« Tilbage

Dansk skiskole i Maria Alm, Wagrain og Lofer

På destinationerne Wagrain, Lofer og Maria Alm tilbyder vi dansk skiskole. Dette øger selvfølgelig familie-venligheden og er værd at tage et kig på inden rejsemålet vælges! Book hjemmefra igennem onlineski.dk og bliv garanteret en dansk skilærer, samt start på skiskole allerede 1. dag!

Der er mulighed for både gruppe- og privatundervisning på alle destinationer, men opbygningen af pakker, tider og priser varierer fra sted til sted - tjek op på dette lige her på onlineski.dk!

 

Hvorfor skiskole?

"Lige børn leger bedst" - og lærer bedst! Skiskolen er en unik mulighed for at møde og udvikle sig med folk på ens eget niveau. Kompetente skilærere, uddannet til at se netop dig og dine behov, sammensætter løbende dagens program og skræddersyer dagen, så du og gruppen får mest ud af undervisningen! Skiskole er for børn og voksne. Alt fra nybegyndere, der skal have ski på for første gang og den avancerede løber, der trænger til at få pudset stilen af! I en hyggelig og tryg atmosfære udfordres deltagerne til hver dag at nå nye mål og få succesoplevelser på pisten. Skiskole er en unik og effektiv måde at blive bedre og mere sikker på ski = øget skiglæde og mere udbytte af turen syd på!

 

Dansk skiskole Wagrain

I det dansker-venlige Wagrain tilbydes der selvfølgelig dansk skiskole. Med sit desuden store udvalg af brede pister og gennemtænkte system er Wagrain altid en sikker destination for alle aldre og niveauer!  Klik her for priser, pakker og tider.

Se vores indkvarteringer i Wagrain her:

 

Dansk skiskole Lofer

Lofer er perfekt til nybegyndere og børnefamilier, blandt andet grundet dansk skiskole! En hyggelig atmosfære og et letoverskueligt system gør Lofer til et behageligt, trygt og nemt system at være nybegynder, forældre og barn i. Klik her for priser, pakker og tider i den danske skiskole.

Se vores indkvarteringer i Lofer her:

 

Dansk skiskole Maria Alm

Perfekt til familien - med udfordring til alle! Maria Alm er smukt beliggende og med rolige omgivelser. De 150 km pister giver gode muligheder for udfordringer for alle i familien. Også her tilbydes dansk skiskole - Klik her for priser, pakker og tider i den danske skiskole.

Se vores indkvarteringer i Maria Alm her:

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri !

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Man-Fre kl. 9-16, Lør-Søn lukket

Hvad siger vores kunder

Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk

Jens Nielsen