Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Norge

Skiferie i Norge

OnlineSki tilbyder billige skirejser til Norge. Vi tilbyder skiferie til Norge som både individuel ferie til familier eller venner, som kør selv-ferie eller som busrejse. Vi tilbyder også ski i Norge til større grupper. Når du bestiller skiferie til Norge, er du sikret gode oplevelser på ski. Bemærk, at vores rejser til Norge er uden guideservice. 

Skirejser til Norge er for alle

Hvis prisen er afgørende for jeres valg af skiferie, er der forskellige muligheder. Hvis I ikke har besluttet jer for destinationen, kan I med fordel få et hurtigt overblik over vores restpladser til udvalgte destinationer. I kan også bruge vores onlinebooking, som giver jer et nemt og hurtigt overblik over priser på skirejser til Norge. Her kan I med fordel undersøge de forskellige transportformer og sammenligne dem. Også valget af hotel kan være med til at sikre jer en billig skiferie Norge. 

Noget for hele familien

Se alle destinationerne her

Hafjell

 • 18 km
 • 8 km
 • 5 km
 • Byens højde: 195 m
 • Højeste skiløb: 1059 m
 • Længste nedkørsel: 8 km
Vært for OL '94
Varieret skiområde med gondollift
Bo tæt på pisten

Hafjell er et af Norges største og bedste alpincentre for såvel begyndere som dygtige skiløbere. Pisterne er meget varierede, og da der også er et stort og avanceret snowboard-område, byder Hafjell på udfordringer for alle. På Hafjell møder I det norske og danske skilandshold, der har valgt stedet som base for deres træning - det siger lidt om kvaliteten af Hafjell.

Skeikampen

 • 5 km
 • 6 km
 • 3 km
 • Byens højde: 800 m
 • Højeste skiløb: 1123 m
 • Længste nedkørsel: 2500 km
Familieferie i roligt tempo
Gode muligheder for langrend
Flot fjeldoplevelse

Skiferie til Skeikampen - et vinter-paradis for børn og barnlige sjæle! På Skeikampen findes alle udfoldelsesmuligheder i trygge rammer, hvad end man er til store åbne vidder med langrendsski eller til udfordringerne på alpinbakkerne. Det store børneområde, hvor glade og erfarne skiinstruktører tager sig af undervisningen, er helt ideelt for børnene.

Skiferie Norge - En unik mulighed for at kombinere forskellige former for skiløb

For mange er skiferie Norge indbegrebet af skiferie. Her kan alle være med, da her er alt fra grønne til sorte pister, langrends- og turskiløjper i kilometervis til nogle af Europas bedste snowboardparker. Du kan stå på ski dagen lang, men du kan også komme på kanefart eller køre på kælk eller med hundeslæde. Hvorfor rejse på skiferie i den anden ende af Europa, når man kan finde suverænt skiløb i Norge kun en enkelt færgeoverfart fra Danmark? Fra Oslo er der kun cirka tre timers kørsel til alle vore skidestinationer i Norge, og du kan endda tage toget til flere af dem!

På en skiferie i Norge har du unikke muligheder for at kombinere forskellige former for skiløb. I Norge elsker de nemlig langrend, og hvis du gerne vil arbejde noget af julesulen af, er langrend en oplagt mulighed. Norge har desuden været vært for de olympiske vinterlege, og derfor er særligt området omkring Lillehammer opgraderet til et meget højt niveau.

På skisportsstederne i Norge sørger naturen selv for gode betingelser. De fleste steder har snegaranti, og sneen er nypræpareret om morgenen. De norske fjelde er alle under 2500 m høje og dermed væsentligt lavere end Alperne, men pga. den nordlige beliggenhed er der sne i de norske fjelde fra november til maj, så man kan tage på skiferie i mange måneder. Samtidig er Norge tæt på, så det er muligt at køre selv og på den måde skræddersy sin skiferie i Norge helt efter behov. Ønsker du at komme til Norge på anden måde, kan vi også tilbyde busrejser med opsamling i Jylland og på Sjælland.

Vi tilbyder skirejser til Norge til de destinationer, du ser ovenfor. Tag med OnlineSki på ski i Norge og nyd livet.

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki