Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Rejser til Idre Fjäll, Sverige

Udforsk vores hoteller i Idre Fjäll

Med OnlineSki kan du få gode tilbud på fantastiske skiferier i Sverige. Se eksempelvis vores udvalg af hoteller og lejligheder i Idre Fjäll, og vælg det overnatningssted, som matcher dine behov bedst. Vi har blandt andet skønne lejligheder, hvor I kan bo op til ti personer sammen. 

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier. Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige skiferie, så kontakt os herunder.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Når rejsen overstiger 10 personer, bedes du ringe til os på 97 32 44 40 eller udfylde nedenstående informationer, så vi kan lave det bedste tilbud til dig.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Find et hotel i Idre Fjäll til dine behov

I Idre Fjäll kan vi tilbyde forskellige muligheder for overnatning, så du kan finde en løsning, der dækker dine behov og ønsker. Vi har blandt andet lejligheder og hytter, som du kan booke og dermed bo flere personer samlet. Det er ideelt, hvis du er afsted med en stor gruppe, som familie eller venner. 

Vores lejligheder og hytter ligger generelt tæt på liften, og derfor kan du nemt og hurtigt komme ud og opleve Idre Fjälls pister. Overnatningsstederne er hyggeligt indrettet og fuldt udstyret, så du kommer ikke til at mangle noget, når du bor her. 

Fordele ved at booke en lejlighed i Idre Fjäll

De fleste lejligheder i Idre Fjäll er udstyret med gode faciliteter, som køkkener, hvor du finder alt det, du skal bruge for at lave et hjemmelavet måltid. I køkkenerne finder du som oftest køleskab, frys og komfur, så du og dine medrejsende kan hygge jer med at stå i køkkenet sammen. 

Det kan være rart at have muligheden for at lave mad selv. På den måde skal I nemlig ikke finde bord på et spisested hver aften. Det kan især være rart, hvis du rejser med børn, som skal tidligt i seng. 

Når du bor i en ferielejlighed, så får du også en hyggelig base, hvor familien kan trække sig tilbage og bruge tid sammen om aftenen. I kan eksempelvis afslutte dagen med et sjovt brætspil eller sætte en god film på. 

Book en ferielejlighed, og oplev Idre Fjäll

Idre Fjäll har en masse at byde på udover spændende skiløb. Selve byen benyttes typisk ikke af besøgende, da du finder alt, hvad du skal bruge lige ved alpincentret. Her er der nemlig både indkøbsmuligheder, spisesteder, afterski, svømmehal og meget mere. Alt er altså inden for gåafstand i Idre Fjäll.

Derudover kan du opleve aktiviteter som:

  • Hundeslædekørsel
  • Isklatring
  • Bowling
  • Golfsimulator 
  • Ridning 

I Idre Fjäll er der altså nok at give sig til, hvis du vil have en pause fra skiene en dag eller to. Så book overnatning i skiområdet i dag, og find gode aktiviteter for både børn og voksne. Bemærk desuden, at vores skiferier til Sverige er uden guideservice, og derfor det oplagt, at du vælger denne type rejse, hvis du gerne vil stå på egne ben. 

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki