Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Hotel Thalerhof - Maria Alm

Halvpension
Tilføj til favoriter
Fakta
Afstande
 • Lift: 300 m
 • Piste: 300 m
 • Skibus: 100 m
 • Centrum: 200 m
 • Indkøb: 200 m
 • Skiudlejning: 200 m
Faciliteter
 • Internet
 • Bar
 • Skikælder
 • Wellness
 • Spabad
 • Dampbad
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Telefon
 • Parkering
 • Børnemenu
 • Pool
Destinationsfakta
 • Byens højde: 800 m
 • Højeste skiløb: 2000 m
 • Længste nedkørsel: 7 km
 • Total pistelængde: 150 km
 • Langrend: 30 km
 • Off-piste: Ja

Hotel Thalerhof er en af Maria Alms hotelperler. År efter år vender gæster tilbage til Thalerhof, og dette forstår vi godt! Hotellet ligger både tæt på centrum og Natrun Dorfjet. Fra kommende sæson er der bygget en ny stor kabinelift ved Natrun der tager jer med op i området. Herfra kan man køre på ski helt over til Aberg. Når i skal hjem igen tager i kabineliften retur til Natrun igen og kan så løbe på ski næsten til hotellet. Er man nybegynder og aldrig har været på ski før kan man tage liften hele vejen over til Aberg hvor skiskolen holder til  og retur igen.  Hotel Thalerhof har stort set alt hvad hjertet begærer – et stort og nydesignet spa-område med flere faciliteter, afterskiing og en meget rost restaurant, hvor der venter dig kulinariske fornøjelser fra hotellets egen økologiske gård.

Beliggenhed:

Hotellet ligger ca. 200 meter fra Maria Alm centrum og ca. 300 meter fra Natrun-liften, der nu er direkte forbundet med resten af området og man kan stå på ski helt til Dienten og Mühlbach uden at skulle med skibussen.

Værelserne:
Vi tilbyder dobbeltværelser samt 3- og 4-sengsværelser. Enkelte værelser kan høre lidt støj fra hotellets bar, men ikke noget der vil forstyrre nattesøvnen. Alle værelserne er super fine, rummelige og indrettet i lyst træ. Værelserne har alle bad, toilet, hårtørrer, kabel-tv, telefon og balkon. Fra balkonen har du en fantastisk udsigt over de storslåede bjerge i de østrigske alper.

Dobbeltværelse:
Ca. 25 m2 med dobbeltseng.

Dobbeltværelse 2-3 personer: Ca. 22-25 m2 med dobbeltseng samt ekstra opredning på sovesofa i samme rum.

Dobbeltværelse 2-4 personer: Ca. 22-30 m2 med dobbeltseng samt 2 ekstra opredninger på sovesofa i samme rum.

Dobbeltværelse ( Dengelalm ) 2-4 personer: Ca. 22-30 m2 med dobbeltseng samt 2 ekstra opredninger på sovesofa i samme rum. Disse værelse ligger i samme ende som hotellets afterski bar og man skal regne med støj. I dette værelse er børn gratis til og med 11 år.


Premium Suite Hochkönig 2-4 personer:
Ca. 55 m2 med dobbeltseng samt 2 ekstra opredninger på sovesofa. Der er også et lille "arbejdsbord" man kan sidde ved. Værelset ligger i den nye afdeling.Faciliteter:

I wellnessområdet er det muligt at benytte sauna, bio-sauna, dampbad, urtedampbad, Kneipp-bad, infrarød kabine og opvarmede bænke . Der er også en ny indendørs pool med boblebadshjørne og ’’jetstrøm’’. Professionelle massører der vil være tilgængelige mod betaling. På Thalerhof er der en lille og meget hyggelig after-ski kælder som er åbent hver eftermiddag og aften. Man kan ved forespørgsel i hotelreceptionen få uddelt et " Hochkönigkarte ". Dette kort giver adgang til en række fordele i Maria Alm, bl.a. en aften på lysløjpe. Ved nærmere spørgsmål til kortet, kontakt blot receptionen på hotellet.

Pension:

Opholdet er med 1/2 pension bestående af morgenmad og aftensmad, som er en 4-retters menu efter valg (nogle aftener kan buffet dog forekomme). Der er børnemenu til børnene. Alle retter er tilberedt med økologiske produkter fra hotellets egen økologiske gård ’’Ebengut’’.

Øvrigt:
Skikælder og skistøvlerum. Gratis parkering udenfor huset.
Internet på hele hotellet mod betaling.
Alle værelser med balkon.
Hund tilladt. Skal bestilles hjemmefra igennem OnlineSki. Betales direkte på indkvarteringsstedet. 

 

 

Skiområdet:
Maria Alm har i mange år været danskernes mest populære børne/familie destination. Dette er grundet en super god dansk skiskole. Skiområdet er igennem de seneste par år blevet udbygget med bedre lifter og flere piste kilometer. Maria Alm er faktisk et af de største sammenhængende skiområder i det nordlige Østrig med dets 120 km pister. Så nyd de lange og brede pister, og tag på skisafari til Dienten og Mühlbach.
Se webcams, pistekort og mere info om Maria Alm her.

Kør selv til fly til Maria Alm ?
Maria Alm egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfer tiden fra Salzburg lufthavn til Maria Alm ca. 45 min.

Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et mere udfordrende skiområde, kan vi anbefale skikørsel helt ud til Mühlbach. Hvis de mindste i familien ikke kan køre helt derud på ski, er der også mulighed for at køre dertil i egen bil og stå på ski derude. Alternativt kan I køre til enten Zell Am See eller Saalbach, som begge ligger 25 min kørsel fra Maria Alm. (liftkort til Zell am See eller Saalbach er IKKE inkluderet i prisen)

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Maria Alm:
Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, kan Salzburg eller Zell am See klart anbefales. Det er begge  hyggelige byer med gode shopping muligheder. Det er også et besøg værd, at tage til  den lækre Tauern Therme ved Kaprun, som er en svømmehal med massere af wellness muligheder, og ligger ca. 25 min kørsel fra Maria Alm.

Turistskat/Kurtaxe:
I Maria Alm skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 1,55 euro. pr. dag pr. voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Fam Astrup

Fint hotel, dejligt med pool i kælderen.

⭐⭐⭐⭐⭐

Niels Jørgen

Vi har benyttet os hotellet flere gange og man må sige, at det bare leverer hver gang. De lever stadig op til deres gode ry!

⭐⭐⭐⭐⭐

Matias

Dejligt hotel med SKØN mad og familiær stemning. Super gode faciliteter (tænker især på poolen).

⭐⭐⭐⭐⭐

Bo

hotellet var god standard, fint værelse, god regøring og god service. lækker mad og hurtig betjening/servering. lidt støj om aftenen, men det var ikke så slemt og har ikke skræmt os væk. alt i alt oplevelser, som vi gerne gør igen. 

 

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet