Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Hotel Hubertus - Lofer Østrig

Halvpension
Fakta
Afstande
 • Lift: 450 m
 • Piste: 450 m
 • Skibus: 30 m
 • Centrum: 300 m
 • Indkøb: 300 m
 • Skiudlejning: 400 m
Faciliteter
 • Internet
 • Bar
 • Skikælder
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Telefon
 • Parkering
 • Pool
 • Sauna
 • Solarium
Destinationsfakta
 • Byens højde: 639 m
 • Højeste skiløb: 1747 m
 • Længste nedkørsel: 9 km
 • Total pistelængde: 46 km
 • Langrend: 50 km
 • Off-piste: Ja

Hotel Hubertus tilbyder høj standard og rigtig fine faciliteter. Det 4-stjernede hotel ejes af Grissemann familien, som sætter stor ære i, at deres gæster føler sig velkomne. Hotellet er bygget i ægte bjergstil og har en virkelig hyggelig atmosfære. Det er altid hyggeligt, at sidde i kaminstuen, som også huser hotellets bar. Her kan i nemt komme til både liften og centrum af Lofer, der blot ligger få minutters gang væk. Efter en dag på løjperne kan du hoppe i hotellets pool eller koble af i wellnessområdet, der gratis må benyttes under hele opholdet.

Beliggenhed:

Hotellet ligger omkring 300 m fra Lofer centrum og ca. 450 m fra den nærmeste lift, ’’Almbahn 1’’. Udenfor hotellet holder skibussen, som gratis må benyttes. Husk, at i Lofer har I opbevaring af ski og støvler ved liften inkluderet i prisen. Dermed går I bare hen til liften om morgenen i almindelige sko – så betyder det ikke så meget, at der er lidt afstand til liften, og det vil kun tage 2-3 minutter at gå. .

Værelser:
OnlineSki tilbyder dobbeltværelser, 3- og 4-sengsværelser samt 5-sengsfamilieværelser. De hyggelige værelser har eget badeværelse med toilet og er udstyret med føntørrer, sat.-tv, telefon og radio. Enkelte værelser har adgang til balkon.

Dobbeltværelse: Ca. 22 m2 med dobbeltseng.

Dobbeltværelse 2-3 personer: Ca. 24 m2 med dobbeltseng samt en ekstra opredning på sovesofa i samme rum.

Dobbeltværelse 2-4 personer: Ca. 28 m2 med dobbeltseng samt 2 ekstra opredninger på sovesofa i samme rum.

Familieværelse til 5 personer: Ca. 30 m2 med dobbeltseng samt op til 3 ekstra opredninger. 2 opredninger er på sovesofa og det 3. barn sover på ekstra opredning. Det er et stort rum, som på nogle enkelte værelse er adskilt af en mindre halvmur, mens de andre værelser er et stort rum.

Faciliteter:
Hotellets wellnessafdeling med swimmingpool må frit benyttes under hele opholdet. Der er her også at finde finsk sauna, infrarød kabine og solarium (solarium mod betaling.) Badehåndklæder til benyttelse ved poolen er også inkluderet. Badekåber kan lejes for 6 euro i receptionen. Der er desuden fine opholdsrum til dem, der har lyst til at sidde og hygge sig med evt. et spil kort. Til børn og spillelystne er der er et bordtennisbord.

Pension:

Prisen er inklusiv 1/2 pension, hvilket omfatter morgenbuffet samt varieret aftenbuffet. Er man vegetar eller har andre former for allergi skal man bare give besked i receptionen ved ankomst, så bliver der taget højde for det.


Øvrigt:
Skikælder med støvle tørrer. Gratis parkering udenfor huset. Internet mod betaling, der er trådløs internet i receptionen, på værelserne kan man tilkøbe trådløst internet. Pris 5 euro pr uge.

Skiområdet:
Lofer er et rigtigt godt og meget velfungerende skiområde på børnenes præmisser, men hvor der samtidig også er udfordringer for hele familien. Der er de seneste år blevet investeret mange penge i nye lifter og snekanoner, hvilket gør Lofer meget snesikkert, trods det ikke ligger så højt. De fleste af Lofers 46 km pister ligger desuden på toppen i skiområdet, og derfor er der muligheder for massere af skiløb sidst på sæsonen samt vintre med mindre sne end normalt. Se webcams, pistekort og mere info om Lofer her.

Kør selv eller fly til Lofer ? Lofer egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfer tiden fra Salzburg lufthavn til Lofer kun er små 35 min.

Flere pister - prøv andre skiområder: Vil du gerne opleve en dag på ski i et mere udfordrende skiområde, kan vi anbefale at hoppe i bilen og besøge skiområdet i  Maria Alm, der ligger 25 min kørsel fra Lofer. Et par andre alternativer er Saalbach eller Zell am See som ligger 35 min fra Lofer. (liftkort til de beskrevne skiområder er IKKE inkluderet i prisen) 

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Lofer: Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, kan Salzburg klart anbefales. Det er en rigtig hyggelig by med gode shopping muligheder. I kan også besøge den lækre Therme i Bad Reichenhall (svømmehal med massere af wellness muligheder), som ligger små 25 min kørsel fra Lofer.

Turistskat/Kurtaxe:
I Lofer skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 1,50 euro. pr. dag for voksne. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Morten

Pænt og rent hotel med en lille fin pool og wellness. Servicen var i top klasse på hotellet. God beliggenhed når der er mulighed for at stille skiudstyr i kælderen, hvor det lejes (lige ved liften). Vi har allerede booket vores næste rejse dertil.

⭐⭐⭐⭐⭐

Jakob

Dejligt familiehotel med super faciliteter og ikke mindst central beliggende i Lofer med gå-afstand til liften.:-)

⭐⭐⭐⭐⭐

Anja

Virkelig dejligt hotel, dejligt pool/spaområde og rigtig god mad. Manglede kun muligheden for at lave kaffe/te på værelset - men det havde vi heller ikke forventet. Ellers et dejligt hotel, som vi helt sikkert gerne vil benytte igen.

⭐⭐⭐⭐⭐

Jakob Falk

Hotellet var en meget hyggeligt og familie drevet. Her ud over byder det også på nogle dejlige faciliteter herunder dampbad sauna mv. altså alt i alt et dejligt hotel :-)

 

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet