Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Lohninger Lejligheder - Maria Alm Østrig

Ingen pension
Fakta
Afstande
 • Lift: 25 m
 • Piste: 25 m
 • Skibus: 300 m
 • Centrum: 300 m
 • Indkøb: 300 m
 • Skiudlejning: 300 m
Faciliteter
 • Internet
 • Skikælder
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Parkering
Destinationsfakta
 • Byens højde: 800 m
 • Højeste skiløb: 2000 m
 • Længste nedkørsel: 7 km
 • Total pistelængde: 150 km
 • Langrend: 30 km
 • Off-piste: Ja

Drømmer du om en skiferie, hvor du kan stå op og hoppe på pisten lige ud for døren? Så er Lohninger-lejlighederne et helt oplagt valg for dig. Disse lejligheder ligger attraktivt lige ved foden af skiområdet Natrun. Der er bygget en stor kabinelift ved Natrun, der tager jer med op i området. Herfra kan du køre på ski helt over til Aberg, hvis du er frisk på denne udfordring. Når du skal hjem igen, kan du tage kabineliften retur til Natrun, hvorfra du kan stå på ski næsten hele vejen til Lohninger-lejlighederne. 

Hvis du er nybegynder og aldrig har været på ski før, kan du tage liften hele vejen over til Aberg, hvor skiskolen holder til. Kun 300 meter derfra ligger det hyggelige bycentrum af Maria Alm. Lohninger er nyindrettede, lyse og hyggelige lejligheder, hvor du uden tvivl har en optimal beliggenhed.

Maria Alm har bygget en gondol til vinteren 2018/19, som nemt og hurtigt fragter dig videre fra Maria Alm og videre ud i det store skiområde via Aberg-liften. Det betyder, at der ikke længere er behov for at tage med en skibus til Aberg, hvilket har givet Maria Alm en kæmpe fordel.

Vælg en beliggenhed lige ved liften

Lejlighederne ligger cirka 300 meter fra centrum af Maria Alm og kun små 25 meter fra Natrun-liften. Med den nye lift betyder det ski in/ski out samt direkte adgang til hele området. Og det er helt uden behov for skibus. I centrum af Maria Alm, der som sagt ligger næsten lige ved døren, finder du Natrun-liften, der tager dig direkte op på det populære skiområde.

Lejlighederne

Alle Lohninger-lejlighederne er meget velindrettede og lyse. Køkkenet er fuldt udstyret med blandt andet ovn, kaffemaskine, køleskab samt satellit-TV. Du har adgang til dit eget badeværelse med toilet og bad. 

Hos OnlineSki tilbyder vi to slags lejligheder, der deler en indgang. Dermed er der både mulighed for at benytte den ene lejlighed, men det er også en oplagt muligt for dig, der rejser sammen med en anden familie. De to lejligheder sammen kan nemlig fungere som én stor enhed.

En Lohninger-lejlighed er beregnet til to til fem personer. Lejligheden er cirka 35 m2 med et separat soverum, der er udstyret med en dobbeltseng samt en køjeseng. Derudover er der mulighed for en ekstra opredning på sovesofa i stuen, hvis der er behov for dette. Dermed har du plads til op til ti personer, hvis du booker begge lejligheder. Desuden er der ikke behov for at medbringe sengelinned og håndklæder, da dette er inkluderet. Dog skal karklude og viskestykker medbringes hjemmefra.

Bemærk venligst, at der skal betales turistskat eller kurtaxe i Maria Alm. Dette betales direkte på indkvarteringsstedet, og prisen ligger på cirka 1,55 euro per dag per voksen. Dog er børn til og med 14 år gratis. 

Enkelte værelser kan afvige fra beskrivelsen.

Faciliteter

Når du bor i en af Lohninger-lejlighederne, har du adgang til gratis trådløst internet. Du kan også benytte dig af en skikælder. Og hvis du er på kør-selv-skiferie, kan du få glæde af gratis parkering udenfor huset. 

Pension

De er ingen pension med i dit ophold i en af Lohninger-lejlighederne. Derimod er der mulighed for tilkøb af enten aftensmad eller halvpension på nabohotellet Lohningerhof. Dette hotel ligger to minutters gang væk, og er derfor en smart løsning, hvis du vil slippe for lidt af madlavningen. 

Ønsker du at tilkøbe aftensmad, koster det 2.000 kroner per person per uge. For børn under 11 år er prisen 950 kroner per barn per uge. Vil du derimod gerne have halvpension, ligger prisen på 2.400 kroner per person per dag, mens børn under 11 år koster 1.200 kroner per barn per dag.

Halvpension inkluderer morgenmad og aftensmad med flere retter. Visse dage kan du dog opleve, at menuen står på buffet. Både aftensmad og halvpension starter lørdag aften ved ankomst og slutter henholdsvis efter aftensmaden før afrejsedagen og morgenmaden på selve afrejsedagen.

Nyd timevis af sjov i skiområdet

Maria Alm har i mange år været danskernes mest populære for familier med og uden mindre børn. Dette er blandt andet grundet en virkelig god dansk skiskole. Selve skiområdet er igennem de seneste par år blevet udbygget med bedre lifter og flere pistekilometer. 

Efterhånden er Maria Alm faktisk blevet et af de største sammenhængende skiområder i det nordlige Østrig med hele 120 kilometer pister. Dermed er der rig mulighed for at nyde de lange og brede pister samt at tage på skisafari til Dienten og Mühlbach.

Se webcam fra Maria Alm her.

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Susanne

Pænt og rent. Fint med plads. 

⭐⭐⭐⭐

Fam Senniksen

Super fin lejlighed men da den lå væk fra hotellet - syntes vi man kunne forbedre det ved at lave en velkomst mappe/papir om de praktiske elementer, lidt om byen, kort over byen osv. En praktisk ting var info om hvor man skulle aflevere skrald. Havde ikke læst/ forstået at man skulle ned på hotellet for at få wifi.
⭐⭐⭐⭐

Henrik

Godt at der var sengelinned. God lejlighed fin plads. Der manglede badekåber og slippers til wellness området, det havde alle dem som boede på hotellet hvilket virket forkert for os der boede i apartment.
⭐⭐⭐⭐⭐

Dennis

Lejligheden er fin, vi kendte den fra tidligere, så vi vidste hvad vi fik. Dejligt rolige forhold. Super dejlig den er tæt på natrun-liften.

 

Rejs til Maria Alm med bil eller fly

Uanset om du foretrækker at hoppe i bilen og køre selv, når du skal på ferie i Europa, eller om du helst vil læne dig tilbage i et fly, så er Maria Alm fortsat et godt valg. Det er nemlig muligt at gøre begge dele.

Vil du helst på kør-selv-skiferie, så er det nemt at køre til skiområdet. Vælger du derimod at flyve, så er transfertiden fra Salzburg lufthavn blot 45 minutter. Det er derfor oplagt at benytte dig af lige netop den rejseform, du foretrækker, da begge er nemme måder at komme frem på.

Slå dig løs på endnu flere pister i andre skiområder

Selvom der er mange gode pister at suse rundt på i Maria Alm, så kan det alligevel tænkes, at du gerne vil prøve kræfter med andre områder. Her kan vi anbefale at køre skikørsel helt ud til Mühlbach. Har du de mindste i familien med, så er det også muligt at køre dertil i egen bil. 

Alternativt kan en køretur til enten Zell am See eller Saalbach også anbefales. Det tager kun cirka 25 minutter i bil at køre til disse områder, hvor du kan blive udfordret af endnu flere pister.

Bemærk venligst at liftkort til Zell am See og Saalbach ikke er inkluderet i prisen.

Forkæl dig selv med en afslappende dag uden ski

Trænger benene til en pause fra skiløbet? Så er der fortsat mange gode aktiviteter, du kan lade dig underholde af. Du kan eksempelvis tage en tur til Salzburg eller Zell am See. Begge byer er virkelig hyggelige, og du kan nyde godt af de mange gode shoppingmuligheder.

Ellers kan det også anbefales at køre cirka 25 minutter væk fra Maria Alm til Kaprun. Her finder du svømmehallen Tauern Therme, som tilbyder masser af muligheder for wellness. Dermed kan du blive forkælet og få fornyet energi, så du atter er klar til en god lang dag på de hvide pister.

 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki