Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Alpin apt. Sørlia - Hafjell

Ingen pension
Fakta
Afstande
 • Lift: 500 m
 • Piste: 0 m
 • Skibus: Ingen
 • Centrum: 1000 m
 • Indkøb: 1000 m
 • Skiudlejning: 500 m
Faciliteter
 • Skikælder
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Parkering
 • Sauna
Destinationsfakta
 • Byens højde: 195 m
 • Højeste skiløb: 1059 m
 • Længste nedkørsel: 8 km
 • Total pistelængde: 50 km
 • Off-piste: Ja

Beskrivelse af lejlighed.
Alpin Apartments Sørlia byder på fantastisk rummelige lejligheder, for dem som ønsker lidt ekstra plads i Hafjell. Kun 200-500 meter fra stolelift C.
Nyere 4-, 8-, 10- og 12-sengs-lejligheder. Lejlighederne ligger særdeles godt med udsigt til alpinanlægget, Hunderfossen Familiepark og dalen, og så er de tæt på skiudlejning, skiskole, butikker og restauranter.

Lejlighederne er af høj standard med bl.a. pejs, sauna og fladskærms-tv. Der er fuldt udstyret køkken og et eller to toilet/bad afhængig af lejlighedens størrelse. Til alle lejligheder hører der en skibod til opbevaring af ski.

Beskrivelse af 4-personers lejligheden - ca 50m2:

Lejligheden byder på 2 soveværelser, hvoraf det ene med en dobbeltseng og det andet med en køjeseng. I lejligheden finder man desuden et hyggeligt åbent køkken-alrum med fuldt udstyret køkken, spisebord og foran pejsen kan man nyde hinandens selskab efter en lang skidag.

Beskrivelse af 8-personers lejligheden - ca 75m2:

I denne lejlighedstype finder man 3 soveværelser og 2 badeværelser, hvoraf det ene med en lille sauna. Sengepladserne fordeler sig sådan, at man i det første soveværelse finder en familiekøjeseng (underkøje 150 cm og overkøjen 75cm), soveværelse 2 har en dobbeltseng og soveværelse 3 finder man en køjeseng og en sovesofa (120cm) med bord og eget tv. Det store køkken-alrum byder ind til hyggelige stunder efter en lang skidag.

Beskrivelse af 10-personers lejligheden - ca 120m2:

I denne lejlighedstype finder man 3 soveværelser og 2 badeværelser, hvoraf det ene med en lille sauna. Soveværelse 1 har en dobbeltseng og en børneseng, soveværelse 2 har en dobbeltseng og en køjeseng og soveværelse 3 en dobbeltseng og en sovesofa (150cm) med bord og eget TV. Køkken-alrummet byder på et fuldt udstyret køkken, et spisehjørne og en hyggelig stue med pejs.

Beskrivelse af 12-personers lejligheden - ca 125m2:

Vil man have endnu mere plads, byder denne lejlighed på hele 5 soveværelser og 3 badeværelser, hvoraf det ene er udstyret med en sauna og et andet med et spabad. Soveværelse 1: Familiekøjeseng (underkøje 150 cm, overkøje 75cm) med eget badeværelse. Soveværelse 2: Familiekøjeseng (underkøje 150 cm, overkøje 75cm). Soveværelse 3: Familiekøjeseng (underkøje 150 cm, overkøje 75cm). Soveværelse 4: Køjeseng. Soveværelse 5: Dobbeltseng.  Køkkenet er fuldt udstyret, der er et spisebord som byder plads til alle og i den hyggelige stue, finder man en pejs hvor man kan hygge sig efter en dejlig dag på fjeldet.

SENGELINNED OG HÅNDKLÆDER SKAL MEDBRINGES.

Faciliteter:
Sauna
Pejs
Kabel-tv
Mulighed for internetadgang
Parkering

Hunde er velkomne mod et tillæg (på forespørgsel)

Restaurant:
Peppes Pizza ligger ved skicenteret og er bestemt et besøg værd.

Check in/check ud.
For Alpin Apartments Sørlia er check in kl. 16:00 og check ud kl. 10:00.

Bemærk! Rejsebestiller skal være minimum 22 år.

Bemærk: Kvaliteten og hastigheden af internettet varierer fra hotel til hotel, og man må derfor ikke forvente at kunne streame, spille og hente store filer.

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki