Find din billige skiferie her
Ændre børns alder
Du kan også kontakte os på 97 32 44 40

Dansk skiskole - Alle pengene værd!

Skrevet d. 19.06-2018

Dansk skiskole - Alle pengene værd!

OnlineSki.dk tilbyder dansk skiskole på en række destinationer! En dansk skiskole øger chancerne for en god oplevelse og udbytte af lektionerne for børn såvel som voksne. Skiskolerne tilbyder undervisning i alle aldersgrupper og niveauer og er værd at prioritere for at opnå en større skiglæde og få mere ud af sin skiferie!

 

 

På destinationerne Wagrain, Schladming, Lofer og Maria Alm tilbyder vi dansk skiskole. Dette øger selvfølgelig familie-venligheden og er værd at tage et kig på inden rejsemålet vælges. Book hjemmefra igennem onlineski.dk og bliv garanteret en dansk skilærer, samt start på skiskole allerede 1. dag. Der er mulighed for både gruppe- og privatundervisning på alle destinationer, men opbygningen af pakker, tider og priser varierer fra sted til sted - tjek op på dette herunder.
 

Hvorfor skiskole?


"Lige børn leger bedst" - og lærer bedst! Skiskolen er en unik mulighed for at møde og udvikle sig med folk på ens eget niveau. Kompetente skilærere, uddannet til at se netop dig og dine behov, sammensætter løbende dagens program og skræddersyer dagen, så du og gruppen får mest ud af undervisningen.
Skiskole er for børn og voksne. Alt fra nybegyndere der skal have ski på for første gang, til den avancerede skiløber, der vil have pudset stilen lidt af. I en hyggelig og tryg atmosfære udfordres deltagerne, til hver dag at nå nye mål og få succesoplevelser på pisten. Skiskole er en unik og effektiv måde at blive bedre og mere sikker på ski, hvilket giver øget skiglæde og mere udbytte af skiferien.
 

Dansk skiskole Wagrain


I det dansker-venlige Wagrain tilbydes der selvfølgelig dansk skiskole. Med sit store udvalg af brede pister og gennemtænkte liftsystem, er Wagrain altid en god og populær destination for alle. Her er pister i alle sværhedsgrader, så alle får de optimale forhold, uanset niveau.

Se mere om muligheder for skiskole samt priser

Se vores indkvarteringer i Wagrain
 

Dansk skiskole Lofer


Lofer er perfekt til nybegyndere og børnefamilier, blandt andet på grund af den danske skiskole. En hyggelig atmosfære og et letoverskueligt skiområde gør Lofer til et behageligt, trygt og nemt sted at være nybegynder, forældre og barn.

Se mere om muligheder for skiskole samt priser

Se vores indkvarteringer i Lofer
 

Dansk skiskole Maria Alm


Perfekt til familien - med udfordring til alle. Maria Alm er smukt beliggende og med rolige omgivelser er det et perfekt familie sted. De ca. 120 km pister giver gode muligheder for udfordringer for alle i familien. Der tilbydes også dansk skiskole i Maria Alm.

Se mere om muligheder for skiskole samt priser

Se vores indkvarteringer i Maria Alm

 

Dansk skiskole Schladming


NYHED! Vi vinter 2019/2020 tilbyder vi også dansk skiskole til børn som er nybegyndere. Op til max 10 år. Skiskolen foregår hele sæsonen på toppen af Planai liften. I uge 7 + 8 tilbyder vi også skiskole til nybegyndere børn op til 10 år på børnebakken på Rohrmoos.

Se mere om muligheder for skiskole samt priser

Se vores indkvarteringer i Schladming

 

 

Hvem er OnlineSki.dk

Vi er 5 skiglade personer der MEGET gerne vil dele alle vores ski oplevelser med Jer.
Vi lægger stor vægt på god og personlig service, og tilbyder skirejser med fly eller kør selv til Danmark´s billigste priser.
Billigere end at booke direkte på destinationen.

Vi har set ALLE vores indkvarteringssteder og stået på ski på alle vore rejsemål, så vi ved hvad vi snakker om !

Åbent når du har fri!

Vil du gerne have Danmarks billigste tilbud på skiferien ? Få 3 uforpligtende tilbud på mail.
Brug for valg af rejsemål, spørgsmål omkring indkvarterings steder, skiskole eller andet så kontakt vores kompetente team og få god og personlig service.

Ring på telefon 97 32 44 40 eller chat med os !
Se Danmarks bedste åbningstider her.

 

 

LÆS MERE ->

Hvad siger vores kunder?

"Kendte ikke OnlineSki.dk - det gør vi nu og jeg kan ikke forestille mig at det er sidste gang vi bestiller skirejse hos dem. Vi har stået på ski i 20 år og dette var noget af det bedste vi har oplevet. Kommunikation online/chat når man havde brug for det var perfekt - servicen var i top, vi har intet at klage over alt klappede perfekt.
TAK OnlineSki.dk"

*****
Jens Nielsen

Dansk skiskole - alle pengene værd

97 32 44 40 Min billet
OnlineSki