Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skiferie i Maria Alm

Pistefakta
52 km
83 km
15 km
2000 m (Top) 800 m (By)
Destinationsfakta
Byens højde:
800 m
Højeste skiløb:
2000 m
Længste nedkørsel:
7 km
Total pistelængde:
150 km
Langrend:
30 km
Off-piste:
Ja
Antal lifter:
38
Kabinelifte:
5
Stolelifte:
9
tallerkenlifte:
26
Liftkap. pr. time:
52100

Super gode pister for hele familien

Børnenes absolutte paradis i Alperne.

Børnenes absolutte paradis i Alperne med garanti for dansk skiskole. Maria Alm er smukt beliggende i dejlige, rolige omgivelser. Skiområdet er på hele 120 km pister, så der er udfordringer nok for alle. De 2 skiokråder, Natrun i Byen og Aberg udenfor byen, er fra vinteren 2018/2019 blevet forbundet. Det vil sige at det hele nu hænger 100% sammen, og man er ikke længere afhængig af skibus, men kan i stedet nærmest stå på ski lige til og fra døren.

 

Maria Alm er smukt beliggende i dejlige, rolige omgivelser. Skiområdet er på hele 120 km pister, så der er udfordringer nok for alle. Benyt de 2 lokale skiområder; Natrun i byen eller Aberg der ligger 3 min. med skibussen fra byen. Maria Alm ligger smukt omgivet af store bjerge, tæt ved skiområderne Dienten, Hinterthal og Hintermoos, som liftkortet også dækker. Maria Alm er en del af det store område Ski Amadé, hvilket betyder at liftkortet bl.a. også dækker områderne Wagrain, St. Johann, Bad Gastein og Schladming m.fl.

Natrun ligger i gåafstand fra de fleste hoteller. Det er et lille område som er ideelt at starte ud med, hvis I er en familie med små børn eller nybegyndere. Fra Natrun liften kan man køre på ski ned til Aberg liften (den er dog stejl og ikke for nybegyndere, skibussen skal dog benyttes for at komme tilbage til byen. Man kan også tage skibussen fra Maria Alm de ca. 3 minutter til Aberg. Dansk skiskole foregår på Aberg, hvor de har lavet et dejligt børneområde. Via den nye lift fra Hintermoos op til Gabühel, kan man nu køre på ski fra Aberg til Mühlbach og tilbage igen. Ideelt til dagsture på den ene skønne piste efter den anden. Pisterne er overvejende lette til middelsvære, men der findes naturligvis også sorte pister til at udfordre de mere øvede skiløbere. Man kan dog sagtens udnytte hele området uden nødvendigvis at skulle ned over en sort piste. Naturligvis tilbydes der også funparks med blandt andet halfpipes til snowboarderne. Maria Alm er ikke kendt for vildt afterski. Men der findes alligevel gode muligheder for afterskiin og byliv, og stemningen på Deng´l Alm skal opleves. Her er Østrigsk hygge og øl i massevis. Backwirt er også et besøg værd, her kan stemningen godt gå hen og blive meget livlig. Steder som Orgler, Almer Tenne og Chili fortsætter til langt ud på de små timer. Foretrækker du i stedet bare at slappe af på en af byens cafeer, er dette også en mulighed. Der er få, men gode shopping- og spisemuligheder i byen. Desuden kan en shoppingtur til nærliggende Saalfelden anbefales. Det ligger kun 5 km fra Maria Alm.

Så uanset om du er til hygge og afslapning, eller til fest og farver, har Maria Alm noget til dig. Det vigtigste er dog, at Maria Alm fuldstændigt har bevaret sin oprindelige charme og hygge, og det er stadigvæk et sted, hvor man ganske enkelt ikke kan undgå at trives.


Skiområdet

Liftkortet gælder til hele Ski Amadé, og giver adgang til 760 km pister og 270 liftanlæg.
Man behøver kun ét liftkort, for at få adgang til regionerne "Salzburger Sportwelt", "Schladming-Dachstein", "Gastein", "Hochkönig" og "Großarltal". Her bliver man helt sikkert udfordret. Det lokale skiområde ved Maria Alm, og skiområdet ved Hochkönig (2941 m), er særligt kendt for sin snesikkerhed. Med sine 120 km perfekt præparerede pister og 33 moderne liftanlæg byder det børnevenlige skiområde på stor fornøjelse i sneen for alle. Den nok sværeste nedfart er den 3,5 km lange Mühlbacher Ostabfahrt, men også i Maria Alm ved Aberg-Langeck (1900 m), finder man udfordrende skråninger. I snowparken med quarterpipe, halfpipe, slides og jumps ved Aberg, kan snowboardere få rigtig meget sjov. Derudover er der mange fantastiske freeridemuligheder. Gondolbanen "Kings Cab" har erstattet to slæbelifte, og er med til at gøre forbindelsen mellem pisterne endnu hurtigere og endnu nemmere. Derudover kører en skibus mellem de enkelte områder, og den er gratis for gæster med liftkort.


Skiskole

Skiskoleundervisning er noget, alle kan have gavn af, hvad enten man er begynder, øvet, barn eller voksen. Vi giver garanti for dansk skiskole til børn, og mulighed for skiundervisning til voksne i samarbejde med den lokale skiskole i Maria Alm.

Børn - Garanti for dansk skiskole
Undervisningen foregår i mindre grupper. Alle børn niveauinddeles første dag, så alle i en gruppe er på samme niveau og ca. samme alder. Det giver det bedste udgangspunkt for en succesoplevelse. Undervisningen foregår 4 timer om dagen, og der er mulighed for at være på skiskole fra søndag til fredag. Bestilles der skiskole i minimum 3 dage, garanteres der dansktalende skiinstruktør (gælder kun børneholdene). I løbet af ugen er der mulighed for at deltage i forskellige arrangementer, blandt andet bliver der afholdt en børnefest med forskellige aktiviteter i sneen.


Vores indkøber skriver

Vi er meget glade for at kunne tilbyde Maria Alm i Østrig. Hyggelig by, gode indkvarteringssteder og perfekte forhold for børnefamilier. Maria Alm har i mange år været danskernes mest populære børne/familie destination. Skiområdet er igennem de seneste par år blevet udbygget med bedre lifter, og flere piste kilometer. Maria Alm er faktisk et af de største sammenhængende skiområder i det nordlige Østrig. Så nyd de lange og brede pister, og tag på ski safari til Dienten og Mühlbach.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ulla Kanstrup

Vi har nu været i Maria Alm for 3. år i streg. Området passer bare så godt til os, da vi er en sammenbragt familie med 5 børn i alle aldre og forskellige niveauer. Gode lifter, gode pister og god dansk skiskole. Kan klart anbefales herfra. :-))))

⭐⭐⭐⭐⭐

Michael Elholm

Det falder masser af sne. Skiområdet var perfekt matchet vores evner som skiløbere :)

⭐⭐⭐⭐⭐

Lennart

Området er rigtig børnevenligt. Det var 2. gang vi besøgte Maria Alm, så ungerne fik en meget bedre oplevelse, fordi de kendte området.

⭐⭐⭐⭐⭐

Brian Olsen

Det er anden gang vi besøger Maria Alm. Vi synes området er godt, har en passende størrelse til en uge på ski. Pisterne er velpræparerede.

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri !

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen

Populære hoteller i Maria Alm

Lohninger Lejligheder, Maria Alm

Ingen pension
 • Tæt ved liften
 • Wellness afdeling
 • Tilkøb af 1/2 pension
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Liftkort
 • Skileje
Tilføj til favoriter

Hotel Lohningerhof, Maria Alm

Halvpension
 • Lækkert familiehotel
 • God forplejning
 • Flot wellness
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Halvpension
 • Liftkort
 • Skileje
Tilføj til favoriter

Hotel Alpenland, Maria Alm

Halvpension
 • Godt familiehotel
 • Stor pool
 • Ski for hele familien
Prisen inkluderer:
 • Ophold
 • Halvpension
 • Liftkort
 • Skileje
Tilføj til favoriter
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet