godt have brugt et tidsrum, hvor der var åben ved receptionen så man kunne komme med evt spørgsmål/ informere om hvornår man forlader lejligheden. Vi så ikke ejeren om eftermiddagen eller om morgenen hele ugen og måtte til sidst ringe og informere om, hvornår vi forlod stedet.

 

 

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki