Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Hotel Mühlpointhof - Lofer Østrig

Alt inklusiv (Light)
Fakta
Afstande
 • Lift: 350 m
 • Piste: 350 m
 • Skibus: 50 m
 • Centrum: 50 m
 • Indkøb: 100 m
 • Skiudlejning: 300 m
Faciliteter
 • Internet
 • Bar
 • Skikælder
 • Wellness
 • Spabad
 • Dampbad
 • Legerum
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Telefon
 • Parkering
 • Børnemenu
Destinationsfakta
 • Byens højde: 639 m
 • Højeste skiløb: 1747 m
 • Længste nedkørsel: 9 km
 • Total pistelængde: 46 km
 • Langrend: 50 km
 • Off-piste: Ja

Hotel Mühlpointhof er et helt forrygende Mini All Inclusive hotel og en perfekt base for en skiferie med familien. Her vil du opleve ægte Østrigsk stemning og værelser af høj standard. Der er på hotellet masser at foretage sig efter en dag på løjperne, hvor børnene for eksempel kan underholdes i det aktivitetsprogram, hotellet arrangerer. Du kan også hoppe i hotelles pool, slappe af i wellnessområdet eller børnene kan more sig i de to store legerum, hotellet har. Hotel Mühlpointhof danner rammen om en fantastisk ferie, hvor der både er plads til aktiviteter og afslapning for hele familien.

Beliggenhed:
Hotellet ligger ca. 50 m fra Lofer centrum og ca. 350 m fra liften, Almbahn 1. Husk, at i Lofer har I opbevaring af ski og støvler ved liften inkluderet i prisen. Dermed går I bare hen til liften om morgenen i almindelige sko – så betyder det ikke så meget, at der er lidt afstand til liften, og det vil kun tage 2-3 minutter at gå.

Værelser:
OnlineSki tilbyder dobbeltværelser, 3- og 4-sengsværelser samt familieværelser til max 5 personer. De hyggelige værelser er indrettet i lyse farver, har eget badeværelse med toilet, og er udstyret med føntørrer, satellit TV, telefon og radio. De fleste værelser har også adgang til balkon.

Dobbeltværelse: Ca. 20 m2 med dobbeltseng. Flot bad/wc.

Dobbeltværelse 2-3 personer: Ca. 25-30 m2 med dobbeltseng samt ekstra opredning i samme rum. Flot bad/wc.

Dobbeltværelse 2-4 personer: Ca. 30 m2 med dobbeltseng samt 2 ekstra opredninger i samme rum. Flot bad/wc.

Familieværelse 2-5 personer:
Ca. 38 m2 med dobbeltseng med mulighed for en opredning. De sidste 2 børn sover i separat "børne"værelse med køjeseng eller 2 enkeltsenge. Flot bad/wc.

Faciliteter:
Hotellets wellnessafdeling med swimmingpool må frit benyttes under hele opholdet. Her er der også sauna, jacuzzi, infrarød kabine. Det er også muligt at tilkøbe massage og mulighed for solarium. Til de aktive er der her et fitnessrum med professionelt udstyr.

Børnefaciliteter:
Til børnene er der 2 store og meget rummelige legerum. Der er spilleafdeling med Wii, playstatioen og pc.
3 - 5 gange om ugen vil der være underholdning for børnene, så som bagning, ansigts maling, osv. Alt dette er gratis for hotellets gæster. 

Pension:

Prisen er inklusiv Mini All Inclusive, som omfatter morgenbuffet, eftermiddagssnack samt 4-retters aftenmenu (nogle aftener kan buffet dog forekomme.) Til børnene er en særlig børnemenu. Eftermiddagssnacken er som regel bestående af brød/suppe/kage/frugt, og foregår i tidsrummet 14-17. Drikkevarer i form af alkoholfrie drikke så som juice og saftevand, kaffe og the er gratis i tidsrummet 9-21.


Øvrigt:
Skikælder og gratis parkering udenfor huset.  Alle værelser har trådløst internet (Gratis).
Hund tilladt mod betaling. Pris ca. 7 euro pr. dag.

Skiområdet:

Lofer er et rigtigt godt og meget velfungerende skiområde på børnenes præmisser, men hvor der samtidig også er udfordringer for hele familien. Der er de seneste år blevet investeret mange penge i nye lifter og snekanoner, hvilket gør Lofer meget snesikkert, trods det ikke ligger så højt. De fleste af Lofers 46 km pister ligger desuden på toppen i skiområdet, og derfor er der muligheder for massere af skiløb sidst på sæsonen samt vintre med mindre sne end normalt. Se webcams, pistekort og mere info om Lofer her.

Kør selv eller fly til Lofer ? Lofer egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfer tiden fra Salzburg lufthavn til Lofer kun er små 35 min.

Flere pister - prøv andre skiområder: Vil du gerne opleve en dag på ski i et mere udfordrende skiområde, kan vi anbefale at hoppe i bilen og besøge skiområdet i  Maria Alm, der ligger 25 min kørsel fra Lofer. Et par andre alternativer er Saalbach eller Zell am See som ligger 35 min fra Lofer. (liftkort til de beskrevne skiområder er IKKE inkluderet i prisen) 

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Lofer: Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, kan Salzburg klart anbefales. Det er en rigtig hyggelig by med gode shopping muligheder. I kan også besøge den lækre Therme i Bad Reichenhall (svømmehal med massere af wellness muligheder), som ligger små 25 min kørsel fra Lofer.

Turistskat/Kurtaxe:
I Lofer skal der betales kurtaxe (turistskat) - dette betales til OnlineSki.dk før ankomst pris 65 pr. voksne pr. uge.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Louise Hay

Hyggeligt familiehotel, dejlig atmosfære.

⭐⭐⭐⭐⭐

Fam. Ladegaard

Hotellet var hyggeligt, god størrelse på værelset/lejlighed, flink personale, god service.

⭐⭐⭐⭐⭐

Dennis Christiansen

Det bedste skihotel vi har boet på

⭐⭐⭐⭐⭐

Rikke Skovgaard

Helt perfekt kan klart anbefales

 

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet