Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Hotel Die Hochkönigin - Maria Alm Østrig

Halvpension
Fakta
Afstande
 • Lift: 150 m
 • Piste: 150 m
 • Skibus: 100 m
 • Centrum: 200 m
 • Indkøb: 200 m
 • Skiudlejning: 200 m
Faciliteter
 • Internet
 • Bar
 • Skikælder
 • Wellness
 • Spabad
 • Dampbad
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Telefon
 • Parkering
 • Børnemenu
 • Pool
Destinationsfakta
 • Byens højde: 800 m
 • Højeste skiløb: 2000 m
 • Længste nedkørsel: 7 km
 • Total pistelængde: 150 km
 • Langrend: 30 km
 • Off-piste: Ja

Populære Hotel Die Hochkönigin. Hotellet er et 4 stjernet superior hotel, med en kæmpe wellness afdelingen på hele 2000 kvm. Her findes 4 pool og hele forskellige 8 saunaer. År efter år er gæsterne vendt tilbage til dette fantastiske hotel, og dette forstår vi godt! Hotellet ligger både tæt på centrum og Natrun Dorfjet liften. Maria Alm har bygget en ny gondol til vinteren 2018/19 som nemt og hurtigt fragter jer fra Maria Alm by og videre ud i det store skiområde via Aberg liften. Så fra nu er det slut med skibus til Aberg – og det har allerede givet Maria Alm et kæmpe løft.

Er man nybegynder og aldrig har været på ski før kan man tage liften hele vejen over til Aberg hvor skiskolen holder til og retur igen. Hotel Die Hochkönigin har stort set alt hvad hjertet begærer – et stort og nydesignet spa-område med flere faciliteter, afterskiing og en meget rost restaurant, hvor der venter dig kulinariske fornøjelser fra hotellets egen økologiske gård.

Beliggenhed:

Hotellet ligger ca. 200 meter fra Maria Alm centrum og ca. 150 meter fra Natrun-liften, der nu er direkte forbundet med resten af området og man kan stå på ski helt til Dienten og Mühlbach uden at skulle med skibussen.

Værelserne:
Vi tilbyder dobbeltværelser samt 3- og 4-sengsværelser. Derudover kan vi tilbyde Premium Suites i den nye afdeling af hotellet. Enkelte værelser kan høre lidt støj fra hotellets bar, men ikke noget der vil forstyrre nattesøvnen. Alle værelserne er super fine, rummelige og indrettet i lyst træ. Værelserne har alle bad, toilet, hårtørrer, kabel-tv, telefon og balkon. Fra balkonen har du en fantastisk udsigt over de storslåede bjerge i de østrigske alper.

Dobbeltværelse Comfort til 2 personer:
Ca. 25 m2 med dobbeltseng.

Dobbeltværelse (Sparzimmer/Dengelalm ) 2-4 personer: Ca. 22-30 m2 med dobbeltseng samt 2 ekstra opredninger på sovesofa i samme rum. Denne værelsestype ligger i samme ende af hotellet, som hotellets afterski bar. På nogle af værelserne kan man derfor forvente støj fra baren. Denne værelsestype er derfor også billigere end de øvrige typer.

Premium Suite Hochkönig 2-4 personer: Ca. 55 m2 med et separat soveværelse med dobbeltseng. Derudover 2 ekstra opredninger på sovesofa i opholdsrummet. Der er også et lille "arbejdsbord" man kan sidde ved. Værelset ligger i den nye afdeling af hotellet.


Faciliteter:

I wellnessområdet er der 4 forskellige pools samt diverse saunaer, dampbad, urtedampbad, Kneipp-bad, infrarød kabine og opvarmede bænke. Der er også en ny indendørs pool med boblebadshjørne og ’’jetstrøm’’. Professionelle massører der vil være tilgængelige mod betaling. På Hotel Die Hochkönigen er der en lille og meget hyggelig after-ski kælder som er åbent hver eftermiddag og aften. Man kan ved forespørgsel i hotelreceptionen få uddelt et " Hochkönigkarte ". Dette kort giver adgang til en række fordele i Maria Alm, bl.a. en aften på lysløjpe. Ved nærmere spørgsmål til kortet, kontakt blot receptionen på hotellet.

ÅBNINGSTIDER FOR POOL OG WELLNESS:

Family Spa: Dagligt fra 7:00-19:00. Adgang for både voksne og børn.
Nature Spa inkl. sauna og dampbad: Dagligt fra 8:00-10:00 og igen fra 17:00-19:00. KUN ADGANG FOR PERSONER FRA 15 ÅR.
Nature Spa - Infinity udendørs pool på 2. sal: Dagligt fra 10:00-17:00. Adgang for både voksne og børn.


Pension:
Opholdet er med 1/2 pension bestående af morgenmad og aftensmad. Morgenmaden tilbyder alt hvad hjertet begærer og udvalget er meget stort. Hver eftermiddag er der fri suppe og brød fra kl. 14.30 og et par timer frem. Fra kl. 15.30 er der enten kage/yoghurt/snacks samt fri drikke fra juice og saftbaren.

Aftensmaden er en 5-retters menu efter valg (nogle aftener kan buffet dog forekomme). Der er børnemenu til børnene. Alle retter er tilberedt med økologiske produkter fra hotellets egen økologiske gård ’’Ebengut’’. Super lækkert mad som får meget ros fra gæsterne.

Øvrigt:
Skikælder og skistøvlerum. Gratis parkering udenfor huset eller i hotellets garage.
Gratis Internet på hele hotellet.
Alle værelser med balkon.
Hund tilladt. Skal bestilles hjemmefra igennem OnlineSki. Betales direkte på indkvarteringsstedet. 

Skiområdet:
Maria Alm har i mange år været danskernes mest populære børne/familie destination. Dette er grundet en super god dansk skiskole. Skiområdet er igennem de seneste par år blevet udbygget med bedre lifter og flere piste kilometer. Maria Alm er faktisk et af de største sammenhængende skiområder i det nordlige Østrig med dets 120 km pister. Så nyd de lange og brede pister, og tag på skisafari til Dienten og Mühlbach.

Se webcams, pistekort og mere info om Maria Alm her.

Kør selv til fly til Maria Alm ?
Maria Alm egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfer tiden fra Salzburg lufthavn til Maria Alm ca. 45 min.

Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et mere udfordrende skiområde, kan vi anbefale skikørsel helt ud til Mühlbach. Hvis de mindste i familien ikke kan køre helt derud på ski, er der også mulighed for at køre dertil i egen bil og stå på ski derude. Alternativt kan I køre til enten Zell Am See eller Saalbach, som begge ligger 25 min kørsel fra Maria Alm. (liftkort til Zell am See eller Saalbach er IKKE inkluderet i prisen)

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Maria Alm:
Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, kan Salzburg eller Zell am See klart anbefales. Det er begge  hyggelige byer med gode shopping muligheder. Det er også et besøg værd, at tage til den lækre Tauern Therme ved Kaprun, som er en svømmehal med massere af wellness muligheder, og ligger ca. 25 min kørsel fra Maria Alm.

Turistskat/Kurtaxe:
I Maria Alm skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 1,55 euro. pr. dag pr. voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Fam Astrup

Fint hotel, dejligt med pool i kælderen.

⭐⭐⭐⭐⭐

Niels Jørgen

Vi har benyttet os hotellet flere gange og man må sige, at det bare leverer hver gang. De lever stadig op til deres gode ry!

⭐⭐⭐⭐⭐

Matias

Dejligt hotel med SKØN mad og familiær stemning. Super gode faciliteter (tænker især på poolen).

⭐⭐⭐⭐⭐

Bo

hotellet var god standard, fint værelse, god regøring og god service. lækker mad og hurtig betjening/servering. lidt støj om aftenen, men det var ikke så slemt og har ikke skræmt os væk. alt i alt oplevelser, som vi gerne gør igen. 

 

 

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki