Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Børnevenlige destinationer

Skrevet d. 14.11-2013

Rejs med OnlineSki til vores børnevenlige skidestinationer.

 

 

De 3 mest børnevelige destinationer ved OnlineSki er:

                                                  - Lofer

                                                  - Maria Alm

                                                  - Berchtesgaden

Lofer: Til de allermindste. Det er et lille sammenhængende skiområde hvor der er tænkt på alt til børnene. Deponer jeres ski gratis ved liftstationen og undgå at skulle slæbe det til og fra indkvarteringsstedet.

I Lofer garanterer vi dansk skiskole til alle der tilmelder hjemmefra.

Når man er klar til at bevæge sig ud på de længere og mere højtliggende pister, kan man føle sig tryk i Lofer. Alle områderne hænger sammen og ender alle det samme sted, så man kan sagtens køre nogle ture uden at skulle være bange for at blive væk fra de andre.

Maria Alm: hører klart også til en af vores absolut mest børnevenlige skiområder, men Maria Alm byder også på lidt flere udfordringer, idet der samlet er 150 km. pister, så her er virkelig skiløb for alle.

I Maria Alm garanterer vi dansk skiskole ved bestilling hjemmefra.

Vi har i Maria Alm mange flotte indkvarteringssteder til skarpe priser til børn. Alle børn under 12 år kan bo i Maria Alm til 1200 kr. pr. barn inkl. 1/2 pension, liftkort og skileje.

En del af vores indkvarteringsteder er med pool, hvilket er meget populært blandt vores børnefamilier.

Berchtesgaden: er vores absolut mest solgte destination til vores børnefamilier. Det er rigtig billigt for familier med børn under 12 år og man betaler ingenting for et liftkort til børn, hvilket betyder at kommer man afsted og de gider kun stå på ski få timer om dagen, har man ikke brugt alle pengene på liftkort og man kan tillade sig at foretage sig noget andet, for i Berchtesgaden er der masser at foretage sig ud over skiløb, som badeland, skøjteløb og kælkebakker.

Skiskolen i Berchtesgaden er tysk, men bestiller man skiskole hjemmefra, samler vi alle gæsterne fra OnlineSki, så ofte er der et overtal af danske børn på holdet.

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Se Danmarks bedste åbningstider her.

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen
97 32 44 40 Min billet
OnlineSki