Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Skiferie i Norge

OnlineSki tilbyder billige skirejser til Norge. Vi tilbyder skiferie til Norge som både individuel ferie til familier eller venner, som kør selv-ferie eller som busrejse. Vi tilbyder også ski i Norge til større grupper. Når du bestiller skiferie til Norge, er du sikret gode oplevelser på ski. Bemærk, at vores rejser til Norge er uden guideservice. 

Skirejser til Norge er for alle

Hvis prisen er afgørende for jeres valg af skiferie, er der forskellige muligheder. Hvis I ikke har besluttet jer for destinationen, kan I med fordel få et hurtigt overblik over vores restpladser til udvalgte destinationer. I kan også bruge vores onlinebooking, som giver jer et nemt og hurtigt overblik over priser på skirejser til Norge. Her kan I med fordel undersøge de forskellige transportformer og sammenligne dem. Også valget af hotel kan være med til at sikre jer en billig skiferie Norge. 

Skiferie Norge - en unik mulighed for at kombinere forskellige former for skiløb

For mange er skiferie Norge indbegrebet af skiferie. Her kan alle være med, da her er alt fra grønne til sorte pister, langrends- og turskiløjper i kilometervis til nogle af Europas bedste snowboardparker. Du kan stå på ski dagen lang, men du kan også komme på kanefart eller køre på kælk eller med hundeslæde. Hvorfor rejse på skiferie i den anden ende af Europa, når man kan finde suverænt skiløb i Norge kun en enkelt færgeoverfart fra Danmark? Fra Oslo er der kun cirka tre timers kørsel til alle vore skidestinationer i Norge, og du kan endda tage toget til flere af dem!

På en skiferie i Norge har du unikke muligheder for at kombinere forskellige former for skiløb. I Norge elsker de nemlig langrend, og hvis du gerne vil arbejde noget af julesulen af, er langrend en oplagt mulighed. Norge har desuden været vært for de olympiske vinterlege, og derfor er særligt området omkring Lillehammer opgraderet til et meget højt niveau.

På skisportsstederne i Norge sørger naturen selv for gode betingelser. De fleste steder har snegaranti, og sneen er nypræpareret om morgenen. De norske fjelde er alle under 2500 m høje og dermed væsentligt lavere end Alperne, men pga. den nordlige beliggenhed er der sne i de norske fjelde fra november til maj, så man kan tage på skiferie i mange måneder. Samtidig er Norge tæt på, så det er muligt at køre selv og på den måde skræddersy sin skiferie i Norge helt efter behov. Ønsker du at komme til Norge på anden måde, kan vi også tilbyde busrejser med opsamling i Jylland og på Sjælland.

Vi tilbyder skirejser til Norge til de destinationer, du ser herunder. Tag med Vinterly på ski i Norge og nyd livet.

OnlineSki tilbyder skiferie Norge til de bedste skisportsområder fx:

Value cannot be null. Parameter name: source

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki