Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Hotel Dax - Lofer Østrig

Halvpension
Tilføj til favoriter
Fakta
Afstande
 • Lift: 300 m
 • Piste: 300 m
 • Skibus: 20 m
 • Centrum: 300 m
 • Indkøb: 300 m
 • Skiudlejning: 250 m
Faciliteter
 • Internet
 • Bar
 • Skikælder
 • Dampbad
 • Legerum
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Telefon
 • Parkering
 • Sauna
 • Solarium
Destinationsfakta
 • Byens højde: 639 m
 • Højeste skiløb: 1747 m
 • Længste nedkørsel: 9 km
 • Total pistelængde: 46 km
 • Langrend: 50 km
 • Off-piste: Ja

Hotel Dax er et super dejligt hotel, især til børnefamilier. Hotellet ligger utrolig godt og centralt i forhold til pisterne, liften og centrum af Lofer. Hotel Dax giver den bedste service samt en god oplevelse for hele familien, og det oser her af hygge og god atmosfære. Der tilbydes på Dax flere gode faciliteter, som f.eks. et børnelegerum i nærheden af restauranten, et stort wellnessområde, en hyggelig kælderbar og hotellet tilbyder cirka 3 gange i ugen forskellige underholdningsprogrammer som f.eks hulevandring, isstok og snowtubing.

Beliggenhed:

Hotel Dax ligger ca. 300 m. fra centrum. Skibussen holder kun 20 meter fra hotellet, som bringer jer ind til byen og til liften, Lofer Almbanen, som ligger ca. 300 m. fra hotellet. Husk, at i Lofer har I opbevaring af ski og støvler ved liften inkluderet i prisen. Dermed går I bare hen til liften om morgenen i almindelige sko – så betyder det ikke så meget, at der er lidt afstand til liften, og det vil kun tage 2-3 minutter at gå.

Værelserne:
OnlineSki tilbyder dobbeltværelser, 3- og 4-sengsværelser, samt en juniorsuite til 2 voksne og 3 børn. Hotellets værelser er af høj standard, og er alle hyggeligt og stilfuldt indrettet. De er udstyret med et badeværelse m. toilet, radio, telefon, kabel-tv og de fleste værelser har adgang til balkon. Nyd her at bo i en dejlig atmosfære med en storslået udsigt over de omkringliggende bjerge.


Dobbeltværelse: Ca. 21 m2 med dobbeltseng.

Dobbeltværelse 2-3 personer: Ca. 25 m2 med dobbeltseng samt en ekstra opredning i samme rum.

Dobbeltværelse 2-4 personer: Ca. 25-30 m2 med dobbeltseng samt 2 ekstra opredninger i samme rum.

Juniorsuite til 5 personer: Ca. 48 m2 med separat soverum med dobbeltseng. I stuen er der opredninger til 2 børn. Det 3. barn sover enten i soveværelset eller i stuen.

Faciliteter:
Til hotellets faciliteter hører en hyggelig hotelbar samt dansebar i kælderen. Wellnessområdet har finsk sauna, alm. sauna, dampbad, afslapningsrum, solarium samt forskellige massager og skønhedsbehandlinger mod betaling. Der er også mulighed for bordfodbold, billard samt dart. Der er et legerum til børnene.

Pension:

Hotel Dax er kendt for sin gode forplejning og sit gode køkken. Opholdet er med 1/2 pension bestående af morgenbuffet og aftenbuffet, hvor der er særlig børnebuffet til børnene.
Desuden er drikkevarer til måltiderne inkluderet i prisen. Om eftermiddagen er der kaffe og kage.


Øvrigt:
Skikælder og skistøvlerum. Gratis parkering udenfor huset. Alle værelser har trådløst internet mod betaling, ca. 10 euro pr. uge.
Hund tilladt. Forhør pris ved www.OnlineSki.dk


Skiområdet:
Lofer er et rigtigt godt og meget velfungerende skiområde på børnenes præmisser, men hvor der samtidig også er udfordringer for hele familien. Der er de seneste år blevet investeret mange penge i nye lifter og snekanoner, hvilket gør Lofer meget snesikkert, trods det ikke ligger så højt. De fleste af Lofers 46 km pister ligger desuden på toppen i skiområdet, og derfor er der muligheder for massere af skiløb sidst på sæsonen samt vintre med mindre sne end normalt. Se webcams, pistekort og mere info om Lofer her.

Kør selv eller fly til Lofer ? Lofer egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfer tiden fra Salzburg lufthavn til Lofer kun er små 35 min.

Flere pister - prøv andre skiområder: Vil du gerne opleve en dag på ski i et mere udfordrende skiområde, kan vi anbefale at hoppe i bilen og besøge skiområdet i  Maria Alm, der ligger 25 min kørsel fra Lofer. Et par andre alternativer er Saalbach eller Zell am See som ligger 35 min fra Lofer. (liftkort til de beskrevne skiområder er IKKE inkluderet i prisen) 

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Lofer: Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, kan Salzburg klart anbefales. Det er en rigtig hyggelig by med gode shopping muligheder. I kan også besøge den lækre Therme i Bad Reichenhall (svømmehal med massere af wellness muligheder), som ligger små 25 min kørsel fra Lofer.

Turistskat/Kurtaxe:
I Lofer skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 1,50 euro. pr. dag for voksne. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

⭐⭐⭐⭐

Heidi

God stor lejlighed. Rigtig god rengøring. Ikke så mange glas, tallerkner osv. Sød effektiv betjening i restaurant. 

⭐⭐⭐⭐⭐

Maibritt

Pæn stand, rent, dejlig mad og god service. Meget imødekommende personale. 

⭐⭐⭐⭐⭐

Bjørn Christiansen

Super dejligt hotel for børnefamilier. Vi har været der for anden gang, og endnu en gang med stor succes. Personalet er mega søde og der er plads til børnene. Der er på intet tidspunkt sure miner, hvis børnene er højlydte eller leger lidt vildt????. Vi kommer helt sikkert igen

⭐⭐⭐⭐⭐

Thomas Anders Olsen

hotellet super hyggeligt alle medarbejdere var søde og meget og var meget hjælpsomme

 

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet