Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40
Norge

Skiferie i Norge

Hos OnlineSki tilbyder vi billige skirejser til Norge. Du kan både tage afsted med familien eller planlægge en hyggelig tur sammen med vennerne. Og så kan du desuden selv bestemme, om du vil med busrejse på skiferie, eller om du foretrækker den traditionelle kør-selv-skiferie. 

Er det en større gruppe, der skal afsted sammen? Så kan vi også hjælpe med dette. Når du bestiller din skiferie til Norge gennem OnlineSki, er du sikret gode oplevelser på ski. Vær dog opmærksom på, at vores rejser til Norge er uden guideservice. Heldigvis har vi selv besøgt alle vores destinationer, så vi nemt kan vejlede dig inden afrejse.

Skirejser til Norge er for alle

Hvis prisen er afgørende for dit valg af skiferie, er der forskellige muligheder hos OnlineSki. Har du ikke har besluttet dig for en destination endnu? Så kan du med fordel få et hurtigt overblik over vores restpladser til udvalgte destinationer. 

Du kan også bruge vores onlinebooking, som giver dig et nemt og hurtigt overblik over priser på skirejser til Norge. Her kan du oplagt undersøge de forskellige transportformer samt sammenligne dem, så du kan finde den løsning, der både passer dig og dit budget bedst muligt. Desuden kan valget af hotel være med til at sikre dig en billig skiferie i Norge. 

Hos OnlineSki kan du blandt andet:

Oplev en unik mulighed for at kombinere forskellige former for skiløb

For mange er skiferie Norge indbegrebet af skiferie. Her kan alle være med, da her er alt fra grønne til sorte pister, langrends- og turskiløjper i kilometervis til nogle af Europas bedste snowboardparker. 

Du har altså enhver mulighed for at stå på ski dagen lang, men du kan også komme på kanefart, køre på kælk eller endda tage ud og køre med hundeslæde. Hvorfor rejse på skiferie i den anden ende af Europa, når du kan finde suverænt skiløb i Norge kun en enkelt færgeoverfart fra Danmark? Fra Oslo er der kun cirka tre timers kørsel til alle vore skidestinationer i Norge, og du kan endda tage toget til flere af dem, hvis du ikke vil have bilen med. Tag eksempelvis til:

Prøv kræfterne af med varieret skiløb

Erfarne skiløbere kan komme hurtigt og elegant ned af de snebeklædte bjerge. Men skal evnerne udfordres en smule, så er det smart at tage et sted hen, hvor du kan afprøve andre former for skiløb. Og her er Norge et oplagt valg. Fra udfordrende pister til løjper, hvor du virkelig får sat konditionen på prøve. Der er noget for enhver smag.

Selv hvis du ikke er helt tryg på at suse ned af pisterne endnu, så kan du fortsat få glæde af Norges smukke landskaber. Her er der nemlig også mindre udfordrende pister, du kan øve dig på, indtil du har lidt mere styr på skiene. Og når du er færdig med at være ude i den friske natur, så kan du tage tilbage til de hyggelige hytter, hvor musklerne kan få slappet ordentligt af. 

Nyd en skiferie i de norske fjelde

På en skiferie i Norge har du unikke muligheder for at kombinere forskellige former for skiløb. I Norge elsker de nemlig langrend. Så hvis du gerne vil få pulsen lidt ekstra op og nyde den friske luft, så er der gode muligheder for dette med langrend. Med lidt ekstra sjov og udfordrende motion, så kan du måske endda opleve, at du sover endnu bedre om aftenen.

Norge har desuden været vært for de olympiske vinterlege, og derfor er særligt området omkring Lillehammer opgraderet til et meget højt niveau. Er du helt vild med at teste dine egne evner, eller er du en ørn til at suse ned ad pisterne, så har du gode chancer for at sætte dine evner på prøve. 

Hvis du har hele familien med på skiferie, så er der dermed rig mulighed for, at alle kan finde en aktivitet, der passer til netop deres niveau. De børnevenlige skiområder er oplagte til de mindre i familien, der stadig er ved at lære, hvordan man holder balancen på ski. Samtidig er de lange pister en god udfordring til de lidt ældre i flokken, der har prøvet at stå på ski før.

Tag på skiferie i smukke Norge med venner og familie

På skisportsstederne i Norge sørger naturen selv for gode betingelser. De fleste steder har snegaranti, og sneen er nypræpareret om morgenen. De norske fjelde er alle under 2500 meter høje og dermed væsentligt lavere end Alperne. På grund af den nordlige beliggenhed er der dog sne i de norske fjelde fra november til maj, så du kan tage på skiferie i mange måneder. 

Samtidig er Norge tæt på, så det er muligt at køre selv. På den måde er det nemt og oplagt skræddersy din skiferie i Norge helt efter behov. Ønsker du at komme til Norge på en anden måde, så kan vi hos OnlineSki også tilbyde busrejser med opsamling i Jylland og på Sjælland.

Som nævnt tidligere tilbyder vi skirejser til Hafjell og Skeikampen i Norge. Skulle du sidde med spørgsmål til vores rejser, hotellerne eller lignende, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os

Vi har selv helt vilde med at stå på ski og bruge tid i sneen, og derfor har vi sørget for, at vi kan hjælpe dig med at finde en fantastisk skiferie. Blandt andet har vi selv besøgt alle vores destinationer, hvorfor vi gerne svarer på dine spørgsmål om både de populære skiområder samt indkvarteringen. Og hvis du generelt undrer dig over børnevenlige pister eller lignende i de skandinaviske alper, så spørg endelig løs. På den måde er du bedst muligt forberedt, inden afrejse på din næste skiferie.

Tag med OnlineSki på ski i Norge, og nyd livet med masser af frisk luft, hvid sne og flot natur.

 

Læs mereMinimér

Se alle destinationerne her

Hafjell

 • 37 km
 • 8 km
 • 5 km
 • Byens højde: 195 m
 • Højeste skiløb: 1059 m
 • Længste nedkørsel: 8 km
Vært for OL '94
Varieret skiområde med gondollift
Bo tæt på pisten

Hafjell er et af Norges største og bedste alpincentre for såvel begyndere som dygtige skiløbere. Pisterne er meget varierede, og da der også er et stort og avanceret snowboard-område, byder Hafjell på udfordringer for alle. På Hafjell møder I det norske og danske skilandshold, der har valgt stedet som base for deres træning - det siger lidt om kvaliteten af Hafjell.

Skeikampen

 • 5 km
 • 6 km
 • 3 km
 • Byens højde: 800 m
 • Højeste skiløb: 1123 m
 • Længste nedkørsel: 2500 km
Familieferie i roligt tempo
Gode muligheder for langrend
Flot fjeldoplevelse

Skiferie til Skeikampen - et vinter-paradis for børn og barnlige sjæle! På Skeikampen findes alle udfoldelsesmuligheder i trygge rammer, hvad end man er til store åbne vidder med langrendsski eller til udfordringerne på alpinbakkerne. Det store børneområde, hvor glade og erfarne skiinstruktører tager sig af undervisningen, er helt ideelt for børnene.

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki