Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
OnlineSki samarbejder med Gouda Rejseforsikring omkring vores skirejseforsikringer

 

 

Forsikring på din skiferie

Når du rejser på skiferie, er det en rigtig god idé at have en god rejseforsikring. Godt nok er der visse dækninger på det blå sygesikringskort, men den dækker ikke alt. Derfor anbefaler vi at du sikrer dig bedst muligt med en rejseforsikring. Hos OnlineSki samarbejder vi med Gouda Rejseforsikring. Du bestiller og betaler direkte hos Gouda på nedenstående link.

 

 

 

 

OnlineSki samarbejder med Gouda Rejseforsikring

Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring, som er en del af den norske forsikringskoncern Gjensidige. I Danmark er Gouda Rejseforsikring en førende og anerkendt forsikringspartner med mere end 2 millioner forsikrede rejsedeltagere om året.

Hos os er det vigtigt at du har en god forsikring når du tager på skiferie med os. Vælger du at købe en skirejseforsikring gennem Gouda er du rigtig godt dækket ind, da de blandt andet også dækker under pandemier/epidemier hvilket må siges at være yderst vigtigt i denne tid.

Rejseforsikring med omfattende dækning

Goudas rejseforsikring gælder for Covid-19 og dækker sundhedsudgifter i tilfælde af akut sygdom, hvis du skulle blive syg under rejsen.

Plejeomkostninger

Forsikringen refunderer plejeudgifter ved akut sygdom eller ved uheld på skiløjpen, forsikringen refunderer nødvendige og rimelige omkostninger, hvilket betyder, at der ikke er et maksimumsloft for sundhedsydelser.

Hjemtransport, hvis du bliver alvorligt syg på rejsen

Hjemtransport, hvis der sker noget mere alvorligt under rejsen, som betyder, at du skal transporteres hjem til videre pleje i Danmark.

Gik glip af hjemrejse på grund af sygdom

Går du glip af din hjemrejse på grund af sygdom, refunderer forsikringen merudgifter til en ny hjemrejse, du får også kompensation for merudgifter til kost og logi.

Sygdom eller tilskadeskomst

Bliver du syg eller kommer til skade på skiløjpen i din ferie, får du erstatning med en daglig andel per ødelagt rejsedag.

Feriekompensation

Hvis du er indlagt eller ordineret hvile på værelset i mere end halvdelen af ​​din rejses tid, så kan både dig, der bliver syg, og din medforsikrede familie, eller medforsikrede medrejsende få en ny rejse.

Karantæneomfang - (Gælder hvis du inkluderer feriegaranti)

Gouda har udvidet omfanget af rejseforsikringer og refunderer merudgifter, hvis du er i karantæne af udenlandske myndigheder under rejsen - uanset om du er syg eller ej - hvis du ikke kan rejse hjem som planlagt. Det er meget vigtigt at underskrive dette tillæg under den aktuelle pandemi for den bedst mulige beskyttelse.

Det med småt

OnlineSki modtager provision ved salg af Goudas rejse- og afbestillingsforsikringsprodukter.
Vær opmærksom på at du allerede kan være dækket af en rejse- eller afbestillingsforsikring via dit indboforsikringsselskab, kreditkort eller lignende. Vær dog opmærksom på, at der kan være forskelle i forsikringsdækningen.

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki