Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Bo lige ved liften i Maria Alm

Skrevet d. 18.10-2016

NYHED i Maria Alm. Nu er der mulighed for at bo lige ved liften i Maria Alm. Og komme direkte op i det store område ved Aberg.

 

 

Vi har til den kommende sæson 2016/2017 fornøjelsen af at præsentere et nyte hotel i vores Maria Alm program. Hotel Urslauerhof.

Dette lækre hotel ligger i byen Hinterthal, men kun 50 meter fra liften som fører jer op i området som hænger sammen med Aberg (Maria Alm)

Stort set ski in / ski out.

 

Vi har til den kommende sæson 2016/2017 fornøjelsen af at præsentere et nyt hotel på vores Maria Alm program. Hotel Urslauerhof.

Hotellet ligger ikke i selve Maria Alm by, men i byen Hinterthal som ligger ca 8 km fra Maria Alm. Til gengæld ligger det kun 50 meter fra liften, som går op i området som er forbundet med Aberg (Maria Alm).

Hotellet er derfor ideelt for dem som ønsker at benytte sig af det største område i Maria Alm, nemlig området ved Aberg. Herfra har man masser af muligheder for skiløb til Dienten, Mühlbach samt selvfølgelig Aberg og Maria Alm.

I modsætning til vores andre hoteller som ligger i Maria Alm by, skal man fra Hotel Urslauerhof IKKE med en skibus, for at komme til liften da den kun ligger 50 meter fra hotellet. Man har dermed stort set ski in / ski out fra dette hotel.

Hotellet har noget for alle. God restaurant, fitness, wellness, indendørs- og udendørs pool, legerum og meget andet. Alt i alt et super godt hotel med fantastisk beliggenhed i forhold til liften og den lille hyggelige by, Hinterthal.

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Se Danmarks bedste åbningstider her.

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki