Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Bo i flotte hytter direkte på pisten

 

 

Reiteralm Hytter ****

I Schladming finder du disse lækre hytter. Drømmer du om ægte østrigsk hyttehygge og skiløb lige ud for døren, så skal du bare læse videre! De ualmindelige hyggelige Reiteralm Hytter ligger placeret midt på pisten i Reiteralm. Her befinder sig 18 bjælkehytter og et hotel i 1.170 meters højde, som alt sammen blev bygget i 2006 og tilsammen udgør en lille landsby, der ligger med den smukkeste udsigt til toppen af alperne. Krystalklar luft og med alt den plads, som ungerne kan bruge til at tumle rundt på i sikre omgivelser. Fristet? Det forstås… Reiteralm er helt perfekt for familier og mindre grupper, der sætter pris på at bo godt og komfortabelt på en særdeles unik beliggenhed.

Alpendorf Hytter ****

I Dachstein West ligger Alpendorf, som består af 120 hytter. Kun 100-400 meter fra hytterne ligger stoleliften ’’Astauwinkel’’ samt den nye gondol ’’Donnerkogel’’. Området blev opført i 2006, og har en super beliggenhed lige ved pisten. Fra pisten kan man i de fleste tilfælde, stå på ski helt tilbage til hytten. Der er fine spisemuligheder i områdets restauranter og spisesteder, hvor vi hertil varmt kan anbefale Restaurant Dolomitenhof, som også giver rig mulighed for afterski. Eller hop en tur i den store pool, eller slap af i saunaen som begge findes i receptionsbygningen - der er gratis adgang.

Alpenchalet Reiteralm ****

I Schladming ligger disse helt nye hytter lige ved pisterne. I 1.170 meters højde over havet ligger dette enestående feriested. Flere bjælkehytter der hver er på hele 140 kvm, og med fantastisk udsigt til toppen af alperne. Det er et syn der skal opleves! Krystalklar luft og med alt den plads som ungerne kan bruge, til at tumle rundt på i sikre omgivelser.

Hytterne er virkelig flotte og bygget i en rigtig gode materialer. Hytterne har brændeovn, egen sauna og spabad.

97 32 44 40 Min billet