Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Hotel Lohningerhof - Maria Alm Østrig

Halvpension
Fakta
Afstande
 • Lift: 300 m
 • Piste: 300 m
 • Skibus: 100 m
 • Centrum: 200 m
 • Indkøb: 200 m
 • Skiudlejning: 200 m
Faciliteter
 • Internet
 • Bar
 • Skikælder
 • Wellness
 • Dampbad
 • Legerum
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Telefon
 • Parkering
 • Pool
 • Sauna
Destinationsfakta
 • Byens højde: 800 m
 • Højeste skiløb: 2000 m
 • Længste nedkørsel: 7 km
 • Total pistelængde: 150 km
 • Langrend: 30 km
 • Off-piste: Ja

Hotel Lohningerhof er et attraktivt hotel – og det med god grund. Her er nemlig en rigtig hyggelig atmosfære, fine faciliteter, skøn wellnessafdeling med pool og sauna.
En rigtig god beliggenhed - tæt på både centrum og lift. Hotellet er opbygget i østrigsk stil, hvor det emmer af hygge og det er kendt for sin gode mad!

Gæsterne bliver forkælet med østrigske og internationale retter, som serveres i den traditionelt indrettede spisestue. Hotellets bar tilbyder lækre drinks, som kan nydes foran pejsen i loungen.
Hotellet ligger både tæt på centrum og Natrun Dorfjet. Maria Alm har bygget en ny gondol til vinteren 2018/19 som nemt og hurtigt fragter jer videre fra Maria Alm videre ud i det store skiområde via Aberg liften. Så fra nu er det slut med skibus til Aberg – og det har allerede givet Maria Alm et kæmpe løft. Er man nybegynder og aldrig har været på ski før kan man tage liften hele vejen over til Aberg hvor skiskolen holder til  og retur igen.

Beliggenhed:
Hotellet ligger ca. 200 m fra Maria Alm centrum og ca. 100 m fra Natrun liften, som nu er sammenhængende med resten af området og man kan nu stå op ski helt ud til Mühlbach og Dienten direkte fra byen.

Værelserne:
OnlineSki tilbyder dobbeltværelser, 3-sengsværelser, juniorsuiter til 4 personer samt en Familiesuite med plads til 5 personer med 1 separat soverumt. Samtlige værelser af høj standard og er stilfult indrettet. De er alle udstyret med bad, toilet, håndklædetørrer, hårtørrer, makeup-spejl samt masser af plads til opbevaring og ikke mindst gulvvarme. Der er radio, telefon, kabel-tv, balkon og badekåber. Der er også gratis internet på alle værelser.

Dobbeltværelse: Ca. 22 m2 med dobbeltseng.

Dobbeltværelse 2-3 personer: Ca. 26 m2 med dobbeltseng samt ekstra opredning på sovesofa i samme rum.

Juniorsuite 2-4 personer: Ca. 30 m2 med dobbeltseng samt 2 ekstra opredninger på sovesofa i samme rum.

Familiesuite til 5 personer: Ca. 40 m2 med et separat soverum med dobbeltseng. Derudover mulighed for 3 opredninger i stuen
 
Familieværelse til 4 personer: Ca. 40 m2. Familieværelset består af 2 værelser for enden af gangen og kan lukkes via en dør, så man har 2 værelser som ligger overfor hinanden, men hvor man er alene. 1. værelse er alm dobbeltværelse med bad/wc og 2. værelse har køjeseng til 2 børn. Ligeledes med bad/wc.


Faciliteter:
Til hotellet hører en skøn wellnessafdeling, som i 2020-2021 er blevet fornyet med blandt andet helt ny swimmingpool og i alt 140 m2 wellnessområde. Her er der mulighed for sauna, dampbad, infrarød kabine, afslapningsrum, ’’Aromadusche’’ og solarium (solarium mod betaling). Hotellet har også en rigtig hyggelig hotelbar. Man kan ved forespørgsel i hotelreceptionen få uddelt et " Hochkönigkarte ". Dette kort giver adgang til en række fordele i Maria Alm. Bla en aften på lysløjpe. Ved nærmere spørgsmål til kortet, blot kontakt receptionen på hotellet. Der er også legerum til børnene.

Pension:

Hotel Lohningerhof er kendt for sit gode køkken og gode forplejning. Opholdet er med 1/2 pension, bestående af morgenbuffet og en 3-retters aftenmenu med valgmuligheder og salatbar (buffet kan forekomme nogle aftener.).
Til børnene er der børnemenu eller børnebuffet.

Øvrigt:

Skikælder m. støvle tørrer.
Gratis parkering udenfor huset.
Alle værelser har trådløst internet.

Skiområdet:
Maria Alm har i mange år været danskernes mest populære børne/familie destination. Dette er grundet en super god dansk skiskole. Skiområdet er igennem de seneste par år blevet udbygget med bedre lifter og flere piste kilometer. Maria Alm er faktisk et af de største sammenhængende skiområder i det nordlige Østrig med dets 120 km pister. Så nyd de lange og brede pister, og tag på skisafari til Dienten og Mühlbach.

Se webcams, pistekort og mere info om Maria Alm her.

Kør selv til fly til Maria Alm ?
Maria Alm egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfer tiden fra Salzburg lufthavn til Maria Alm ca. 45 min.

Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et mere udfordrende skiområde, kan vi anbefale skikørsel helt ud til Mühlbach. Hvis de mindste i familien ikke kan køre helt derud på ski, er der også mulighed for at køre dertil i egen bil og stå på ski derude. Alternativt kan I køre til enten Zell Am See eller Saalbach, som begge ligger 25 min kørsel fra Maria Alm. (liftkort til Zell am See eller Saalbach er IKKE inkluderet i prisen)

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Maria Alm:
Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, kan Salzburg eller Zell am See klart anbefales. Det er begge hyggelige byer med gode shopping muligheder. Det er også et besøg værd, at tage til den lækre Tauern Therme ved Kaprun, som er en svømmehal med massere af wellness muligheder, og ligger ca. 25 min kørsel fra Maria Alm.

Turistskat/Kurtaxe:
I Maria Alm skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 1,55 euro. pr. dag pr. voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Kenneth

Super super fin. Det lå lige ved skibussen. Så det var super ment. 

⭐⭐⭐⭐

Rikke Fog

Meget fint hotel, manglede fællefaciliteter hvor børn kunne opholde sig. Meget høj kvalitet af værelser.

⭐⭐⭐⭐⭐

Lennart

Fantastisk, levede op til vores forventninger. det var 2 gang vi boede samme sted, og vi vil gerne komme igen, hvis det er muligt.

⭐⭐⭐⭐

Adam Schønberg

Hotellet var fint, men værelset var ikke så godt indrettet når man er 4 afsted på ski og gerne vil kunne hænge sine ting op. De var dog søde på hotellet, så vi fik lov til at hænge vores våde tøj i deres fyrrum.

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki