Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Se hvem der er din kontakt på din kommende skiferie!

Ring eller skriv til os, og lad os hjælpe med din næste skiferie!

 

Nikoline Schack
Ferierådgiver
Direkte telefon nummer 55 55 06 02
Nikoline@OnlineSki.dk

Nikoline har stået på ski igennem mere end 12 år, og har blandt andet besøgt destinationer som Wagrain, Flachau, Schladming og Livigno. Nikolines første skiferie var til Lofer da hun var 6 år, hvilket bare var en super god oplevelse for førstegangs skiløbere.

Ansat i skirejsebranchen i 1 år

------------------------------------------------------------------------------------

Kirsten Mathiasen
Ferierådgiver
Direkte telefon nummer 55 55 06 03
Kirsten@OnlineSki.dk

Kirsten har stået på ski i mere end 20 år, og er godt kendt til mange destinationer i Østrig og Italien. Hun har Livigno, Schladming og Flachau som personlige favoritter. Hun ved alt om de 3 rejsemål. Udover skiløb bruger Kirsten meget af hendes tid på sine 2 heste. Vinteren 2014 gik skiferien til Schladming, i 2015 var Kirsten i Livigno, mens skiferien 2016 gik til Flachau. Så Kirsten ved en masse om særligt de 3 rejsemål :-) Det blev også til en kort skiferie i 2016 til Zell am See, Wilder Kaiser og Serfaus. De sidste 2 vintre har hun være på skiferie i Zell am See og Schladming.

Ansat i skirejsebranchen i 6 år

------------------------------------------------------------------------------------

Simon Thorborg
Ferierådgiver
Direkte telefon nummer 55 55 06 05
Simon@OnlineSki.dk

Simon har stået rigtig meget på ski siden han var barn. Han elsker fart og udfordringer, og har efterhånden stået på ski på utallige destinationer. De seneste år har han blandt andet været i Maria Alm, Wagrain, Flachau, Zell am See og flere andre steder. Simon spilder ikke tiden når han er på skiferie, han er ofte den første der står klar ved liften om morgenen og den sidste der tager hjem om eftermiddagen. Han kender derfor de fleste pister ud og ind.

Ansat i skirejsebranchen i 2 år

------------------------------------------------------------------------------------

Kasper Thorborg
Ferierådgiver
Direkte telefon nummer 96 75 07 13 
Kasper@OnlineSki.dk

Kasper har stået på ski mindst én gang om året, siden han startede som barn. Han har desuden boet og arbejdet som skiinstruktør i Wagrain, som også stadigvæk er blandt de foretrukne rejsemål når han og familien skal på skiferie. Kasper tager på skiferie med sin familie, bestående af sin kone samt 3 børn. Derfor er det vigtigt for ham at vælge destinationer, som kan dække alle behov i familien, lige fra lange og svære pister, til de bedste børneområder og hyggelige byer. De har gennem de seneste år besøgt blandt andet Lofer, Maria Alm, Wagrain, Flachau og Schladming. .

Ansat i skirejsebranchen i 7 år

------------------------------------------------------------------------------------

Lisbeth Merrild
Ferierådgiver
Direkte telefon nummer 96 74 22 95
Lisbeth@OnlineSki.dk

Lisbeth har været med i skibranchen i mange år. Sammen med sin familie har hun taget turen ned af pisterne på de fleste af vores rejsemål. Og en frokost i høj solskin omgivet af den hvide sne, fuldender skiferien. Hun nyder at sende børnefamilier afsted på skiferie.

Ansat i skirejsebranchen i 15 år

------------------------------------------------------------------------------------

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
97 32 44 40 Min billet