Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skiferie i Lofer

Pistefakta
31 km
12 km
3 km
1747 m (Top) 639 m (By)
Destinationsfakta
Byens højde:
639 m
Højeste skiløb:
1747 m
Længste nedkørsel:
9 km
Total pistelængde:
46 km
Langrend:
50 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
13
Kabinelifte:
2
Stolelifte:
4
tallerkenlifte:
6
Liftkap. pr. time:
15400

Skiferie i Lofer er ideelt til børnefamilier

Lofer i Østrig er perfekt til nybegyndere og børnefamilier, der nemt vil kunne overskue skiområdet. Pisterne er børnevenlige og slutter alle det samme sted, så du uden bekymring kan lade børnene løbe frit rundt på pisterne, uden at de bliver væk. Vi har i øvrigt garanti for dansk skiskole til børnene. 

Lofer har i flere år været et af danskernes foretrukne begynder områder i alperne, og det forstår man godt. Her er styr på tingene, skiområdet er på 46 kilometer pister, og der er blevet investeret mange penge i opbyggelse af lifterne samt pisterne de seneste år.

I Lofer er der noget for hele familien - lige fra nybegyndere til øvede skiløbere, der ønsker både offpiste og funpark.

Oplev fantastisk skiløb på din skiferie i Lofer

Liftkortet "Loferer Alm" giver gæsterne mulighed for at benytte 46 kilometer sammenhængende pister og 13 liftanlæg i skiområdet af samme navn. For børnefamilierne er det det rene Mekka. 

De 46 kilometer pister går helt op i 1.747 meters højde, og de er utroligt familievenlige, overskuelige og afvekslende. Lofer er specielt godt for børn og nybegyndere, som efter et par dage på skiskole vil føle sig helt hjemme på de mange herlige pister. 

Desuden byder Lofer også på cirka 41 kilometer spændende langrendsløjper, hvoraf mange ligger på selve bjerget. Takket være de talrige sneanlæg i de nederste områder, og de snesikre pister på Loferer Alm, er den ni kilometer lange dalnedfart meget snesikker næsten hele sæsonen igennem. 

Hvis du søger udfordring, bør du begive dig ud på Hochwena-Alpin-pisten, denne sorte nedfart går over de stejle nordlige skråninger ved Grubhörndl. Området er ikke større, end at du i trygge omgivelser kan udforske terrænet uden at blive væk fra dem, du er afsted med. 

Lofer er en børnevenlig vintersportsby

Lofer er et lækkert skiområde på børnenes præmisser, men hvor der samtidig også er udfordringer for hele familien. Den børnevenlige vintersportsby Lofer ligger tæt på den tysk-østrigske grænse midt i Salzburgér Saalachtal i det fantastiske landskab Loferer Steinberge i 639 meters højde. 

En skiferie i Lofer er særdeles velegnet til børnefamilier på grund af den hyggelige atmosfære og de mange aktivitetsmuligheder, der især henvender sig til børn. De 46 kilometer pister byen byder på, består eksempelvis primært af brede blå pister, så børn og begyndere har gode pister lige udenfor døren på deres skiferie i Lofer.

Sjove aktiviteter i Lofer

Lofer er en charmerende alpelandsby med gode indkøbsfaciliteter og muligheder for at spise på hyggelige restauranter til rimelige priser. Men også på den sportslige side er der noget at se i Lofer. Har du eksempelvis lyst til at løbe et par baner på natur-skøjtebanen i et roligt tempo? Tør du prøve kælkebanen ved "Knappenstadl"? Eller vil du nyde den fantastiske udsigt over de forgrenede vintervandringsruter rundt omkring den solbeskinnede top på Loferer Alm? I Lofer kommer du bestemt ikke til at kede dig.

For dig der gerne vil have en udfordring, anbefaler vi en tur til Kitzsteinhorn-gletscheren ved Kaprun i Zell am See, som ligger blot 54 kilometer væk. Et andet godt tip er at prøve en fakkelvandring gennem Lambrechts-hule ved St. Martin, hvilket er den største gennemgangshule i verden.

 

 

Thursday

15 °
9 °
06
12
18
24

10°
14°
11°
10°

Nordost
10.9 t
10 m/s
1,1 mm

Mostly sunny throughout the day with a chance of showers towards evening.

Friday

14 °
8 °
06
12
18
24

10°
13°
10°

Nord
8.8 t
10 m/s
0,4 mm

Dry and partly sunny throughout the day, with cloudy periods from time to time.

Saturday

13 °
8 °
06
12
18
24

10°
12°

Nordost
9.4 t
10 m/s
2,7 mm

Fair in the early morning, later variable with frequent showers.

Sunday

12 °
7 °
06
12
18
24

11°

Nord
8.5 t
10 m/s
1,7 mm

Showers will die away soon to leave a partly sunny day.

Monday

13 °
7 °
06
12
18
24

11°

Nordost
1.9 t
10 m/s
1,5 mm

Mostly cloudy with occasional sunny spells. Light rain will start in the afternoon.
© ZAMG

Populære hoteller i Lofer

Hotel Dax, Lofer

Halvpension
 • Inklusiv drikkevarer til maden
 • Central beliggenhed
 • Perfekt for børnefamilier
 • Børn GRATIS i uge 12
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Halvpension m. drikkevarer til maden
 • Liftkort
 • Skileje
 • BILLIGERE hvis du har egne ski !!

Hotel Hubertus, Lofer

Halvpension
 • Swimmingpool
 • Tæt på liften
 • Meget populært hotel
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Halvpension
 • Liftkort
 • Skileje
 • BILLIGERE hvis du har egne ski !!
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki