Lofer

Perfekt til nybegyndere og børnefamilier - dansk skiskole

31 km   12 km   3 km

Total piste længde: 46 KM

Skjul søgning

Skiferie i Lofer

Lofer er et super skiområde til begyndere, let øvede eller familien der ikke kræver det helt store område, men godt kan lide et overskueligt skiområde hvor børnene føler sig trygge. Vi garantere Dansk skiskole til børnene. Rigtig godt alternativ, når man f.eks. føler sig klar til flere udfordringer end skiferier i Norden eller Berchtesgaden kan tilbyde. Så er Lofer det helt rigtige og naturlige valg, og med garanti for dansk skiskole. 
Børnepris 0-11 år kun kr. 1.199,- kr.* inkl. indkvartering samt 6 dages liftkort og skileje.
*Enkelte hoteller og værelses typer indgår ikke i den faste børnepris. 

 

Lofer er perfekt til nybegyndere og børnefamilier der nemt vil kunne overskue skiområdet. Vi har i øvrigt garanti for dansk skiskole til børnene. Pisterne i Lofer er børnevenlige og slutter alle det samme sted, så man uden bekymring kan lade børnene løbe frit rundt på pisterne, uden at de bliver væk.

Lofer er børnenes paradis - med dansk skiskole.

Lofer er perfekt til nybegyndere og børnefamilier, der nemt vil kunne overskue skiområdet. Alle pisterne samles i bunden, hvor de voksne kan slutte dages skiløb af med en glühwein eller en øl, mens børnene hygger sig på legepladsen.

Skiløb i Lofer

Liftkortet "Loferer Alm" giver gæsterne mulighed for at benytte 46 km sammenhængende pister og 13 liftanlæg i skiområdet af samme navn. For børnefamilierne er det det rene Mekka. De 46 km pister går helt op i 1.747 meters højde, og de er utrolig familievenlige, overskuelige og afvekslende. Lofer er specielt godt for børn og nybegyndere, som efter et par dage på skiskole vil føle sig helt hjemme på de mange herlige pister. Området er ikke større, end at man i trygge omgivelser kan udforske terrænet uden at blive væk fra hinanden. Desuden byder Lofer også på ca. 41 km spændende langrendsløjper, hvoraf mange ligger på selve bjerget. Takket være de talrige sneanlæg i de nederste områder, og de snesikre pister på Loferer Alm, er den 9 km lange dalnedfart næsten hele sæsonen igennem meget snesikker. Hvis man søger udfordring, bør man begive sig ud på Hochwena-Alpin-pisten, denne sorte nedfart går over de stejle nordlige skråninger ved Grubhörndl.

Børnevenlig vintersportsby

Den børnevenlige vintersportsby Lofer ligger tæt på den tysk/østrigske grænse, midt i Salzburgér Saalachtal i det fantastiske landskab Loferer Steinberge i 639 m højde (byens højde). En skiferie i Lofer er særdeles velegnet til børnefamilier pga. den hyggelige atmosfære og de mange aktivitetsmuligheder, der især henvender sig til børn. De 46 km pister Lofer byder på, består primært af brede blå pister, så børn og begyndere har gode pister lige udenfor døren på deres skiferie i Lofer.

Lofer er en charmerende alpelandsby med gode indkøbsfaciliteter og muligheder for at spise på hyggelige restauranter til rimelige priser. Også på den sportslige side er der noget at se i Lofer; om man har lyst til at løbe et par baner på natur-skøjtebanen i et roligt tempo, om man tør prøve kælkebanen ved "Knappenstadl" eller om man vil nyde den fantastiske udsigt over de forgrenede vintervandringsruter (100 km) rundt omkring den solbeskinnede top på Loferer Alm – kedsomhed bliver der bestemt ikke noget af. Et godt tip er at prøve en fakkelvandring gennem Lamprechts-hule ved St. Martin, den største gennemgangshule i verden.

For dem som gerne vil have flere udfordringer, anbefaler vi en tur til Kitzsteinhorn gletscheren ved Kaprun i Zell am See, som ligger blot 54 km væk.

Vores indkøber siger om Lofer

Rigtigt lækkert skiområde på børnenes præmisser, men hvor der samtidig også er udfordringer for hele familien.
Lofer har i flere år været et af danskernes foretrukne begynder områder i alperne, og det forstår man godt. Her er styr på tingene. Derfor er det med stor glæde, at vi nu kan tilbyde Lofer i vores program. OnlineSki.dk har fået adgang til flere spændende indkvarteringssteder, og kan sælge dem til priser, der er langt billigere end de tidligere år.

Skiområdet er på 46 km pister, og der er blevet investeret mange penge i opbyggelse af lifterne samt pisterne de seneste år.
I Lofer er der noget for hele familien, lige fra nybegyndere til øvede skiløbere der ønsker både off-piste og funpark.

Total piste længde: 46 Km

31 KM

12 KM

3 KM

1747 M (TOP) 639 M (BY)

Vejret i Lofer lige nu

-4
Vis fakta Skjul fakta

Fakta om Lofer

Antal lifter : 12

Antal kabinelifter : 2

Antal stolelifter : 4

Antal træklifter : 6

Højeste skiløb i meter : 1747

Længste nedfart i meter : 9000

Byens højde i meter : 639

Langrend i km : 50

Snekanoner : Ja

Offpiste : Ja

Funpark : Ja

Skibus : Ja

Svømmehal : Nej

Km fra Kolding : 1100

Nærmeste lufthavn : Salzburg 40 km

Nu var der kun få pister og lifter åbne mens vi var der pga vejret. Men området er helt fint til en børnefamilie, med både små og store børn. skilærerne var søde og gode til børnene og området er super fin...

Lars Hoppe

27 april - 2016

Morten & Trine Christiansen

27 april - 2016

Super fint skiområde, virkelig et godt område spec. hvis man har børn med, langt de flest kan sagtens få deres lyst styret her, alt virker perfekt i Lofer

Steen Eriksen

27 april - 2016

Området er perfekt til os, Der er børn i alderen 10-14 år og de kan selv køre i området da det er rimeligt overskueligt. Der er lidt for enhver smag s&...

Lars Hoppe

27 april - 2016

Perfekt for os der aldrig har prøvet ski før

Louise

27 april - 2016

Nu var der kun få pister og lifter åbne mens vi var der pga vejret. Men området er helt fint til en børnefamilie, med både små og store bør...

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 4 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri !

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Man-fre kl. 9-17

Hvad siger vores kunder

Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk

Jens Nielsen