Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Rejser til Maria Alm, Østrig Østrig

Find et hyggeligt hotel eller lejlighed i Maria Alm

Tag på skiferie til Østrig, og nyd de østrigske alper fra et skønt hotel i Maria Alm. Hos OnlineSki kan du finde flere gode muligheder for overnatning i det hyggelige område med fantastiske skiløb for alle niveauer. Derfor er Maria Alm især populært blandt børnefamilier. 

Hav tålmodighed, vi søger i hele vores database efter de bedste rejser til dig....

Vi er der næsten – bare et øjeblik mere...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Uge {{traveldate.week_no}}

Rejseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hoteller ikke i din filtrering

Udsolgte i den angivne periode

Udsolgt i din valgte søgning. Prøv at rette transportform eller antal rejsende.

Ikke tilgængelig i den angivne periode

Der er desværre ingen ledige muligheder ud fra dine søgekriterier. Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige skiferie, så kontakt os herunder.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Når rejsen overstiger 10 personer, bedes du ringe til os på 97 32 44 40 eller udfylde nedenstående informationer, så vi kan lave det bedste tilbud til dig.

Skal vi hjælpe dig?

Skriv gerne så mange informationer som muligt, f.eks.: Antal personer, Antal skidage, Rejseuge, Hvor I vil hen osv.

Udforsk de bedste hoteller i Maria Alm

I Maria Alm finder du et godt udvalg af hoteller, som du kan vælge som base under din skiferie. Hotellerne har gode faciliteter og ligger generelt tæt på liften, så du hurtigt kan komme ud og få ski under fødderne hver morgen. 

Hotellerne tilbyder en række forskellige fordele. Du kan blandt andet booke værelse på et hotel med wellness, pool, halvpension og meget mere. Derfor kan du altså med garanti finde et hotel, som dækker dine behov og ønsker.

Du kan vælge at booke et hotelværelse, men du kan også finde hele lejligheder, hvis du foretrækker det. Her kan I bo flere sammen, så hvis hele familien er afsted, kan dette være en fordel. Lejlighederne er med et fuldt udstyret køkken, så du nemt selv kan lave mad nogle af aftenerne. Du bør dog også tage ud og opleve byens hyggelige caféer og restauranter. 

Vælg et børnevenligt hotel i Maria Alm

Hvis du rejser med børn, så er Maria Alm stedet. Her kan du nemlig finde gode, børnevenlige hoteller, hvor der er tænkt på de yngste familiemedlemmer. Vælg eksempelvis vores overnatningssteder med All Inclusive, og få både morgenmads- og aftenbuffet. Buffeterne gør måltiderne nemmere og mere overskuelige for børnefamilier, og dermed kan alle få en mere afslappende skiferie. 

Derudover er det en god ide at overveje hotellets beliggenhed, så de yngste ikke skal gå alt for langt til pisten i de store skistøvler. På den måde kan børnene bruge deres energi ude i sneen i stedet. 

Book hotel i Maria Alm, og nyd områdets imponerende skiløb

Når du tager på skiferie til Maria Alm, så får du adgang til et hav af fantastiske blå, røde og sorte pister. Det vil sige, at hele familien - uanset niveau - kan få en skøn ferie i sneen sammen. Maria Alm er inddelt i to, nemlig Natrun i byen og Aberg, som ligger tre minutter med bus fra byen. Natrun er et mindre overskueligt område, som ligger i gåafstand til de fleste hoteller. I Aberg finder du skiskolen samt et skønt børneområde og sorte pister for de erfarne skiløbere. 

Udover skiløb i Maria Alm, så kan du også besøge de resterende områder i Ski Amadé, som Wagrain, St. Johann, Schladming og mange andre. Dit liftkort gælder nemlig til et kæmpe område, hvor du kan udfordre dig selv. 

Hvis du eller dine børn har behov for at komme på skiskole, så er der også rig mulighed for det i Maria Alm. Faktisk er der garanti for dansk skiskole for børnene. Denne undervisning foregår i mindre grupper, og alle børn inddeles efter niveau, så alle i gruppen har cirka samme udgangspunkt. På den måde kan alle blive fortrolige og trygge ved at have ski under fødderne, og så har alle de bedste forudsætninger for en dejlig skiferie.

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki