Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skiferie i Fügen

Fügen er et skiområde med godt 100 km. pister i alt, med overvejende blå og røde pister. Et virkelig godt område hvis i er en blandet flok med forskellige ønsker til sværhedsgrader. Fügen har et hele, og ligger kun et lille smut fra det store Zillertal område.

Skiområdet

Fügen er den største og mest kendte af byerne, som ligger i udkanten og i den første del af Zillertal. Det grænser op til resten af Zillertal alperne, og indbyder derfor til massevis af pister i alle niveauer. Med gratis skibus kan man bekvemt og på få minutter blive kørt til lift stationerne Hochfügen - Hoch Zillertal. På den måde har man adgang til rigtig mange pistekilometer. Zillertal er med sine højdemeter på op til 3250 meter (Gletscher) kendt for meget stor snesikkerhed og har dermed en lang sæson med mange gæster helt fra børnefamilier der er afsted for første gang til skientusiaster der har været på ski mange gange og ønsker store udfordringer.

 

Fügen er også stedet hvor man kan opleve den ægte afterski stemning. Det findes her i alle afstøbninger lige fra det helt store diskotek med gang i den fra midt eftermiddag til den lyse morgen, og til de hyggelige barer hvor hele familien kan komme og høre noget tyrolermusik, og hvem ved, måske en lille dans. 

 

Byen

I byen Fügen er der et stort badeland med vandrutsjebaner, wellness, spa, restaurant og meget meget mere. Hertil kan man købe adgang og få kroppen forkælet. Udover et afbræk i badeland er der kælketure, skøjtebane samt mulighed for shopping i de forskellige butikker i byen. I Fügen keder man sig aldrig.

Destinationsfakta
Byens højde:
550 m
Højeste skiløb:
2360 m
Total pistelængde:
104 km
Langrend:
20 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
49
Kabinelifte:
8
Stolelifte:
14
tallerkenlifte:
27
Liftkap. pr. time:
10960

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri !

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen

Populære hoteller i Fügen

Udsolgte i den angivne periode

Der er ingen populære hoteller


  • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet