Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skiferie i Lofer

Pistefakta
31 km
12 km
3 km
1747 m (Top) 639 m (By)
Destinationsfakta
Byens højde:
639 m
Højeste skiløb:
1747 m
Længste nedkørsel:
9 km
Total pistelængde:
46 km
Langrend:
50 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
13
Kabinelifte:
2
Stolelifte:
4
tallerkenlifte:
6
Liftkap. pr. time:
15400

Østrigs bedste skiområde for børn

Lofer er børnenes paradis - med dansk skiskole.

Lofer er perfekt til nybegyndere og børnefamilier der nemt vil kunne overskue skiområdet. Vi har i øvrigt garanti for dansk skiskole til børnene. Pisterne i Lofer er børnevenlige og slutter alle det samme sted, så man uden bekymring kan lade børnene løbe frit rundt på pisterne, uden at de bliver væk.

Skiløb i Lofer

Liftkortet "Loferer Alm" giver gæsterne mulighed for at benytte 46 km sammenhængende pister og 13 liftanlæg i skiområdet af samme navn. For børnefamilierne er det det rene Mekka. De 46 km pister går helt op i 1.747 meters højde, og de er utrolig familievenlige, overskuelige og afvekslende. Lofer er specielt godt for børn og nybegyndere, som efter et par dage på skiskole vil føle sig helt hjemme på de mange herlige pister. Området er ikke større, end at man i trygge omgivelser kan udforske terrænet uden at blive væk fra hinanden. Desuden byder Lofer også på ca. 41 km spændende langrendsløjper, hvoraf mange ligger på selve bjerget. Takket være de talrige sneanlæg i de nederste områder, og de snesikre pister på Loferer Alm, er den 9 km lange dalnedfart næsten hele sæsonen igennem meget snesikker. Hvis man søger udfordring, bør man begive sig ud på Hochwena-Alpin-pisten, denne sorte nedfart går over de stejle nordlige skråninger ved Grubhörndl.

Børnevenlig vintersportsby

Den børnevenlige vintersportsby Lofer ligger tæt på den tysk/østrigske grænse, midt i Salzburgér Saalachtal i det fantastiske landskab Loferer Steinberge i 639 m højde (byens højde). En skiferie i Lofer er særdeles velegnet til børnefamilier pga. den hyggelige atmosfære og de mange aktivitetsmuligheder, der især henvender sig til børn. De 46 km pister Lofer byder på, består primært af brede blå pister, så børn og begyndere har gode pister lige udenfor døren på deres skiferie i Lofer.

 

Lofer er en charmerende alpelandsby med gode indkøbsfaciliteter og muligheder for at spise på hyggelige restauranter til rimelige priser. Også på den sportslige side er der noget at se i Lofer; om man har lyst til at løbe et par baner på natur-skøjtebanen i et roligt tempo, om man tør prøve kælkebanen ved "Knappenstadl" eller om man vil nyde den fantastiske udsigt over de forgrenede vintervandringsruter (100 km) rundt omkring den solbeskinnede top på Loferer Alm – kedsomhed bliver der bestemt ikke noget af. Et godt tip er at prøve en fakkelvandring gennem Lamprechts-hule ved St. Martin, den største gennemgangshule i verden.

For dem som gerne vil have flere udfordringer, anbefaler vi en tur til Kitzsteinhorn gletscheren ved Kaprun i Zell am See, som ligger blot 54 km væk.

Vores indkøber siger om Lofer

Rigtigt lækkert skiområde på børnenes præmisser, men hvor der samtidig også er udfordringer for hele familien.
Lofer har i flere år været et af danskernes foretrukne begynder områder i alperne, og det forstår man godt. Her er styr på tingene. Derfor er det med stor glæde, at vi nu kan tilbyde Lofer i vores program. OnlineSki.dk har fået adgang til flere spændende indkvarteringssteder, og kan sælge dem til priser, der er langt billigere end de tidligere år.

Skiområdet er på 46 km pister, og der er blevet investeret mange penge i opbyggelse af lifterne samt pisterne de seneste år.
I Lofer er der noget for hele familien, lige fra nybegyndere til øvede skiløbere der ønsker både off-piste og funpark.

⭐⭐⭐⭐⭐

Poul Erik Jensen

det er et rigtig godt begynder/børne skiområde. super god skiskole med danske skilærer. der var ikke lange køer ved lifterne, når man kom ud over tidspunktet for skiskolestarten lidt over 10. pisterne var godt præparerede.

⭐⭐⭐⭐⭐

Kasper

Skiområdet var rigtig godt og passede perfekt til vores begynderniveau. Der var mange pister, som man kunne benytte som nybegyndere og også flere pister, som man kunne søge udfordringer på. Området vil passe os godt de næste mange år!

⭐⭐⭐⭐⭐

Majbritt

Rigtig fint og god skiferie - svarede rigtig godt til jeres beskrivelse.

⭐⭐⭐⭐⭐

Pia Stahl Rasmussen

Fuldt ud tilfredsstillende. Det mødet var perfekt når ens børn var på skiskole. Man kunne komme langt omkring og alligevel være tæt på. Godt område når ens børn er på begynder niveau.

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri !

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen

Populære hoteller i Lofer

Hotel Dax, Lofer

Halvpension
 • Dejligt hotel
 • Central beliggenhed
 • Stor wellness-afdeling
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Halvpension
 • Liftkort
 • Skileje
Tilføj til favoriter

Hotel Hubertus, Lofer

Halvpension
 • Populært børnehotel
 • Swimmingpool
 • Hyggelig atmosfære
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Halvpension
 • Liftkort
 • Skileje
Tilføj til favoriter
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet