Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Tag på en mini-skiferie

Nyd en kort skirejse med dine nærmeste

Korte skirejser er blevet meget populære. Og det er der en god grund til. På en kort skiferie får du nemlig alt det bedste fra en traditionel skiferie – blot uden at skulle bruge en hel uges ferie fra arbejdet. Desuden er en kort skiferie billigere end en standard skiferie, der som regel varer en uges tid. Vil du gerne ned og stå på ski et par dage uden at skulle bruge alle dine feriedage og til en god pris, så har du her en genial løsning.

Hos OnlineSki tilbyder vi korte skirejser til alle lejligheder. Vil du have hele familien med på en børnevenlig mini skiferie? Måske leder du efter den ultimative oplevelse til dit firmas næste teambuilding? Eller vil du gerne forkæle din partner med en romantisk getaway til de smukke, sneklædte bjerge? Uanset hvem du vil have med på skiferie og hvorfor, så kan en forlænget weekend på de hvide pister være et godt valg.

Vi hjælper dig gerne med at planlægge en skiferie på en tre eller fire dage. Tag afsted mod de hvide løjper, og nyd naturen alene eller sammen med familien, vennerne eller andre, du gerne vil tilbringe ekstra tid sammen med. Et par dage på ski kan friste enhver, og hos OnlineSki kan du endda komme afsted til en ekstra god pris.

Find en kort skiferie til en god pris

Vi oplever hos OnlineSki, at vores korte skirejser bliver mere og mere populære. Det sker blandt andet, fordi det er en nem og hurtig måde, hvorpå du kan komme ud og stå på ski. Derudover gør vores fornuftige priser, at det bliver endnu mere fristende at planlægge din næste rejse hos os.

En mini skiferie gør, at du ikke behøver at rive flere dage eller endda uger ud af din kalender. I stedet kan du nøjes med blot at tage fri et par dage. Alternativt kan du også planlægge din skiferie, så du rejser afsted i en forlænget weekend. Brug din mini skiferie som opvarmning til den helt store skiferie. Eller tag på en dame eller herretur, lav et unikt firmaarrangement, overrask din udkårne eller giv dine børn en mindeværdig oplevelse. En skiferie er nemlig en sjov og aktiv ferie for alle aldre.

Forkæl hele familien med en sjov mini skiferie for store og små

Måske var din egen første skiferie sammen med et par venner eller gymnasieklassen, hvor du hurtigt lærte at suse ned ad pisterne. Men det kan også ske, at din allerførste gang på ski var sammen med familien. Uanset hvordan du blev forelsket i skiløb og hvide løjper, så ved du, at det kræver øvelse og teknik førend du kan flyve selvsikkert ned af bjergsiderne. 

Hos OnlineSki tilbyder vi korte skirejser for alle – også for familier med børn, der måske skal stå på ski for første gang. Derfor har vi specialiseret os i billige skiferie for børnefamilier, så du kan vælge mellem flere børnevenlige destinationer. Alt efter dine børns alder og niveau kan du blandt andet have ønsker om kælkebakker, en dansk skiskole eller måske et badeland? Det er nemlig alt sammen med til at sørge for, at dine børn får en skiferie i børnehøjder, hvor der både er tid til skiløb, familiehygge og leg.

Lad OnlineSki hjælpe dig med at komme på en kort skiferie

Er du interesseret i en af vores korte skiture? Så er der ingen grund til at tøve med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at tage afsted på en kort men fantastisk skiferie, hvor du har rig mulighed for at suse ned af pisterne dagen lang. Og uanset om du vil tage afsted for at varme op til den helt store skiferie med familien, kollegaerne eller vennerne, eller om du blot vil på en forlænget weekend. Vi har helt sikkert en løsning, der passer til dig.

En kortere skiferie behøver ikke at betyde, at du ikke kan nå alle de ting, du elsker ved en traditionel skiferie. Hos OnlineSki tilbyder vi populære rejsemål, men vi deler samtidig også ud af vores viden. Vi er nemlig selv helt vilde med at stå på ski, hvorfor vi både har ekspertise samt personlig erfaring, der kan komme dig til gode. Fortæl os derfor endelig, hvis du har specielle ønsker eller behov. Så finder vi ud af et tilbud, der bedst muligt passer til dit behov. På den måde kan du få den bedst mulige skiferie til en god pris – også selvom det er en kort skitur.

 

 

 

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki