Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Rejser til Lofer, Østrig Østrig

Find et dejligt hotel i Lofer

Vil du holde skiferie i Østrig i år? Se udvalget af hoteller i Lofer, og find et overnatningssted, som matcher dine behov. Her vil du finde imødekommende personale, populære faciliteter som indendørs pool og wellness-afdeling samt gode placeringer tæt på liften. 

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier. Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige skiferie, så kontakt os herunder.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Når rejsen overstiger 10 personer, bedes du ringe til os på 97 32 44 40 eller udfylde nedenstående informationer, så vi kan lave det bedste tilbud til dig.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Vælg mellem vores populære hoteller i Lofer

I Lofer finder du flere skønne hoteller og lejligheder, som du kan booke til din ferie i sneen. Her kan du blandt andet vælge overnatningssteder med halvpension eller swimmingpool, og så kan du også vælge, om du gerne vil bo centralt i byen eller tæt på liften. 

En stor del af OnlineSkis udvalg af hoteller ligger tæt på både skilift, udlejning samt skibus. Derfor er du altså hurtigt ude på pisterne, når du booker hotel gennem os. Hotellerne byder på hyggelige værelser med en god størrelse, hvor du kan føle dig hjemme. 

Vores ferielejligheder er ideelle til dig, der skal rejse med en større gruppe. Du kan nemlig finde overnatningssteder med god plads til mange personer, så der er plads til, at alle i gruppen bor sammen. 

Lofers børnevenlige hoteller

Du kan sagtens finde hoteller, som er utroligt børnevenlige i Lofer. Nogle steder har eksempelvis et børnelegerum eller andre sjove aktiviteter, som de yngste vil elske. Derudover vil et hotel med pool være et stort hit for børnene , da de kan boltre sig i vandet efter en lang dag på ski. 

Hvis du booker en lejlighed, så får du en smule mere frihed, hvilket kan være rart som børnefamilie. Lejlighederne er eksempelvis udstyret med køkkener, så du har mulighed for at lave et måltid derhjemme. Det kan virke mere overskueligt at lave mad selv nogle af dagene - især hvis der er mindre børn, som skal i seng på et bestemt tidspunkt. 

Det kan også være en god ide at kigge på hotellets beliggenhed, når du rejser med børn. Det er nemlig en stor fordel at vælge et hotel tæt på liften, så børnene ikke skal gå alt for langt i store skistøvler til liften. 

Book et hotel i Lofer, og oplev det imponerende skiløb

I Lofer finder du et skønt skiområde, hvor der er gode skiløb for både børn, nybegyndere og øvede. Derfor er stedet altså ideelt for familier, da alle kan få en vellykket skiferie med gode oplevelser og pister, der passer til deres niveau. 

Området er et af danskernes foretrukne. Her finder du nemlig mere end 40 kilometer blå, røde og sorte pister samt gode muligheder for offpiste. Du kan også besøge byens funpark, hvor du kan udfordre dig selv med fede hop. Så book din skiferie hos OnlineSki i dag, og find hoteller, som vil give dig de bedste betingelser for en skøn uge i sneen. 

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki