Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Fordele ved OnlineSki.dk

Hos OnlineSki.dk får I præcis det som vi lover – og ikke mindst sikkerheden for at alt går godt!

Vi kender alle destinationerne rigtig godt efter vi har arbejdet med dem i flere år, og selv været alle steder. Det betyder at vi kan rådgive Jer godt igennem valg af destination, valg af hotel, skileje, liftkort samt skiskole. Samt andre spørgsmål I måtte have.

Det store indblik i rejsemålene har vi fået, efter at vi har arbejdet i rejsebranchen igennem en længere årrække, og ligeledes har været bosat i Østrig i sammenlagt 2 år, gennem arbejde som destinationschef og skiinstruktør i Østrig og derfor ved, hvad der er det vigtigte for at få glade gæster og hvordan tingene skal gøres, for at virke så professionelt som muligt. 

Vi har nu været aktive indenfor turismen i mere end 19 år og har et godt ry hos udbyderne af rejsemål. Ejerne af hoteller og ferieboliger har tiltro til os. Også du kan roligt stole på vores seriøsitet.

Vores priser – vi vil være de billigste og bedste på få destinationer!!

OnlineSki.dk findes udelukkende på internettet. Og derfor er mange af "de normale rejsebureauers" omkostninger skåret væk, for at kunne tilbyde Danmarks billigste priser til Berchtesgaden samt de andre destinationer i vores program.

Dette tilbyder vi:
- Vi er et mindre firma med stor interesse for ski og familieferie
- Vi holder åbent når I har fri - torsdag til søndag fra kl 9-21 samt fredag og lørdag fra kl 9-17
- Vi ligger vægt på personlig og god service
- Du kan bestille online døgnet rundt.
- Vi har set alle indkvarteringsstederne med egne øjne
- Vi har fingeren på pulsen og ved hele tiden hvad der sker på destinationerne
- Vi har Danmarks billigste priser

Prøv derfor at sammenligne vores priser med andre udbydere, her vil du se, at vi er billigere. Vi vil da også gøre opmærksom på at de andre udbyderes priser ikke altid er slutpriser, da der ofte kræves obligatoriske forsikringer, reserveringsgebyrer, slutrengøring, strøm osv.

Vi bestræber os på at angive hele prisen i vores prislister og opkræver ALDRIG reserveringsgebyr.
Ekstra omkostninger vil altid anføres under beskrivelse af hotellet/lejligheden.

Der er dog flere steder hvor det er muligt at tilkøbe sengetøj og håndklæder. I de tilfælde vil det stå under beskrivelse af hotellet og det vil ikke blive sat på din faktura med mindre du selv angiver et ønske om det. Slutrengøring kan også forekomme som tilvalg nogle få steder.

Det er dog kun når udbyderen på rejsemålet ønsker at opkræve disse gebyrer ved ankomsten, at vi ikke indregner dem i vores priser. Ellers er det vores mål at priserne anført i prislisterne er slutpriser.

Vi har fremragende kontakter i rejsebranchen og forhandler os til rabatter, som vi videregiver til vores kunder.

Billigere end direkte booking:

Det er vigtigt for os, at vores kunder ikke oplever at de kunne få det langt billigere, hvis de havde bestilt direkte hos feriestedet. Derfor forlanger vi altid at feriestedet skal garantere for OnlineSki.dk at vores priser ALDRIG kommer til at ligge over feriestedets "officielle prisliste".

Personlig service:

Vi satser på den personlige service, og vi er ikke større end at vi altid har tid til at give dig den bedste service når du har brug for den. Og ikke mindst ærlig og personlig service. Vi er 100 % dansk ejet, og bestræber os på at være de bedste til den billigste pris. Hos os skal du heller ikke betale ekspeditions omkostninger, vi står altid til din rådighed – GRATIS!!!

Lad os hjælpe med at finde den helt rigtige indkvartering til dig:

At forberede og bestille familiens ferie kan være en kompliceret sag:

- Hvor finder vi de bedste tilbud ?
- Hvor er det specielt godt for den alder vores børn har ?
- Skal vi vælge hotel med pension eller en lejlighed ?
- Og hvor meget er der egentlig i prisforskel ?
- Hvad med skiskole ?
- Hvad med skiudlejningen?
- Hvilken destination skal jeg vælge?

Mange spørgsmål hober sig op, og her kommer OnlineSki.dk ind i billedet. Vi har selv siddet med disse spørgsmål, og kender vigtigheden af, at man kan få hjælp til dem. Vi ved også hvor vigtigt det er, at hele familien får en god ferie. Alle familiens medlemmer får deres ønsker og behov opfyldt, så vidt det er muligt. – det er jo en ferie som alle har gået og ventet på siden sidst kufferten blev pakket sammen, og ikke mindst har sparet sammen til.

I kan altid spørge OnlineSki.dk, som er parate til at hjælpe jer med den bedste ferie.

Vi sidder klar til at besvare jeres spørgsmål, enten pr. mail info@OnlineSki.dk eller på telefon 0045 97 32 44 40

Vi henvender os til alle:

Gode hoteller / lejligheder / hytter / pensionater, børnevenlige pister, børnevenlige områder, rolige omgivelser samt steder som kan opfylde noget for en hver smag er vigtige faktorere, som vi bestræber os på at kunne opfylde for store såvel som for små.

Det er vores erfaring at det er vigtigt for rejseglade danskere, at det sociale liv og mulighed for nye legekammerater til deres børn, beliggenhed, kulturelle oplevelser og ikke mindst selve atmosfæren er nogle meget vigtige faktorere for den perfekte ferie.

Vi glæder os til at kunne hjælpe jer med jeres næste perfekte skiferie!

Med venlig hilsen

www.OnlineSki.dk
Østergade 9, 2. sal
6950 Ringkøbing
Danmark

Cvr. nr.: 28 66 46 21

DIN SIKKERHED: Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har nummer 1834.

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

 

LÆS MERE

Åbent når du har fri !

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE

Hvad siger vores kunder

Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk

*****

Jens Nielsen

 

LÆS MERE

97 32 44 40 Min billet