Kleinarl

Ski for hele familien.

119 km   189 km   42 km

Total piste længde: 350 KM

Skjul søgning

Skiferie i Kleinarl

 Kleinarl er et ægte skiparadis for børnefamilier der også ønsker at kombinere børnevenligt skiløb med et stort og mere udfordrende område.
Inkl. i alle priser er 6 dages liftkort.

 

Kleinarl er et mindre skiområde beliggende ca 10 km fra Wagrain/Flachau. Kleinarl er beliggende i Salzburger Land og er et sand ski-paradis for især børnefamilier og nybegyndere. En del af Ski Amadé.
Liftkortet gælder til hele Ski Amadé og er derfor også gældende i Wagrain/Flachau. Så ønsker man mere udfordring og flere piste kilometer kan man nemt tage skibussen til Wagrain eller Flachau. Skibussen er gratis når man har liftkort, og kører jævnligt frem og tilbage.

 

Skiløbet

Kleinarl hænger samen med Flachauwinkel og udgør samlet 26 km pister hvor de overvejende er blå. Fra Flachauwinkel, kan man køre videre til Zauchensee. Området ved Kleinarl er ideelt for børn og nybegyndere eller for dem der bare gerne vil ud og løbe på nogle lange blå pister. Området er super overskueligt og man kan her føle sig tryg. Mange børnefamilier der booker ferie i Wagrain/Flachau vælger ofte at tage bussen hertil og stå på ski de første dage indtil man er blevet mere dus med det. Fra Kleinarl kan man nemt tage skibussen over til Wagrain/Flachau hvor man så får en stort sammenhængende skiområde med flere udfordringer hvis man får lyst til det i løbet af ugen. Busturen tager ca. 15 minutter og er gratis når man har gyldigt liftkort. Liftkortet i Kleinarl er også gældende i Wagrain/Flachau.

 

Egnet til Børn

Området er overskueligt med ikke alt for mange piste kilometer og med de blå pister i klart overtal. Derfor er dette område meget velegnet til børn og børnefamilier. Børn kan her virkelig komme godt igang med at stå på ski uden atl være bange for at blive væk, men som vi ved lærer børn også meget hurtigt og søger efter få dage flere udfordringer. Det er her muligt.
Der er flere fine børneområder til de helt små med træklifter og leg. For dem der har mere mod på det er der længere blå nedfarter og så er der også mulighed for at prøve kræfter med lidt rødt og sort. Derudover er der lavet lidt funparks med hop og slalom til dem der gerne vil lege lidt.

 

Egnet til voksne

Kleinarl er klart bedst egnet til børnefamilier der ikke ønsker alt for mange kilometer pister så det er overskueligt, det kan dog også være en fordel for mange voksne hvis man ikke er specielt øvet på ski. Hotellerne i området er god standard og med god wellness så ideelt for de voksne så de kan koble af. Er man øvet skiløber er det super nemt at tage skibussen til Wagrain eller Flachau hvor man så har over 300 km sammenhængende pister i alle farver, dog primært røde pister. Så her kan man nemt køre over hvis man ønsker flere udfordringer. der er lidt afterski og hygge på pisten om eftermiddagen, men ønsker man at opleve det mere vilde afterski skal man ind til Wagrain på fx Kuhstall.

 

Byen

I Kleinarl er der ikke ret meget by, men man har ikke ret langt til Wagrain hvor man kan handle ind. Der er også gratis adgang til badelandet "Wasserwelt" i Wagrain.

 

Vores indkøber skrev:

Kleinarl er et super fedt og lækkert skiområde, som ligger tæt på både Wagrain og Flachau. Skiområdet ved Kleinarl er ikke det største, men man kan stå på ski videre til Flachauwinkl og Zauchensee som begge hænger sammen med Kleinarl. Ellers kan man også vælge at tage til Wagrain eller Flachau, hvor der er gode busforbindelser frem og tilbage hele dagen. Liftkortet gælder nemlig til det hele. Kleinarl har pister for alle, lige fra børn til nybegyndere til experter. Derfor er vi rigtig glade for at kunne tilbyde vores gæster at holde skiferie i Kleinarl fra vinteren 2016/2017. Vores hoteller ligger rigtig godt i gåafstand til liften, og er derudover nogle rigtig gode hoteller med høj standard. Glæd jer til at prøve området af.

Total piste længde: 350 Km

119 KM

189 KM

42 KM

1950 M (TOP) 1014 M (BY)

Vejret i Kleinarl lige nu

-4
Vis fakta Skjul fakta

Fakta om Kleinarl

Antal lifter : 101

Antal kabinelifter : 14

Antal stolelifter : 35

Antal træklifter : 52

Højeste skiløb i meter : 1950

Længste nedfart i meter : 8000

Byens højde i meter : 1014

Langrend i km :

Snekanoner : Ja

Offpiste : Ja

Funpark : Ja

Skibus : Ja

Svømmehal : Nej

Km fra Kolding : 1220

Nærmeste lufthavn : Salzburg 70 km

Gæsternes favoritter

Andre hoteller

Michael og familie

23 maj - 2017

Peter

11 maj - 2017

Fint skiområde.

Troels

09 maj - 2017

Dejligt område og med mange skovløjper. Nemt at tage over til Wagrain hvis man vil have flere pister.

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 4 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri !

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Man-fre kl. 9-14

Hvad siger vores kunder

Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk

Jens Nielsen