Privatlivs- og cookiepolitik

1.1 Cookies

Ved at benytte denne hjemmeside, så accepterer du vores cookiepolitik.

Denne hjemmeside bruger, som mange andre, cookies. Cookies sørger for, at vi kan levere en bedre brugeroplevelse i hjemmesidens funktioner. Mange funktioner på hjemmesiden afhænger af brug og lagring af cookies, og du kan derfor ikke forvente at hjemmesiden fungerer efter hensigten, hvis du deaktiverer cookies.

Vi behandler oplysninger indsamlet af cookies og andre teknologier som ikke-personlige oplysninger. I den udstrækning, at IP-adresser eller lignende identifikatorer betragtes som personlige oplysninger i henhold til lovgivningen, behandler vi også disse identifikatorer som personlige oplysninger.

Tilsvarende behandler vi de kombinerede oplysninger som personlige oplysninger i forbindelse med denne privatlivspolitik, i det omfang ikke-personlige oplysninger kombineres med personlige oplysninger.

 Vi bruger Cookies til at indsamle statistiske, anonymiserede oplysninger om din og andre besøgendes adfærd på vores hjemmeside samt til, at genkende din computer ved evt. gentagne besøg.

De indsamlede data anvendes til vores interne statistikker, som vi bruger til, at måle effekten af vores marketingsaktiviteter samt til, at forbedre oplevelsen af vores hjemmeside.

De indsamlede data sælges ikke til tredjepart.

 

1.2.1 Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. Eks. sprogvalg. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

  

1.2.2 Denne hjemmeside benytter følgende cookies:

 

VM-CMS

Navn: CAKEPHP

Udløbstid: 6 dage.

Bruges af hjemmesiden til at identificere den besøgende på tværs af de sider.

 

Navn: CakeCookie[vmcms]

Udløbstid: 5 år.

Bruges af hjemmesiden til at identificere den besøgende på tværs af de sider i forbindelse med login.

 

Navn: CakeCookie[vmcmsPersonalizedNodes]

Udløbstid: 5 år.

Bruges af hjemmesiden til at huske besøgte sider.

 

Google Analytics

Navn: _ga

Udløbstid: 2 år. 

Denne cookie bruges til overvågning af trafik på vores hjemmeside og sporing af hver besøgendes antal besøg, tidspunktet for det første besøg, tidligere besøg og det aktuelle besøg.

 

Navn: _gid

Udløbstid: Slettes når browser-sessionen ender (browseren lukkes).

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende tilbringer på en webplacering: når et besøg starter og når det ender. Hvis du observerer cookieændringer (f.eks. Ved brug af firecookie), vil du se regelmæssige ændringer.

 

Navn: _gat

Udløbstid: 1 minut.

Denne cookie gemmer ikke brugeroplysninger. Den er brugt til at forhindre for mange kald til doubleclick.net.

 

Navn: collect

Udløbstid: Slettes når browser-sessionen ender (browseren lukkes).

Used to send data to Google Analytics about the visitor's device and behaviour. Tracks the visitor across devices and marketing channels.

 

Google Tag Manager

Navn: _dc_gtm_UA-#

Udløbstid: Slettes når browser-sessionen ender (browseren lukkes).

Bruges af Google Tag Manager til at kontrollere opstart af Google Analytics-koden.

 

Zopim Chat

Navn: __zlcmid

Udløbstid: 1 år.

Bruges af Zopim chatten til at identificere den besøgende på tværs af de sider under en chat-session.

 

Navn: __cfduid

Udløbstid: 1 år.

Bruges af indholdsnetværket, Cloudflare, for at kunne gennemskue reel webtrafik.

 

Navn: AWSALB

Udløbstid: 6 dage.

Funktion ukendt.

 

Navn: zte#

Udløbstid: Slettes når browser-sessionen ender (browseren lukkes).

Bruges af Zopim chatten til at identificere den besøgende på tværs af de sider under en chat-session.

 

Sleeknote

Navn: _pk_id#

Udløbstid: 2 år.

Collects anonymous statistics on the user's visits to the website, such as the number of visits, average time spent on the website and what pages have been read.

 

Navn: _pk_ses#

Udløbstid: Slettes når browser-sessionen ender (browseren lukkes).

Used by Piwik Analytics Platform to track page requests from the visitor during the session.

 

Navn: https://analytics.sleeknote.com/

Udløbstid: Slettes når browser-sessionen ender (browseren lukkes).

Funktion ukendt.

 

Navn: piwik.php

Udløbstid: Slettes når browser-sessionen ender (browseren lukkes).

Funktion ukendt.

 

Navn: sn_global_countdown_last_reset_timestamp

Udløbstid: Aldrig

Funktion ukendt.

 

Navn: SNC

Udløbstid: 2 år

Funktion ukendt.

 

Navn: SNS

Udløbstid: Slettes når browser-sessionen ender (browseren lukkes).

Funktion ukendt.

 

Visual Website Optimizer

Navn: v.gif

Udløbstid: Slettes når browser-sessionen ender (browseren lukkes).

Funktion ukendt.

 

Navn: _vwo_uuid_v2

Udløbstid: 1 år.

This cookie generates a unique ID for every visitor and is used for the report segmentation feature in VWO. It also allows you to view data in a more refined manner.

 

Google Adwords

Navn: ads/ga-audiences

Udløbstid: Slettes når browser-sessionen ender (browseren lukkes).

Used by Google AdWords to re-engage visitors that are likely to convert to customers based on the visitor's online behaviour across websites

 

Navn: ads/user-lists/#

Udløbstid: Slettes når browser-sessionen ender (browseren lukkes).

Funktion ukendt.

 

Rubiconproject

Navn: c

Udløbstid: Slettes når browser-sessionen ender (browseren lukkes).

Funktion ukendt.

 

Navn: khaos

Udløbstid: 1 år.

Registers anonymised user data, such as IP address, geographical location, visited websites, and what ads the user has clicked, with the purpose of optimising ad display based on the user's movement on websites that use the same ad network.

 

Navn: put_#

Udløbstid: 29 dage.

Registers anonymised user data, such as IP address, geographical location, visited websites, and what ads the user has clicked, with the purpose of optimising ad display based on the user's movement on websites that use the same ad network.

 

Navn: rpb

Udløbstid: 29 dage.

Registers anonymised user data, such as IP address, geographical location, visited websites, and what ads the user has clicked, with the purpose of optimising ad display based on the user's movement on websites that use the same ad network.

 

Navn: rpx

Udløbstid: 29 dage.

Funktion ukendt.

 

Facebook

Navn: fr

Udløbstid: 3 måneder.

Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers.

 

Navn: impression.php/#

Udløbstid: Slettes når browser-sessionen ender (browseren lukkes).

Used by Facebook to register impressions on pages with the Facebook login button

 

Navn: tr

Udløbstid: Slettes når browser-sessionen ender (browseren lukkes).

Funktion ukendt.

 

Yieldlab.net

Navn: id

Udløbstid: 1 år.

Registers a unique ID that identifies a returning user's device. The ID is used for targeted ads.

 

Google DoubleClick

Navn: IDE

Udløbstid: 1 år.

Used by Google DoubleClick to register and report the website user's actions after viewing or clicking one of the advertiser's ads with the purpose of measuring the efficacy of an ad and to present targeted ads to the user.

 

Navn: r/collect

Udløbstid: Slettes når browser-sessionen ender (browseren lukkes).

Funktion ukendt.

 

Navn: test_cookie

Udløbstid: Slettes når browser-sessionen ender (browseren lukkes).

Bruges til at tjekke om browseren understøtter cookies.

 

Leadscore App

Navn: __lsv

Udløbstid: Slettes når browser-sessionen ender (browseren lukkes).

Oprettes ved hvert besøg for at kunne adskille besøgende.

 

Navn: __lsk

Udløbstid: 1 år.

Oprettes ved interaktion med virksomhedens online markedsføring. Bruges til at genkende brugeren.

 

Navn: __lsanno

Udløbstid: Slettes når browser-sessionen ender (browseren lukkes).

Funktion ukendt.

 

Ukendte

_gali

Udløbstid: Slettes når browser-sessionen ender (browseren lukkes).

Funktion ukendt.

 

1.2.3 Tag Manager

Vi forsøger konstant at forbedre kundeoplevelsen på vores hjemmeside ved at give besøgende mere personlige og målrettede kampagner og tilbud. For at gøre dette bruger vi Google Tag Manager (GTM).

GTM er et lille kodestykke, der hjælper os med at spore brugeradfærd på tværs af vores websteder og derefter skubber dataene til vores Google Analytics-konto. Derefter er alle data perfekt organiseret og klar til at vurdere og gennemgå potentielle forbedringer af webstedet og remarketingkampagner.

Vi anser Google for at være en tredjeparts dataprocessor (se afsnit 2 nedenfor).

 

1.2.4 Hvordan kan jeg undgå brugen af Cookies på hjemmesider?

Uanset hvilken browser du bruger, kan du justere browserindstillingerne således den ikke gemmer cookies. Nogle browsere giver dig kun mulighed for kun justere denne indstilling på bestemte websteder.

Hvis du ikke ønsker at modtage eller slette Cookies, så se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Du kan fravælge Cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

1.4 Kontaktformularer

Skulle du vælge at kontakte os ved at benytte en kontaktformular på vores hjemmeside, gemmes dine oplysninger i vores backend og samles i en email og sendes herefter til os via SMTP (Simple Mail Transfer Protocol).

Oplysningerne i e-mailen bliver hvis relevant overføret til vores CRM-system. Derefter vil dataerne blive tilknyttet en eksisterende konto med en lignende email eller oprettet som en ny kontakt.

 

1.5 Nyhedsbreve

Hvis du vælger at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev, sendes den email-adresse, du sender til os, til MailChimp, der giver os e-mailmarkedsføringstjenester. Vi anser MailChimp for at være en tredjeparts dataprocessor.

Din e-mail-adresse forbliver i vores egen - og i MailChimps database, så længe vi fortsætter med at bruge MailChimps tjenester til e-mail marketing eller indtil du specifikt ønsker at blive fjernet fra listen. Du kan gøre dette ved at afmelde dig ved hjælp af de afmeldings links, der er inkluderet i vores nyhedsbreve, eller ved at anmode om fjernelse via e-mail. Når du anmoder om fjernelse via e-mail, skal du sende din e-mail til os ved hjælp af den e-mail-konto, der abonnerer på vores nyhedsmails.

 

Privatlivspolitik

Tillidsvækkende. Unik. Inspirerende. Hos OnlineSki.dk skaber vi uforglemmelige øjeblikke for vores kunder og får deres drømme til at gå i opfyldelse. Dine personoplysninger tilhører dig, og det er meget vigtigt for os hos OnlineSki.dk at beskytte de personoplysninger, som du deler med os. Vi vil gerne have, at du føler dig sikker på, at dine personoplysninger er sikre hos os, og at du forstår, hvordan vi bruger disse oplysninger til at tilbyde dig en bedre og mere unik og inspirerende oplevelse.

OnlineSki.dk udfører alle behandlinger af personoplysninger ifølge den gældende lov. Vi er bevidste om din integritet og vil gerne være transparente med, hvordan dine personoplysninger behandles. Vi beder dig derfor tage dig tid til at læse vores Privatlivspolitik, hvori der redegøres for:

  • Hvilke typer personoplysninger vi indsamler, og til hvilke formål.
  • Hvornår og hvordan vi kan dele personoplysninger med andre samarbejdspartnere.
  • Hvor længe vi gemmer dine personoplysninger og til hvilke formål.
  • Dine rettigheder, herunder hvordan du tilgår og opdaterer dine personoplysninger.

Vi har forsøgt at gøre denne Privatlivspolitik så enkel som muligt, men hvis du ikke har kendskab til begreber som dataansvarlig eller særlige kategorier af personoplysninger, kan du begynde med at læse om dem herunder:

Personoplysning: Personoplysninger er al slags information som direkte eller indirekte kan henføres til en person, der er i live, f.eks. navn, personnummer, bestillingsnummer og IP-nummer, hvis de kan kobles til fysiske personer.

Dataansvarlig: Den dataansvarlige afgør til hvilke formål og med hvilke hjælpemidler, der må foretages behandling af personoplysninger.

Online markedsføring: Markedsføringsmeddelelser som du kan se på internettet.

Særlige kategorier af personoplysninger: Dette er kategorier af personoplysninger om race eller etnisk oprindelse; politisk holdning; religiøs eller filosofisk overbevisning; fagforeningsmæssigt tilhørsforhold; genetiske data, biometriske data med det formål entydigt at identificere en fysisk person; helbredsoplysninger; og oplysninger om en fysisk persons seksuelle forhold eller seksuelle orientering.

De personlige oplysninger vi indhenter og til hvilket formål

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

For at vi kan sende nyhedsbrevet til dig, indsamler vi følgende personlige oplysninger.

  • E-mailadresse
  • Navn

Når du søger på vores hjemmeside eller benytter vores mobil-apps

For at forbedre din brugeroplevelse og kunne give dig relevant service, kan vi indsamle nedenstående personoplysninger.

  • Rejsepræferencer baseret på filtreringen i, hvordan du søger.
  • Oplysninger om din browseradfærd på vores hjemmesider og mobil-apps.
  • Oplysninger om, hvornår du klikker på en af vores annoncer, herunder de annoncer der vises på andre samarbejdspartneres hjemmesider.
  • Oplysninger om, hvordan du tilgår vores digitale tjenester, herunder styresystem, IP-adresse, onlineidentifikation og browserdetaljer.
  • Dine sociale præferencer, såsom interesser og aktiviteter.

Når du køber vores produkter i vores forretninger eller online, kan vi indsamle:

  • For at vi kan levere produkterne til dig, indsamler vi nedenstående oplysninger. Hvis bestillingen omfatter børn, indsamler vi også de nødvendige oplysninger om barnet.
  • Passageroplysninger, pasoplysninger, andre identitetsdokumentoplysninger.
  • Forsikringsoplysninger.
  • Relevante medicinske oplysninger og eventuelle særlige ønsker i forhold til kost, religion eller handicap.
  • Oplysninger om dine køb, herunder hvad du har købt, hvornår og hvor du købte det, hvordan du betalte for det samt kredit- og andre betalingsoplysninger.
  • Oplysninger om din browseradfærd på vores hjemmesider og mobil-apps.
  • Oplysninger om, hvornår du klikker på en af vores annoncer, herunder de annoncer der vises på andre organisationers hjemmesider.
  • Oplysninger om, hvordan du tilgår vores digitale tjenester, herunder styresystem, IP-adresse, onlineidentifikation og browserdetaljer.
  • Sociale præferencer, interesser og aktiviteter.

Når du kontakter os, eller vi kontakter dig, eller du deltager i reklamefremstød, konkurrencer, undersøgelse eller besvarer spørgeskemaer om vores tjenester

For at vi kan komme i kontakt med dig, svare på anmodninger fra dig og administrere konkurrencer, kampagner etc. behandler vi nedenstående personoplysninger.

  • Personoplysninger, som du opgiver, når du er i kontakt med os, f.eks. via e-mail, brev, telefon eller sociale medier. Først og fremmest indsamler vi de oplysninger, vi har brug for til at kontakte dig, f.eks. dit navn, brugernavn og e-mailadresse.
  • Oplysninger om e-mails og anden digital kommunikation, som vi sender til dig, som du åbner, herunder alle links deri, som du klikker på.
  • Din feedback og bidrag til kundeundersøgelser og spørgeskemaer.

Personoplysninger fra andre kilder

  • Vi kan også anvende personoplysninger fra andre kilder, f.eks. specialiserede firmaer, der leverer oplysninger og detailsamarbejdspartnere, hvis det er nødvendigt for os, for at kunne administrere en ydelse, du har forespurgt
  • For at holde dine personoplysninger korrekte og opdaterede, kan vi indsamle supplerende og opdaterede oplysninger, som f.eks. personnummer og adresser, fra private eller offentlige registre som f.eks. CPR.
  • Dit forsikringsselskab, dets assurandører og lægefaglige personale kan udveksle personoplysninger og særlige kategorier af personoplysninger med os i situationer, hvor vi/de skal handle på dine vegne eller af hensyn til andre kunder eller i en nødsituation.
  • Hvis du logger ind med dine adgangskoder til sociale netværk for at tilgå vores platforme og online-tjenester, f.eks. Facebook, Google+ og Twitter, accepterer du at dele dine brugeroplysninger med os. Det kan være dit navn, din e-mailadresse, din fødselsdato, din placering og andre oplysninger, som du vælger at dele med os.

Personoplysninger om andre parter, som du afgiver

  • Når en anden person bruger dine personlige oplysninger til at foretage en reservation eller kontakte os vedrørende et spørgsmål, hvor du er involveret, bruger vi de personlige oplysninger, som denne person giver om dig.
  • Hvis du afgiver personoplysninger om andre, skal du være sikker på, at de er indforståede med det, og at du har lov til at give sådanne oplysninger. Du bør også sikre, at de i givet fald forstår, hvordan vi kan bruge deres personoplysninger.

Yderligere oplysninger om de formål, som vi bruger dine personlige oplysninger til, er anført nedenfor under overskriften "Brug af dine personlige oplysninger".

 

Brug af dine personoplysninger

Ud over hvad der allerede er nævnt under overskriften ”De personoplysninger, vi indhenter og til hvilke formål”, bruger vi dine personlige oplysninger til de formål, der er beskrevet herunder.

Venligst bemærk, at hvis du ikke giver os visse personoplysninger, kan det forhindre os at levere produkter og tjenester som du ønsker, eller forhindre os at indgå aftaler med dig om sådanne produkter eller tjenester.

Til at forsyne dig med de produkter og tjenester, som du efterspørger

Det er nødvendigt for os at have adgang til dine personoplysninger, så vi kan administrere din konto eller bestilling, forsyne dig med de produkter og tjenester, som du ønsker at købe, og hjælpe dig med ordrer eller tilbagebetalinger, som du måtte anmode om.

Til at administrere og forbedre vores produkter, tjenester og daglige drift

Vi bruger personoplysninger til at administrere og forbedre vores produkter, hjemmesider, mobil-apps, kundeloyalitets- eller anerkendelsessprogrammer og andre tjenester.

Vi fører tilsyn med, hvordan vores tjenester anvendes til at beskytte dine personoplysninger, opdage og forhindre svindel, anden kriminalitet og misbrug af tjenester. Det hjælper os til at sikre, at det er sikkert for dig at bruge vores tjenester.

Vi kan bruge personoplysninger til at udføre markedsundersøgelser og interne undersøgelser og udvikling og til at udvikle og forbedre vores produktsortiment, tjenester, forretninger, it-systemer, sikkerhed, knowhow og den måde, vi kommunikerer med dig på.

Til at kontakte dig eller interagere med dig

Vi ønsker at give dig bedst mulig betjening som kunde, så hvis du f.eks. kontakter os pr. e-mail, brev eller telefon eller via de sociale medier, kan vi bruge dine personlige oplysninger til at hjælpe dig med at skabe klarhed eller yde assistance.

Vi har brug for at behandle dine personoplysninger, så vi kan administrere eventuelle reklamefremstød eller konkurrencer, som du vælger at deltage i, herunder dem vi kører med vores leverandører og forretningspartnere. Eksempelvis hvis du vinde en præmie.

Vi kan invitere dig til at deltage i kundeundersøgelser, spørgeskemaer og andre markedsundersøgelsesaktiviteter, der foretages af OnlineSki.dk og af andre samarbejdspartnere på vores vegne.

For at kunne levere markedsføring og tilpasset markedsføring til dig

Vi bruger dine personlige oplysninger til at kunne levere markedsføring og salgsfremstød til dig og til, ud fra de personoplysninger du giver os, at kunne tilpasse markedsføring gennem profilering, så du kan få tilbud, der er relevante for netop dig.

Du kan læse mere om, hvordan vi anvender dine oplysninger til markedsføring samt om dine rettigheder i afsnittet ” Til at personalisere din oplevelse”.

Til at personalisere din oplevelse

Vi ønsker at sikre, at markedsføringsmateriale vedrørende vores produkter og tjenester, og tjenester fra vores leverandører, forretningspartnere herunder online annoncering, er relevante for dig.

For at gøre dette, kan vi anvende dine personoplysninger ved at analysere dine tidligere køb, browservaner og søgeindstillinger, når du benytter vores hjemmeside. Vi bruger hermed profilering til at finde ud af, hvilke produkter, tjenester og informationer, du måske er mest interesseret i. Det gør det muligt for at skræddersy vores meddelelser, så de bliver mere relevante og interessante for dig. For at vi bedre kan forstå dig som kunde, og for at være i stand til at forsyne dig med tjenester og markedsføringsmateriale (herunder online annoncering, der er relevant for dig), kan vi kombinere de personoplysninger, som vi indhenter, når du foretager et køb, med personoplysninger indsamlet fra vores hjemmesider, mobil-apps og andre kilder.

Du kan læse mere om, hvordan vi indsamler information via din webbrowser i vores ovenfor.

Vi kan med mellemrum sende dig relevante tilbud eller nyheder om vores produkter og tjenester. Vi kan derfor kontakte dig med markedsføringskommunikation via e-mail, sms, pushnotes, breve og telefon.

Hvis du ikke ønsker at modtage markedsføring fra os, kan du til enhver tid afvise ved at kontakte os på mail info@onlineski.dk eller telefon 9732 4440. Det er selvfølgelig helt dit valg, men hvis du gør opmærksom på, at du ikke ønsker at modtage markedsføringsmateriale fra os, så vil du heller ikke modtage oplysninger om gode tilbud eller reklamefremstød, som kan have din interesse.

Du kan stadig modtage materiale i relation til tjenester fra os. Det kan f.eks. dreje sig om bekræftelser af bestillinger, som du har foretaget hos os, og vigtige oplysninger om brugen af vores produkter og tjenester. Vi kan også kontakte dig via sms, når du er på rejsemålet for at informere dig om hjemrejsetidspunkt afhentning af taxa.

 

Markedsundersøgelser

Vi vil gerne høre din mening, så vi kan forbedre vores produkter og tjenester, og kontakter dig derfor muligvis i forbindelse med markedsundersøgelser. Du kan altid vælge, om du ønsker at deltage eller fortsat at deltage i vores markedsundersøgelser.

Vi kan bruge dine svar i markedsundersøgelserne, når det gælder produkter og tjenester, som vi tilbyder for at kunne tilbyde dig produkter og tjenester, der bedre tilgodeser dine behov som kunde.

 

Deling af personoplysninger med leverandører og andre samarbejdspartnere

For at kunne levere de produkter og tjenester du har købt, kan vi få brug for at dele dine personoplysninger med vores underleverandører og samarbejdspartnere. Disse inkluderer bl.a. flyselskaber, hoteller, transportfirmaer, skiudlejningen, liftkort og skiskole. Vi deler kun personoplysninger, der gør det muligt for vores leverandører og handelspartnere at levere deres tjenester til dig og os, og de får kun adgang til de personoplysninger, der er nødvendige.

Hvis vi overfører personoplysninger til en leverandør eller samarbejdspartner, indgår vi altid de nødvendige aftaler for at sikre, at vi beholder kontrollen over personoplysningerne, og at disse bliver håndteret lovligt med den største sikkerhed af vores dataansvarlige.

For at kunne styre vores virksomhed, benytter vi os af forskellige IT-tjenester og IT-systemer. I nogle af disse lagres og behandles personoplysningerne. I de systemer, der er installeret lokalt hos os, behandles oplysningerne kun af vores personale. Vores samarbejdspartner har ikke adgang til vores IT systemer, vi sender lister via mail. (har lavet en procedure hos OnlineSki.dk for dette.)

Vi sælger ikke dine personoplysninger til tredjepart.

 

Opbevaring af personoplysninger

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, som er beskrevet i denne privatlivspolitik, og vi følger også hvad der er god skik i branchen og de anbefalinger og retningslinjer, der findes.

Personoplysningerne vil kun blive brugt for at opfylde de formål, som er beskrevet i denne privatlivspolitik og/eller påkrævet i henhold til gældende ret. Herefter vil vi på sikker vis slette dine personoplysninger. De samme personoplysninger kan dog opbevares på flere forskellige steder til forskellige formål. Det betyder, at vi kan slette en oplysning fra et system, når den ikke længere er nødvendig, mens oplysningen fortsat kan blive gemt i et andet system, hvis formålet er nødvendigt for det pågældende system. Hvis der er behov for oplysninger efter denne periode af hensyn til analytiske, historiske eller andre legitime forretningsmæssige formål, vil vi træffe fornødne foranstaltninger for at anonymisere disse oplysninger, så de ikke længere udgør personoplysninger.

Hvis du er en tidligere kunde, gemmer vi de personlige oplysninger, der er nødvendige for fortsat at kunne kontakte dig med markedskommunikation, så længe du har et aktivt kundeforhold hos os. Du kan til enhver tid afmelde at modtage markedsføringsmateriale fra os. Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, behandler vi de oplysninger, der er nødvendige for at administrere dette, så længe du ikke afmelder dig nyhedsbrevet eller informerer os om, at du ikke længere vil modtage dette. Du kan til enhver tid afmelde at modtage nyhedsbrevet. Oplysningerne på ”Min Billet” vil blive gemt så længe, du har en aktiv brugerprofil der. For at vi kan forsvare os imod juridiske krav, som f.eks i tilfælde af reklamationer, kan visse oplysninger gemmes i overensstemmelse med den gældende forældelsesfrist. Når vi skal lagre data ved lov, gemmes oplysningerne i overensstemmelse med den tid, der er fastsat i gældende lov.

 

Links til andre hjemmesider

Vores hjemmesider eller mobile apps kan indeholde links til hjemmesider, der drives af andre organisationer, og som har deres egne privatlivspolitikker. Vi opfordrer dig til at læse betingelserne og vilkårene samt privatlivspolitikken grundigt før, at du afgiver personoplysninger til en anden organisations hjemmeside, eftersom vi ikke påtager os ansvar eller forpligtelser for andre organisationers hjemmesider.

 

Tjenester på sociale medier

Vores hjemmeside eller mobile apps kan indeholde sociale medie funktioner såsom Facebook, Twitter, Google+ og Pinterest, som har deres egne privatlivspolitikker.

Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt før, at du afgiver personoplysninger, eftersom vi ikke påtager os ansvar eller forpligtelser for disse tjenester eller funktioner.

 

Dine rettigheder samt kontakt

Ret til at inddrage samtykke
I de tilfælde hvor behandlingen er baseret på dit samtykke, har du til hver en tid ret til at inddrage dette ved at kontakte os.

Ret til adgang
Du har ret til at anmode om en kopi af de personoplysninger, som vi har om dig. Du kan skrive til os for at bede om en kopi af andre personoplysninger, som vi har om dig.

Du bedes inkludere enhver detalje, der kan hjælpe os med at identificere og lokalisere dine personoplysninger. Hvis vi kan give indsigt i dine oplysninger, vil vi som udgangspunkt give dette gratis, medmindre der er tale om gentagne anmodninger. Er dette tilfældet, kan vi opkræve et rimeligt gebyr baseret på de administrative omkostninger.

Ret til ændringer, sletning, begrænsninger samt ret til at modsætte dig behandling
Vi vil sikre os, at de personoplysninger, som vi har om dig, er korrekte og opdaterede. Du bedes informere os, såfremt nogen af de oplysninger, som vi har, er forkerte. Du kan til hver en tid bede om at få dine personoplysninger ændret.

Du har ret til at anmode om sletning af dine personoplysninger, bl.a. i de tilfælde hvor de ikke længere er nødvendige til formålet, eller hvis behandlingen er baseret på dit samtykke, og du tilbagekalder dette.

Du har også ret til under visse omstændigheder at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personlige oplysninger, og til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger, hvis retsgrundlaget for behandlingen er en offentlig interesse eller en interessebalance, samt når dine personoplysninger behandles for at sende direkte markedsføring til dig.

Vi vil opdatere eller slette dine oplysninger, medmindre det er nødvendigt at opbevare dem for at forfølge legitime, forretningsmæssige eller lovgivningsmæssige formål.

Ret til dataoverførsel
Hvis det er teknisk muligt og retsgrundlaget for behandling af dine personoplysninger sker under samtykke, eller behandlingen har været nødvendig for at opfylde en aftale, har du ret til under visse omstændigheder at få disse personoplysninger udleveret og ret til at overføre dem til en anden dataansvarlig.

Kontakt og klagemål
Du kan også kontakte os, hvis du ønsker at klage over, hvordan vi indsamler, opbevarer eller behandler dine personoplysninger. Vi bestræber os på at løse klager, men hvis du er utilfreds med vores svar, kan du klage til den lokale tilsynsmyndighed - i Danmark, Datatilsynet.

Du bedes skriftligt fremsende din anmodning eller klage til vores Direktør Charlotte Christensen

E-mail: charlotte@onlineski.dk

Bemærk venligst at vi kan bede dig om at verificere din identitet før, vi kan handle på din anmodning eller klage. Vi kan også bede dig om mere information for at sikre, at du er autoriseret til at indgive en anmodning eller klage, når du kontakter os på vegne af en anden person.

 

Retsligt grundlag for behandling af personoplysninger

Vi vil kun indsamle og bruge dine personoplysninger, hvis mindst en af de følgende betingelser er opfyldt:

  • Vi har dit samtykke;

Såfremt behandlingen er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. En sådan tilbagekaldelse af dit samtykke har dog ikke betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, kan det dog medføre, at vi ikke længere kan tilbyde en vis tjeneste til dig.

  • Det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt med dig, eller for at gennemføre foranstaltninger, der træffes på din anmodning forud for indgåelse af en kontrakt.

Eksempel: For at levere de produkter og tjenester, som du anmoder om
Vi er nødt til at behandle dine personoplysninger for, at vi kan håndtere din booking, levere de produkter og tjenester som du ønsker at købe, og hjælpe dig med enhver bestilling og refusion, som du kan anmode om.

  • Det er nødvendigt for at beskytte dine eller en anden fysisk persons vitale interesser;

Eksempel: I en nødsituation:
Dit forsikringsselskab, dets assurandører og lægefaglige personale kan udveksle personoplysninger og særlige kategorier af personoplysninger med os i situationer, hvor vi/de skal handle på dine vegne eller af hensyn til andre kunder eller i en nødsituation.

  • Det er i samfundets interesse, eller vi har fået pålagt en opgave, der hører under offentlig myndighedsudøvelse.

Eksempel: Sikkerhedsoperationer
Vi kan bruge personoplysninger til at reagere på og håndtere sikkerhedsoperationer, ulykker eller andre lignende hændelser, herunder til medicinske og forsikringsmæssige formål.

  • Der er i vores eller en tredjemands berettigede interesse, og dine interesser og rettigheder ikke går forud for disse.

Eksempel: For at skræddersy din oplevelse
Vi kan bruge dine personoplysninger til bedre at forstå dine interesser, så vi kan forsøge at forudsige hvilke andre produkter, tjenester og information, du vil være mest interesseret i. Dette gør det muligt at tilpasse vores kommunikation for at gøre den mere relevant og interessant for dig.

Hvis vi har behov for at behandle særlige kategorier af personoplysninger, for eksempel helbredsoplysninger af medicinske årsager, så vil vi kun behandle disse oplysninger, hvis en eller flere af følgende yderligere betingelser er opfyldt. For eksempel, vi har dit udtrykkelige samtykke; det er nødvendigt for at beskytte dine eller en anden fysisk persons vitale interesser, og du er fysisk eller juridisk ikke er i stand til at give samtykke; det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares; det er nødvendigt af hensyn til væsentlige samfundsinteresser.

 

Ændring af vores privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik erstatter alle tidligere versioner. Vi kan ændre privatlivspolitikken på ethvert tidspunkt, så du bedes venligst tjekke vores hjemmeside(r) for opdateringer jævnligt. Hvis ændringerne er betydelige, vil vi sørge for en fremtrædende meddelelse på vores hjemmeside(r), samt en elektronisk underretning om ændringer af privatlivspolitikken, såfremt vi mener, at det er passende.

Sidst opdateret: Maj 2018

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri !

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Man-Fre kl. 9-14, Lør-Søn lukket

Hvad siger vores kunder

Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk

Jens Nielsen
Denne hjemmeside bruger cookies for at fungere, til brug for trafikmåling og optimering af sidens indhold samt til at målrette markedsføring. Ved at bruge vores side accepterer du brug af cookies til disse formål. Læs mere
Accepter cookies