Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Flyv på skiferie - Direkte til Salzburg på kun 90 min fra Billund til Kastrup.

 

 

Skiferie med fly

 

 

Flight only billetter fra kun kr. 1846,-

Normalvis er skiferien billigst, hvis man vælger at køre selv, men hos OnlineSki.dk er det ikke en dyr fornøjelse, at vælge at komme på skiferie med fly. Hos os kan du få flight only billetter fra kun 1846,- kr. og så har du lynhurtigt ski under fødderne, meget hurtigere end hvis du i stedet vælger kør-selv.

Skiferie

40.000 gæster

 

 

Billigst i Danmark!

Skiferie til Østrig med fly på bare 90 minutter

Det tager omkring 13 timer at køre til Østrig hvis man vælger kør-selv, men hvis man vælger at rejse med fly, så tager det kun 90 minutter.

En skiferie til Østrig er det perfekte valg for både børnefamilien, nybegyndere og ikke mindst for de rutinerede skiløbere. Hos OnlineSki.dk har vi specialiseret os i familie skiture til Østrig, med rejser til børnevenlige destinationer og med dansk skiskole på flere af vores destinationer. En skiferie til Østrig er et meget populært valg, og hos OnlineSki.dk forstår vi godt hvorfor. Østrig er et meget charmerende sted at stå på ski, og så giver det nogle unikke oplevelser at stå ned af de Østrigske Alper.

 

 

Flight-only fra kun 1846,- kr. DIREKTE fra Billund/Kastrup til Salzburg på kun 90 min.

Transfer kan tilkøbes - Klik på banneret og få et godt tilbud på fly + transfer på alle vores destinationer.
SEND OS GERNE EN MAIL, SÅ SENDER VI ET SUPER TILBUD PÅ FLIGHT ONLY - Klik her og få en skarp pris

Mødetid og bagage

Mød frem i lufthavnen i god tid, og senest 1 1/2 time før afgang. I Kastrup anbefaler vi, at man møder op senest 2 timer før afgang. Vær opmærksom på at check-in lukker 1 time før afgang.  Der må medbringes 20 kg bagage inkl. håndbagage. Vær meget opmærksom på nye regler for håndbagage, specielt omkring medbringelse af diverse væsker. Ski/board og skistøvler kan medbringes på flyrejsen for kr. 295,- pr. sæt.

Skiløber på skirejse

Mere end 25 års erfaring

 

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Se Danmarks bedste åbningstider her

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
97 32 44 40 Min billet