Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Mühlbach Lejligheder - Lofer Østrig

Kan tilkøbes
Fakta
Afstande
 • Lift: 350 m
 • Piste: 350 m
 • Skibus: 50 m
 • Centrum: 50 m
 • Indkøb: 50 m
 • Skiudlejning: 300 m
Faciliteter
 • Internet
 • Skikælder
 • Wellness
 • Spabad
 • Dampbad
 • Legerum
 • Bad / Toilet
 • Parkering
 • Børnemenu
 • Pool
 • Sauna
 • Solarium
Destinationsfakta
 • Byens højde: 639 m
 • Højeste skiløb: 1747 m
 • Længste nedkørsel: 9 km
 • Total pistelængde: 46 km
 • Langrend: 50 km
 • Off-piste: Ja

Mühlbach er uden tvivl de flotteste lejligheder i Lofer. Her bor du både smukt og behageligt i de fine lejligheder, der er af ny standard og har et nordisk præg. Lejlighedshuset ligger på en rigtig god beliggenhed – 350 m fra pisten og blot et stenkast fra centrum af Lofer. Som bonus må I her benytte jer af de rigtig gode faciliteter på Hotel Mühlpointhof, der b.la. byder på swimmingpool, wellnessafdeling og 2 legerum til børnene.

Beliggenhed:
Lejlighederne ligger ca. 50 m. fra Lofers centrum og cirka 400 m fra liften, Almbahn 1. Husk, at i Lofer har I opbevaring af ski og støvler ved liften inkluderet i prisen. Dermed går I bare hen til liften om morgenen i almindelige sko – så betyder det ikke så meget, at der er lidt afstand til liften, og det vil kun tage 2-3 minutter at gå.

Lejligheder:
Alle lejlighederne er store, lyse og meget velindrettede. OnlineSki tilbyder følgende lejligheder:

Lejligheder 2-4 personer: Ca. 37 m2 med et separat soveværelse m. dobbeltseng. I stuen er der en sovesofa med plads til 2 personer. I lejligheden er et moderne og fuldt udstyret køkken med kaffemaskine, køleskab, fryser og opvaskemaskine. Badeværelset er med bruser og toilet.

Lejligheder 2-5 personer: Ca. 50 m2 med et separat soveværelse med dobbeltseng. I stuen er der mulighed for opredninger til 3 personer. I lejligheden er et moderne og fuldt udstyret køkken med kaffemaskine, køleskab, fryser og opvaskemaskine. Badeværelset er med bruser og toilet.

Lejligheder 4-6 personer: Ca. 60 m2 med separat soveværelse med dobbeltseng. Et soveværelse med to enkeltsenge eller køjesenge, samt opredning til 2 personer på sovesofa i stuen. Sat-TV, moderne og fuldt udstyret køkken med kaffemaskine, køleskab, fryser og opvaskemaskine. Badeværelse med bruser og toilet.

Lejligheder 4-8 personer: Ca. 75 m2 med 2 separate soveværelse med en dobbeltseng hver. Et soveværelse med køjeseng, samt opredning til 2 personer på sovesofa i stuen. Sat-TV, moderne og fuldt udstyret køkken med kaffemaskine, køleskab, fryser og opvaskemaskine. 2 x Badeværelse med bruser og toilet.

Alle lejlighederne er IKKE-RYGER!

Sengelinned samt håndklæder skal IKKE medbringes. Dog skal karklude og viskestykker medbringes.

Faciliteter:
Faciliteterne på Hotel Mühlpointhof må gratis benyttes under hele opholdet. Her er en swimmingpool, en wellnessafdeling med sauna, jacuzzi, infrarød kabine, solarium (mod betaling) og mulighed for tilkøb af massage. Til de aktive er her et fitnessrum med professionelt udstyr.

Børnefaciliteter:
Til børnene er der 2 store legerum. Her er også en spilleafdeling med Wii, playstation og pc. 3-5 gange i ugen vil der være underholdning for børnene. Dette kan for eksempel være bagning eller ansigtsmaling. Alt dette er gratis for hotellets gæster.

Pension:
1x aftensmad er inkluderet i prisen. Skal aftales på hotellet ved ankomst.
Det er muligt at tilkøbe yderligere pension, i form af "Mini All Inclusive" på hotellet.

Mini All Inclusive omfatter morgenbuffet, eftermiddagssnack (brød/suppe/kage/frugt) samt en 4-retters aftenmenu (nogle aftener kan buffet dog forekomme). Til børnene er en særlig menu. Drikkevarer i form af alkoholfrie drikke så som sodavand, schiwasser, juice, saftevand, icetea, kaffe, espresso, cappuccino, kakao, Cafe latte og the er gratis i tidsrummet 9-21. Eftermiddagssnacken finder sted hver dag i tidsrummet 14-17.

Pris for Mini All Inclusive for voksne kr. 1.960,- pr. person pr. uge.
Pris for Mini All Inclusive for børn (10 år til og med 14 år) kr. 1.630,- pr. person pr. uge.
Pris for Mini All Inclusive for børn (3 år til og med 9 år) kr. 1.215,- pr. person pr. uge.

Mini All Inclusive starter lørdag aften ved ankomst og slutter efter morgenmad på afrejsedagen.


Øvrigt:
Skikælder og gratis parkering udenfor huset. Alle lejlighederne har trådløst internet (Gratis).
Hund tilladt. Forhør pris ved www.OnlineSki.dk

Skiområdet:
Lofer er et rigtigt godt og meget velfungerende skiområde på børnenes præmisser, men hvor der samtidig også er udfordringer for hele familien. Der er de seneste år blevet investeret mange penge i nye lifter og snekanoner, hvilket gør Lofer meget snesikkert, trods det ikke ligger så højt. De fleste af Lofers 46 km pister ligger desuden på toppen i skiområdet, og derfor er der muligheder for masser af skiløb sidst på sæsonen samt vintre med mindre sne end normalt.

Se webcams, pistekort og mere info om Lofer her.

Kør selv eller fly til Lofer ? Lofer egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfer tiden fra Salzburg lufthavn til Lofer kun er små 35 min.

Flere pister - prøv andre skiområder: Vil du gerne opleve en dag på ski i et mere udfordrende skiområde, kan vi anbefale at hoppe i bilen og besøge skiområdet i  Maria Alm, der ligger 25 min kørsel fra Lofer. Et par andre alternativer er Saalbach eller Zell am See som ligger 35 min fra Lofer. (liftkort til de beskrevne skiområder er IKKE inkluderet i prisen) 

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Lofer: Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, kan Salzburg klart anbefales. Det er en rigtig hyggelig by med gode shopping muligheder. I kan også besøge den lækre Therme i Bad Reichenhall (svømmehal med massere af wellness muligheder), som ligger små 25 min kørsel fra Lofer.

Turistskat/Kurtaxe:
I Lofer skal der betales kurtaxe (turistskat) - dette betales til Onlineski.dk før ankomst pris 65 pr. voksne pr. uge.

NB:
Enkelte lejligheder kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

⭐⭐⭐⭐

Mads Hansen

Rigtig dejlig lejlighed, med hvad vi skulle bruge og god service ift. rengøring af håndklæder m.v. Meget lydt dog.

⭐⭐⭐⭐⭐

Anne-Mette

Rummelig lejlighed med super beliggenhed

⭐⭐⭐⭐⭐

Tina

Rigtig godt, 4. gang vi besøgte stedet.

⭐⭐⭐⭐

Fam Bay

Super fin lejlighed, høj standard, larm fra floden.

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki