Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Find ny rejse

Lohninger Lejligheder - Maria Alm Østrig

Ingen pension
Fakta
Afstande
 • Lift: 25 m
 • Piste: 25 m
 • Skibus: 300 m
 • Centrum: 300 m
 • Indkøb: 300 m
 • Skiudlejning: 300 m
Faciliteter
 • Internet
 • Skikælder
 • Wellness
 • Dampbad
 • Bad / Toilet
 • TV
 • Parkering
 • Sauna
 • Solarium
Destinationsfakta
 • Byens højde: 800 m
 • Højeste skiløb: 2000 m
 • Længste nedkørsel: 7 km
 • Total pistelængde: 150 km
 • Langrend: 30 km
 • Off-piste: Ja

Drømmer du om en skiferie, hvor du kan stå op og hoppe på pisten lige ud for døren? Så er Lohninger Lejlighederne lige det rette sted! Lejlighederne ligger attraktivt lige ved foden af det lokale skiområde Natrum med en lift lige ud for døren. Fra kommende sæson er der bygget en ny stor kabinelift ved Natrun der tager jer med op i området. Herfra kan man køre på ski helt over til Aberg. Når i skal hjem igen tager i kabineliften retur til Natrun igen og kan så løbe på ski næsten til hotellet. Er man nybegynder og aldrig har været på ski før kan man tage liften hele vejen over til Aberg hvor skiskolen holder til  og retur igen. Kun 300 meter derfra ligger det hyggelige bycentrum af Maria Alm. Lohninger er nyindrettede, lyse og hyggelige lejligheder, hvor der her er rig mulighed for at benytte sig af nabohotellets wellnessfaciliteter.

Beliggenhed:
Lejlighederne ligger ca. 300 m fra Maria Alm centrum og kun ca. 25 m fra Natrun-liften og med den nye lift betyder det SKI IN / OUT og direkte adgang til hele området uden at skulle med skibus.

Lejligheder:
Alle lejligheder er meget velindrettede og lyse. Køkkenet er fuldt udstyret med bl.a. ovn, kaffemaskine, køleskab samt satellit-TV. Badeværelse med toilet og bad. OnlineSki tilbyder følgende 2 lejligheder, der via en en fælles indgang, der kan låses, kan fungere som én stor enhed med plads til 10 personer.:

Lejlighed til 2-5 personer: Ca. 35 m2 med et separat soverum m. en dobbeltseng og en køjeseng. Derudover er der mulighed for en ekstra opredning på sovesofa i stuen. Sengelinned samt håndklæder skal IKKE medbringes, dog skal karklude og viskestykker medbringes.

Sengelinned samt håndklæder skal IKKE medbringes. Dog skal karklude og viskestykker medbringes.

Faciliteter:
Det er muligt at benytte wellnessafdelingen på nabohotellet ’’Lohningerhof’’, hvor følgende faciliteter er mulige: sauna, dampbad, infrarød kabine, afslapningsrum, ’’Aromadusche’’ og solarium (solarium mod betaling). Der er 2 min gang til hotellet. Man kan ved forespørgsel i hotelreceptionen få uddelt et " Hochkönigkarte ". Dette kort giver adgang til en række fordele i Maria Alm. Bla en aften på lysløjpe. Ved nærmere spørgsmål til kortet kontaktes blot receptionen på hotellet.

Gratis trådløst internet. 

Pension:

Opholdet er uden pension, men der er mulighed for tilkøb af enten aftensmad eller 1/2 pension på nabohotellet Lohningerhof. Der er 2 min gang til hotellet.

Pris aftensmad for voksne kr. 1.470,- pr. person pr. uge.
Pris aftensmad for børn (3 år til og med 11 år) kr. 790,- pr. person pr. uge.
Pris 1/2 pension for voksne kr. 1.995 pr. person pr. uge.
Pris 1/2 pension for børn (3 år til og med 11 år) kr. 1.050,- pr. person pr uge.

1/2 pension inkluderer morgenmad og aftensmad med flere retter. Buffet kan forekomme. Både aftensmad og 1/2 pension starter lørdag aften ved ankomst og slutter henholdsvis efter aftensmaden før afrejsedagen og morgenmaden på selve afrejsedagen.

Øvrigt:
Skikælder.
Gratis parkering udenfor huset. Internet adgang


Skiområdet:
Maria Alm har i mange år været danskernes mest populære børne/familie destination. Dette er grundet en super god dansk skiskole. Skiområdet er igennem de seneste par år blevet udbygget med bedre lifter og flere piste kilometer. Maria Alm er faktisk et af de største sammenhængende skiområder i det nordlige Østrig med dets 120 km pister. Så nyd de lange og brede pister, og tag på skisafari til Dienten og Mühlbach.

Se webcams, pistekort og mere info om Maria Alm her.

Kør selv til fly til Maria Alm ?
Maria Alm egner sig rigtig godt til både kør-selv og flygæster, da det er nemt at køre til og transfer tiden fra Salzburg lufthavn til Maria Alm ca. 45 min.

Flere pister - prøv andre skiområder:
Vil du gerne opleve en dag på ski i et mere udfordrende skiområde, kan vi anbefale skikørsel helt ud til Mühlbach. Hvis de mindste i familien ikke kan køre helt derud på ski, er der også mulighed for at køre dertil i egen bil og stå på ski derude. Alternativt kan I køre til enten Zell Am See eller Saalbach, som begge ligger 25 min kørsel fra Maria Alm. (liftkort til Zell am See eller Saalbach er IKKE inkluderet i prisen)

Tag en afslappende dag UDEN skiløb i Maria Alm:
Hvis I trænger til en afslappende dag UDEN ski, kan Salzburg eller Zell am See klart anbefales. Det er begge  hyggelige byer med gode shopping muligheder. Det er også et besøg værd, at tage til  den lækre Tauern Therme ved Kaprun, som er en svømmehal med massere af wellness muligheder, og ligger ca. 25 min kørsel fra Maria Alm.

Turistskat/Kurtaxe:
I Maria Alm skal der betales kurtaxe direkte på indkvarteringsstedet. Prisen er ca. 1,55 euro. pr. dag pr. voksen. Børn til og med 14 år er gratis.

NB:
Enkelte lejligheder kan afvige fra beskrivelsen.

Læs mereMinimér

 

 

⭐⭐⭐⭐⭐

Susanne

Pænt og rent. Fint med plads. 

⭐⭐⭐⭐

Fam Senniksen

Super fin lejlighed men da den lå væk fra hotellet - syntes vi man kunne forbedre det ved at lave en velkomst mappe/papir om de praktiske elementer, lidt om byen, kort over byen osv. En praktisk ting var info om hvor man skulle aflevere skrald. Havde ikke læst/ forstået at man skulle ned på hotellet for at få wifi.
⭐⭐⭐⭐

Henrik

Godt at der var sengelinned. God lejlighed fin plads. Der manglede badekåber og slippers til wellness området, det havde alle dem som boede på hotellet hvilket virket forkert for os der boede i apartment.
⭐⭐⭐⭐⭐

Dennis

Lejligheden er fin, vi kendte den fra tidligere, så vi vidste hvad vi fik. Dejligt rolige forhold. Super dejlig den er tæt på natrun-liften.

 

 

 

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser. 
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail. 
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Søn-Fre kl. 9-17, Lør kl. 9-15

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt. 
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
 • Filtre:
Få rutevejledning
97 32 44 40 Min billet