Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skiferie i Livigno

Skønt skiområde, flote pister, god afterski, gode restauranter, gågade og toldfri shopping er altsammen muligt i Livigno. Grundet byens højde bekiggenhed er skiområdet meget snesikkert fra starten af december helt til slutningen af april.

 

Her finder du en prægtig kombination af den italienske charme, byliv og ikke mindst skiløb for alle. Selve byen ligger i 1816 m højde, og skiløbet foregår i helt op til 2796 m, hvilket gør Livigno meget snesikkert.


Livigno landsbystemning, top-tunet skiløb og toldfri shopping.

Alle elsker Livigno. Børnefamilierne elsker de mange børnebakker, og at Livigno ikke er større, end de ældre børn kan tage nogle ture uden forældrene. De ældre gæster elsker byens charme. De unge det spændende byliv. Og alle elsker det fantastiske skiløb.
Livigno er klassisk skiferie i Norditalien. Her finder du flotte, brede og velpræparerede pister med masser af plads og et fremragende langrendsmiljø i dalen. Byen har alt til din skiferie. Dels ligger byen i cirka 1.816 meters højde, hvilket betyder at du altid har 100 % snegaranti.


Skiområdet i Livigno

Livigno har ca. 115 km. pister i høj kvalitet og som tilbyder noget til alle skiløbere på alle niveauer. Pisterne er lange og meget bredde og altid godt præpareret, hvilket gør Livigno til et ideelt sted at lære at stå på ski i.


Liftsystemet i Livigno

Livigno har nogle gode liftsystemer, hvilket betyder at området hænger godt sammen, så du ikke skal bruge din skiferie på at stå i lange liftkøer, men i stedet kan bruge tiden effektivt på pisten - skiferie i Livigno er særdeles eftertragtet, da man næsten aldrig oplever liftkøer, fordi liftsystemet er så godt, som det er.


Skiløbet i Livigno

Under en skiferie i Livigno kan man køre på i alt 115 km pister, der er fordelt på to bjergsider Carosello og Mottolino, hvor begyndere og let øvede virkeligt føler sig hjemme. På de brede boulevarder kan de øvede udnytte carvingskienes fortræffeligheder. De to store skiområder på begge sider af Livigno-by vender henholdsvis mod øst og vest. Dette gør det muligt at køre på Carosello-siden i formiddagssolen og udforske Mottolino-siden i eftermiddagssolen på din Livigno skiferie.
Det er forbudt at køre offpiste i Livigno, men til gengæld er der en stor og flot freestyle park. Livignos freestyle park har udfordringer til alle, og her afholdes konkurrencer på højeste niveau.


Byen

Byen har alt til din skiferie. Dels ligger byen i cirka 1.816 meters højde, hvilket betyder at du altid har 100 % snegaranti. Livigno ligger i Italien og har status som toldfrit område, grundet byens beliggenhed langt oppe i bjergene. I Livigno bor man centralt i skiområdet og byen strækker sig over en ca. 3 km lang hovedgade. Livigno bliver forbundet af adskillige busruter, der kører på kryds og tværs af byen (du kører selvfølgelig gratis hvis du har et liftkort) Befolkningen i Livigno er venlige, og der er generelt et højt serviceniveau.Byen er virkelig hyggelig og med talrige lækre butikker med de dyre og lidt mere exklusive mærker, indenfor tøj, sko, parfumer og elektronok, dog til en fornuftig pris da byen er toldfri. Ud over shopping skal nævnes at byen har mange mange lækre restauranter hvor der serveres mad fra det italienske køkken. Altid super service og kvalitet helt i top.


Afterski i Livigno

Før Livigno blev til et skiferie mekka, var byen en typisk italiensk bjerglandsby. Så selvom byen nu har pister på begge sider får du stadig den italienske charme samt et pulserende natteliv på skirejser til Livigno. Tag et smut forbi Luigi på baren Stalet, der ligger ved liften Carosello 3000, til afterski og fortsæt på Kokodi, hvor du kan få stærke drinks.


Særligt for familier med børn

Med de mange nemme pister og de billige priser er Livigno oplagt for børnefamilier eller grupper med mange begyndere. Livigno er generelt et godt sted for begyndere, da det meste af skiløbet er fokuseret omkring dalen, og du kan således altid holde styr på alle.

 

 

Destinationsfakta
Byens højde:
1816 m
Højeste skiløb:
2796 m
Længste nedkørsel:
5 km
Total pistelængde:
115 km
Langrend:
40 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
55
Kabinelifte:
11
Stolelifte:
17
tallerkenlifte:
27
Liftkap. pr. time:
46000

Cannot bind source type Lecoati.LeBlender.Extension.Models.LeBlenderModel to model type STG.Library.WeatherForecast.Models.WeatherStation.

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Anne-Kathrine Klausen

Vi havde en rigtig dejlig ferie i Livigno. Her er der gode pister både til børn og voksne - øvede og nybegyndere. Både lifter og pister var gode.

⭐⭐⭐⭐⭐

Poul

Vi er 2 vok og 2 børn ( 14,16 år ) og nybegyndere og til vores behov er området rigtig fint. Der er masser af blå og røde pister.

⭐⭐⭐⭐

Jesper

Livigno er super fint til begyndere og let øvet. Vi manglede lidt udfordringer.

⭐⭐⭐⭐⭐

Jannie

Et dejligt skiområde med et utal af muligheder for hele familien. Vi kender området fra tidligere og det bliver aldrig kedeligt. Vi sætter udover godt skiløb pris på livemusik, hyggelige cafeer, god mad og høj sol. Vi kommer helt sikkert tilbage til Livigno.

 

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

 

LÆS MERE

Åbent når du har fri !

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

LÆS MERE

Hvad siger vores kunder

Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk

 

LÆS MERE

Populære hoteller i Livigno

{{travel.sitename}} eget hotel
 • {{usp.text}}
 • God placering
 • God morgenmad
 • 3-retters middag eller buffet
 • Sauna
 • Gratis WiFi

{{travel.name}}, {{travel.destinationname}}

{{travel.board.label}}
 • {{usp.text}}

{{travel.roomdescription}}

DKK {{(travel.price - travel.discountprice) | number:0}},- DKK {{travel.price | number:0}},-
Pris pr. person: DKK {{travel.priceperperson | number:0}},-
Prisen inkluderer:
 • Fly Tur/Retur
 • Transfer Tur / Retur
 • Bus Tur /Retur
 • {{service}}
Fjern fra favoritter
Tilføj til favoriter
Personer
{{(person.adult ? 'Voksen' : 'Barn') + " " + person.suffix}}
Standard pris
DKK {{person.price | number:0}},-
Pris pr. person
DKK {{person.price | number:0}},-
Totalpris
DKK {{travel.price | number:0}},-


Hvornår skal rejsen betales?
Depositum på 1.400,- pr person skal betales indenfor 1 uge efter booking.
Restbeløbet senest 40 dage inden afrejse.
Ved bestilling mindre end 40 dage før afrejse, skal hele beløbet indbetales inden 3 dage.

Der er ingen populære hoteller


 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet