Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Nyd din skiferie i Maria Alm

Pistefakta
52 km
83 km
15 km
2000 m (Top) 800 m (By)
Destinationsfakta
Byens højde:
800 m
Højeste skiløb:
2000 m
Længste nedkørsel:
7 km
Total pistelængde:
150 km
Langrend:
30 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
38
Kabinelifte:
5
Stolelifte:
9
tallerkenlifte:
26
Liftkap. pr. time:
52100

I Maria Alm i Østrig finder du børnenes absolutte paradis med garanti for dansk skiskole. Området er smukt beliggende i dejlige, rolige omgivelser med mere end 120 kilometer pister. Her er der altså udfordringer nok for alle. De to skiområder, Natrun i Maria Alm og Aberg udenfor byen, er forbundet. Det vil sige, at det hele nu hænger 100 procent sammen, og du er ikke længere afhængig af skibus, men kan i stedet nærmest stå på ski lige til og fra døren. 

Oplev det bedste fra Alperne i Maria Alm

Maria Alm er faktisk et af de største sammenhængende skiområder i det nordlige Østrig. Området ligger smukt omgivet af store bjerge tæt ved Dienten, Hinterthal og Hintermoos, som liftkortet også dækker over. Derudover er Maria Alm en del af Ski Amadé, og derfor kan du altså også besøge steder som Wagrain, St. Johann, Bad Gastein og Schladming med flere. 

I Maria Alm finder du mange kilometers pister i blå, rød og sort, og derfor er der altså plads til alle niveauer her i skiområdet. På den måde kan hele familien eller venneflokken tage afsted sammen, selvom I muligvis ønsker forskellige former for skiløb og udfordringer. 

Området er opdelt i to: Natrun i byen og Aberg, der ligger tre minutter med skibus fra byen. Natrun ligger i gåafstand fra de fleste hoteller. Det er et lille område, som er ideelt at starte ud med, hvis I er en familie med små børn eller nybegyndere.

Den danske skiskole foregår på Aberg, hvor de har lavet et dejligt børneområde. Via den nye lift fra Hintermoos op til Gabühel, kan du køre på ski fra Aberg til Mühlbach og tilbage igen. Dette er ideelt til dagsture på den ene skønne piste efter den anden. Pisterne er overvejende lette til middelsvære, men der findes naturligvis også sorte pister til at udfordre de mere øvede skiløbere. 

Alle indkvarteringer ligger i gåafstand til liften på Natrun. En gondol fragter dig nemt og hurtigt videre fra Maria Alm ud i det store skiområde via Aberg-liften. 

Få adgang til hele Ski Amadé fra Maria Alm

Når du er på skiferie i Maria Alm, så gælder dit liftkort til hele Ski Amadé, og du har dermed adgang til 760 kilometer pister og 270 liftanlæg. Du behøver altså kun ét liftkort, for at få adgang til regionerne Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig og Großarltal. Her bliver du helt sikkert udfordret.  

Det lokale skiområde ved Maria Alm, og skiområdet ved Hochkönig er særligt kendt for sin snesikkerhed. Med sine 120 kilometer perfekt præparerede pister og 33 moderne liftanlæg byder det børnevenlige skiområde på stor fornøjelse i sneen for alle.  

Den nok sværeste nedfart er den 3,5 kilometer lange Mühlbacher Ostabfahrt, men også i Maria Alm ved Aberg-Langeck finder du udfordrende skråninger. I snowparken med quarterpipe, halfpipe, slides og jumps ved Aberg kan snowboardere få rigtig meget sjov. Derudover er der mange fantastiske muligheder for freeride.

Besøg Maria Alms skiskole

Har du aldrig været på ski før? Skiskoleundervisning er noget alle kan have gavn af, hvad enten du er begynder, øvet, barn eller voksen. Vi giver garanti for dansk skiskole til børn samt mulighed for skiundervisning til voksne i samarbejde med den lokale skiskole i Maria Alm. Undervisningen foregår i mindre grupper, og alle børn niveauinddeles første dag, så gruppen er på samme niveau og cirka samme alder. Det giver det bedste udgangspunkt for en succesoplevelse. 

Undervisningen foregår fire timer om dagen, og der er mulighed for at være på skiskole fra søndag til fredag. Bestilles der skiskole i minimum tre dage, så er du garanteret dansktalende skiinstruktør på børneholdene. Du kan tage liften hele vejen over til Aberg, hvor skiskolen holder til, og retur igen.

I løbet af ugen er der også mulighed for at deltage i forskellige arrangementer. Der bliver blandt andet afholdt en børnefest med forskellige aktiviteter i sneen.

Udforsk byen Maria Alm på din skiferie

Maria Alm er ikke kendt for vildt afterski, men der findes alligevel gode muligheder for hyggelig stemning og byliv. Du bør blandt andet opleve atmosfæren på Deng´l Alm. Her er der østrigsk hygge og øl i massevis. Backwirt er også et besøg værd, og her kan stemningen godt gå hen og blive meget livlig. Steder som Orgler, Almer Tenne og Chili fortsætter til langt ud på de små timer. 

Foretrækker du i stedet bare at slappe af på en af byens hyggelige restauranter eller cafeer, så er dette også en mulighed. Der er nemlig få men gode shopping- og spisemuligheder i byen. Ellers kan en shoppingtur til nærliggende Saalfelden også anbefales. Det ligger kun fem kilometer fra Maria Alm. 

Maria Alm har bevaret sin oprindelige charme og hygge. Derfor er det et sted, hvor du ganske enkelt ikke kan undgå at trives. Og uanset om du er til hygge og afslapning eller fest og farver, så har Maria Alm noget til dig. 

 

 

 

 

Thursday

14 °
7 °
06
12
18
24

12°
10°

Nordost
10.2 t
5 m/s
2,5 mm

Sunny in the morning, but increasingly cloudy during the day. Showers will be possible towards evening.

Friday

13 °
7 °
06
12
18
24

12°

Nordwest
8 t
10 m/s
2,6 mm

Fairly sunny with scattered clouds. Showers will be possible towards evening.

Saturday

12 °
6 °
06
12
18
24

11°

Ost
7.1 t
10 m/s
1,1 mm

Dry and partly sunny throughout the day, with cloudy periods from time to time.

Sunday

11 °
5 °
06
12
18
24

10°

Nord
5 t
10 m/s
4,1 mm

Sunshine and cloudiness will alternate throughout the day. A chance of showers towards evening.

Monday

11 °
5 °
06
12
18
24

10°

Ost
2.4 t
10 m/s
2,5 mm

Mostly cloudy with sunny spells, rainshowers mainly in the afternoon and evening.
© ZAMG
  • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki