Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

 

 

Korte skirejser for familien, firmaet eller vennerne

 

Korte skirejser er populære. På den korte skitur får du alt det bedste fra en skiferie, uden at skulle bruge en hel uges ferie fra jobbet - og så er det til en billigere pris end en traditionel skiferie af en uges varighed. Det er win-win på alle punkter.

 

Vi tilbyder korte skirejser til alle lejligheder. Vil du have hele familien med på børnevenlig mini skiferie? Leder du efter den ultimative oplevelse til firmaets næste teambuilding? Vil du forkæle kæresten med en romantisk getaway til de smukke, sneklædte bjerge? Eller noget helt fjerde?

 

Med OnlineSki kan du rejse på 3-dages-skiferie eller 4-dages-skiferie. Tag afsted mod de hvide løjper, og nyd naturen alene eller sammen med familien, vennerne, kollegerne eller studiekammeraterne. Valget dit, og her hos OnlineSki kan du endda komme afsted til en ekstra god pris.

 

Korte skirejser til en god pris

OnlineSkis korte skirejser bliver mere og mere populære. Det er en nem og hurtig måde, hvorpå du kan komme ud og stå på ski; endda til meget fornuftige priser.

 

Med en mini skiferie behøver du ikke at rive flere uger ud af kalenderen, men kan nøjes med at tage fri et par dage eller rejse i en forlænget weekend. Brug en mini skiferie som opvarmning til den store skiferie, tag på dame- eller herretur, lav et unikt firmaarrangement, overrask din udkårne med en smuttur eller giv børnene en mindeværdig oplevelse.

 

 

Mini skiferie for hele familien

OnlineSki tilbyder korte skirejser for alle, også for familier med børn. Vi har specialiseret os i billige skiferier for børnefamilier, og vi har mange børnevenlige destinationer for dig, der vil rejse på skiferie med de mindste. Vil du have en kælkebakke, et badeland eller en skiskole, hvor børnene kan blive undervist på dansk?

 

Lyder det som noget for dig at tage på en mini skiferie? Hvis du har spørgsmål, eller gerne vil vide mere om dine muligheder, er du meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 9732 4440 eller skriv en besked til os for at høre nærmere om dine muligheder.

 

 

 

 

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki